*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Οι Γελαράδηδες, η Ειρήνη, ο Μίχογλου και οι...πιπεράδες του Τοπείρου!

24 Ιουνίου
Θερμή υποδοχή από το Επιμελητήριο Ξάνθης στους ποδηλάτες που ήρθαν στη πόλη μας από όλη την Ελλάδα με χορευτικά συγκροτήματα, καριόκες και Ξανθιώτικα γλυκά.
……….
Στον Τόπειρο ο Δήμαρχος αναπλήρωσε τη θέση συνεργάτη που έμεινε κενή, προσλαμβάνοντας την πρώην Αντιδήμαρχό του που παραιτήθηκε από τη θέση της συμβούλου. Αυτό προκάλεσε και συζητήσεις, ίσως επειδή αρκετοί γνωρίζουν τον τρόπο στελέχωσης και ίσως υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για να “προτείνουν” πρόσωπα, σύμφωνα με τη μέθοδο που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα…
(Ο Γ. Σιδηρόπουλος στο ηλεκτρονικό Μέσον της  Τυποεκδοτικής)
-Και στη δίκη του Συληγαρδάκη και της Κώστογλου συζητήθηκε πως εσύ «ξέφυγες» από το κατηγορητήριο του πάνελ του Κανάλι 6 για τον Μίχογλου…Μήπως μπορείς να μας πεις τι και πως έγινε;
……
….κάνω μια πρόταση στον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη. Να φέρει στη ΚΕΝΤΡΙΚΗ Σκηνή των Γιορτών Π. Πόλης 2017 για μια μεγάλη συναυλία τους CODA PROJECT – τον Σάββα και τη Γιώτα....το καλύτερο συγκρότημα που ακούσαμε όλοι την τελευταία 10ετία και "έκοψε" με τέτοιο άθλιο τρόπο η παραγωγή του ΣΚΑΙ σήμερα απο το X-FACTOR....Έχει ηθική υποχρέωση να το κάνει, όχι μόνο γιατί είναι Ξανθιωτάκια, όχι μόνο γιατί άξιζαν για την πρωτιά, αλλά γιατί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ και θα αποκαταστήσει κάπως την σε βάρος τους αδικία.
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο fb)
-Aυτά τα δυο μεγάλα καλλιτεχνικά ταλέντα, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ν’ αφήσουμε να χαθούν….
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μου λέει φανατικός αναγνώστης του «Μ» από τον Δήμο Τοπείρου συμφωνώντας απόλυτα με την κριτική μου στον Δήμαρχο Τοπείρου για το «βόλεμα» της πρώην Αντιδημάρχου Ειρήνης Θεοδωρακάκη…
-Εσύ καλά του γράφεις του Δημάρχου μας, αλλά οι… γελαδάρηδες πάλι Μίχογλου θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές!
-Μήπως αυτό σου διαφεύγει;
……
*Οι «γελαδάρηδες» μπορεί να ψηφίζουν «γελαδάρικα» στον Τόπειρο φίλε μου… αλλά δεν ψηφίζουν μόνον αυτοί
-Ψηφίζουν για παράδειγμα και οι… «πιπεράδες»! Αυτοί δηλαδή που καλλιεργούν πιπέρια και δεν εννοώ μόνο τον Γιώργο Γκούρτσα…
-Και μην αρχίσω και βρίζω πάλι, γιατί θα χρειάζομαι..»πιπέρι» στο στόμα…
……
*Αυτά για σήμερα… γιατί δυστυχώς ο Δήμαρχος Τοπείρου αντί από σεμνότητα να «σιωπήσει» έχει το θράσος και να καυχιέται δεξιά κι αριστερά για τους… γελαδάρηδες του Δήμου Τοπείρου που στηρίζουν την Ειρήνη Θεοδωρακάκη!
-Και θα τον… ξαναβγάλουν Δήμαρχο!
……
*Στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους, στέλνουμε τις πιο θερμές μας
ευχές για το Μπαϊράμι και ευχόμαστε να έρθουν μέρες γεμάτες υγεία,
αγάπη, ευημερία και γαλήνη αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

Ευχές του Αλέξανδρου Κοντού στους μουσουλμάνους για το σεκέρ μπαϊραμ
Για τη γιορτή του Σεκέρ Μπαϊράμ, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τους καπνοπαραγωγούς της Θράκης και τις οικογένειές τους, υγεία, δύναμη και κάθε ευτυχία.
Χρόνια σας πολλά.
Αλέξανδρος Κοντός
Στο Αγρίνιο Στέλιος Μωραίτης, Μίχαλος και Γ. Γλέζος 
για τα Πνευματικά δικαιώματα!
Στο Αγρίνιο βρίσκονται από χθες Μίχαλος (Πρόεδρος της ΚΕΕ) και Στέλιος Μωραϊτης (Πρόεδρος ΕΒΕ Ξάνθης) αφού εκεί θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο η συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής. Στη συνεδρίαση μάλιστα θα είναι παρών και ο Γιάννης Γλέζος της  Αυτοδιαχείρισης αφού θα συζητηθεί και το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα θέματα:
1. «Συμφωνία μεταξύ Ελληνικής Κυβέρνησης και θεσμών στο Eurogroup και οι επιπτώσεις της στις επιχειρήσεις και γενικότερα στην Ελληνική Οικονομία»: εισηγητής κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
2.«Τα Επιμελητήρια ως βασικοί συντελεστές ανάπτυξης στην οικονομία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος»: εισηγητές: κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και κα Μάγδα Πετροπούλου, Γενική Διευθύντρια Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
«Τρέχουσες εξελίξεις περί του νέου νόμου πνευματικών δικαιωμάτων και της ΑΕΠΙ Α.Ε. – Συμφωνία Συνεργασίας ΚΕΕ – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ»: εισηγητής κ. Στυλιανός Μωραΐτης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης – Συντονιστής της Επιτροπής για την τροποποίηση του Νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων της ΚΕΕ.
12.45-13.30: Κοινή συνέντευξη τύπου των κ.κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Παναγιώτη Τσιχριτζή, Προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Οι ευχές του Δημάρχου Ξάνθης για το Μπαϊράμ των μουσουλμάνων
Για την γιορτή του Σεκέρ Μπαϊράμ, ευχόμαστε ολόψυχα, σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας και στον καθένα ξεχωριστά, Υγεία, Ευημερία και κάθε Χαρά!
Χρόνια πολλά, ειρηνικά, με αγάπη και αλληλεγγύη.
Ο Δήμαρχος
Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

Αυξάνει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ. (36/%) και ΣΥΡΙΖΑ (20/%)
Δεν αποδίδει, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, η επικοινωνιακή προσπάθεια της κυβέρνησης να δώσει θετικό πρόσημο στη συμφωνία του Eurogroup. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας PRORATA για την «Εφημερίδα των Συντακτών», στους πολίτες μέτρησαν πιο πολύ τα μέτρα που ψηφίστηκαν από τη Βουλή για αύξηση του αφορολόγητου και περικοπή των συντάξεων, κι όχι η επιτυχία του κλεισίματος της αξιολόγησης.
Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής  της PRORATA, η ψαλίδα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει, με την αξιωματική αντιπολίτευση να κερδίζει έξι μονάδες από τον Μάιο και να φτάνει στο 36%, ενώ η Κουμουνδούρου μένει στάσιμη στο 20%.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ανεβαίνει στο 14% από 11% τον Μάιο. Το ΚΚΕ πάει στο 13% από 9%.
Το Ποτάμι κερδίζει δύο μονάδες και σκαρφαλώνει στο 9%. Η Χρυσή Αυγή μένει στάσιμη επίσης στο 9%, ενώ στα ίδια επίπεδα με τον Μάιο παραμένει και η Ένωση Κεντρώων, που βρίσκεται στο 8%.
Η Λαϊκή Ενότητα ανεβαίνει στο 4% από το 2% του Μαΐου. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντίθετα πέφτουν στο 2%, από 5% που ήταν τον προηγούμενο μήνα.
Η έρευνα διεξήχθη στις 19 και 20 του Ιουνίου, δηλαδή το διήμερο μετά το Eurogroup της περασμένης Πέμπτης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »