*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Τα γενέθλιά της γιόρτασε η όμορφη αθλητικογράφος μας η Ελβίνα...!

24 Ιουνίου
*Γενέθλια είχε την περασμένη Πέμπτη 22 Ιουνίου η πρώην αθλητικόγράφος, Ελβίνα Μαλκός και στο Facebook έγινε κυριολεκτικά χαμός από ευχητήρια μηνύματα!
-Ποιο ήταν το δικό της μήνυμα σε όσους της ευχήθηκαν και ιδιαίτερα στον αγαπημένο της Στέφανο;;;
«Τόσες ευχές, τόσα μηνύματα!! Σας ευχαριστώ πολύ για την χθεσινή ημέρα που μου την γεμίσατε με αγάπη!!!! Πολλά μηνύματα, ωραία μηνύματα και... ιδιαίτερα μηνύματα του τύπου Καλημέρα, χρόνια πολλά, είσαι παντρεμένη;;;;; λοιπόν, δεν είμαι παντρεμένη αλλά είμαι ευτυχισμένη, χαρούμενη και λάμπω!!!! Και όλα αυτά έχουν έναν παρανομαστή Stefanos Papadopoulos!!!! Σε ευχαριστώ για την χθεσινή ημέρα και για την κάθε μέρα που την κάνεις ξεχωριστή!!! Υπόσχομαι στα επόμενα χρόνια να περπατάω δίπλα σου, να σου κρατώ το χέρι, να σου χαμογελάω και να σε αγαπάω κάθε μέρα ακόμη πιο πολύ!!!».
……
*Γενέθλια επίσης είχε χθες Παρασκευή 23 Ιουνίου και ο Στάμος Τριμίντζιος, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης και νυν ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας με Ολλανδικά κατσίκια!
-Χρόνια πολλά με υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία!
……
*Μια εορταστική βραδιά για το Σεκέρ Μπαϊράμ των μουσουλμάνων συμπολιτών μας, διοργανώνει αύριο Κυριακή η γνωστή ταβέρνα στην Παλιά Πόλη Μυροβόλος!
-Guest σταρ της βραδιάς δεν είναι άλλη από την μοναδική και ταλαντούχα Μάνια Ασλάνογλου η οποία μαζί με το νταούλι της υπόσχεται να διασκεδάσει όλο τον κόσμο με τον δικό της μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο!
....
*Θα ξεκινήσω σήμερα τη στήλη με τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη το βράδυ στο X-FACTOR και την κατάφορη αδικία για τα δυο Ξανθιωτάκια, την Γιώτα και τον Σάββα!
-Τελικά, άρχισα να πιστεύω πλέον ότι όλα αυτά τα… talent show είναι αναξιοκρατικά, ίσως και… «στημένα»!!!
-Οι τρομεροί και ταλαντούχοι Coda Project, που ήταν φαβορί του X-Factor, ξαφνικά βρέθηκαν εκτός διαγωνισμού, παρά τα κολακευτικά σχόλια που δέχτηκαν για μια ακόμη φορά και από τους τέσσερις κριτές!
-Η διαφορά του ταλέντου τους σε σχέση με τους άλλους διαγωνιζόμενους ήταν… η μέρα με τη νύχτα!
-Και όσο για τον Γιώργο Μαζωνάκη που έκανε τον… «Πόντιο Πιλάτο» τασσόμενος με την… Τάμτα, θέτοντας τον Σάββα και τη Γιώτα στην «κρίση» των τηλεφωνημάτων και των μηνυμάτων του κοινού… ένα έχω να πω!
-Κρίμα και… ντροπή!
……
*Στην Ξάνθη βρίσκεται αυτές τις μέρες, για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ο πρώην άσσος της Ξάνθης και νυν του Αστέρα Τρίπολης, Μανώλης Μπέρτος και αποδεικνύει «περίτρανα» ότι εκτός από πολύ κταλαντούχος «στόπερ», είναι και πολύ καλός ψαράς!
-Πρόσφατα μαζί με τον φίλο του Σάββα και την βάρκα του «ανοίχτηκαν» στο Θρακικό πέλαγος και «ξεδίπλωσε» το ταλέντο του στο ψάρεμα!
-Δεν έμαθα όμως αν τελικά γέμισε το… καλάθι του αλλά από τη φωτογραφία συμπεραίνω ότι στο δόλωμα είναι πολύ καλός!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »