*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Δεν φοβόμαστε τις μηνύσεις του Κυβερνείου, τον Δημαρχόπουλο "τρέμουμε" μη δε μας ξανακάνει...αντιδήμαρχους!

01 Ιουνίου
Εμείς δεν φοβόμαστε τις μηνύσεις του Κυβερνείου… 
Φοβόμαστε μη δεν μας ξανακάνει αντιδήμαρχους ο Δημαρχόπουλος…
Προς τον …Διαμορφωτή κοινής γνώμης Σταύρο Καρυπίδη Χρύσα Ξάνθης.
Επειδή και πάλι επιχείρησες να ρίξεις λάσπη στον Θωμά Μίχογλου, θα δώσεις στη δημοσιότητα τον ακριβή αριθμό των δηλώσεων ΣΥΓΝΩΜΗΣ που υπέγραψες για να αποσύρει τις αγωγές του που σου είχε καταθέσει ο Δημήτρης Μπένης με δικηγόρο τον Θωμά Ξανθόπουλο;
-Ή  θα με βάλεις σε πειρασμό να τις δημοσιεύσω εγώ; 
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Πολιτικό Καφενείο του «Μ»)
-Σταύρε, βγες και κάνε ένα ακόμη σπέσιαλ… φωτομοντάζ, για να μην τον βάζεις και σε πειρασμό…!
…….
Έφυγε ο Κωνσταντίνος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Έφυγε ένας μεγάλος ηγέτης που και στα δύσκολα χρόνια και στα καλά, προσέφερε με όλες τις δυνάμεις και τις δυνατότητες του, με πίστη προς την δημοκρατία και την πατρίδα.
Ο πολιτικός του λόγος και η πολιτική του πρακτική διακρίθηκαν για την σύνεση, την ειλικρίνεια, την συνέπεια, τη διαλλακτικότητα, και για την στήριξη και συμπαράσταση του αδύναμου και αγωνιζόμενου πολίτη.
(Από τη δήλωση του Γιώργου Παυλακάκη για τον θάνατο του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη)
-Τον γνώρισε καλύτερα από μας οπότε και οι κουβέντες του μετράν περισσότερο…

Σεμνά & Ταπεινά
*Εντάξει… Φίλος ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος, αλλά φιλτάτη η αλήθεια.
-Εγώ βλέποντας τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου από την απευθείας μετάδοση του Xanthi channel το μόνο δυστυχώς που διέκρινα στη θέση που διατύπωσε ο σημερινός Δήμαρχος…
-Ήταν εμπάθεια, εμπάθεια… εμπάθεια!
……
*Θα ήταν πιο καθαρό και έντιμο να βγει και να μας πει, «ναι, κυνηγάω το Κυβερνείο διότι ο Δαργανάκης αλλά ο Φανουράκης, κατέβηκαν με το ψηφοδέλτιο του Χρίστου Πούλιου…», παρά να προκαλεί έτσι τη νοημοσύνη μας!!!
-Και σε τελική ανάλυση, αν τώρα είναι ΝΟΜΙΜΟΣ ο Δήμος Ξάνθης και γι’ αυτό δεν δίνει τον κοινόχρηστο στο Κυβερνείο, τότε ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ επί 14 και πλέον χρόνια που τον παραχωρούσε επί Στυλιανίδη! Και τα δυο μαζί… δεν γίνονται!
……
*Και για την ιστορία. Κατά του Κυβερνείου και υπέρ Δημαρχόπουλου και υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης ψήφισε σύσσωμη η συμπολίτευση και η παράταξη Ι. Καμαρίδη, υπέρ του Κυβερνείου η Κοινωνία Δημοτών και  ο Ν. Ανταμπούφης και λευκό οι παρατάξεις Μπένη, Τσιακίρογλου και Γ. Κολλάρου.
-Το θέμα τελικά πέρασε κατά πλειοψηφία, αλλά μάλλον θα έχει κι άλλες… συνέχειες!
….
*Κι όσο για τις απειλές του Δημάρχου ότι μπορεί να κάνει κι αυτός μήνυση για… ψευδή καταμήνυση κατά του Κυβερνείου, ιδού Μπάμπη, κάντο!!! Σε περιμένουμε…

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ:
Θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε μια προτομή;
ΧΑΡΗΣ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ
Την πρόταση ότι αν αξίζει κάποιος ΠΡΟΤΟΜΗΣ στη πόλη μας για την προσφορά του στον τόπο και στην τοπική κοινωνία, αυτός είναι ο Χάρης Ατματζίδης, διατύπωσε με πρότασή του στο fb ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης.
Αναλυτικά η πρότασή του αναφέρει τα παρακάτω:
ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ:
Θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε μια προτομή; ΧΑΡΗΣ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ
Εξαιτίας του Χάρη, η Ασπίδα Ξάνθης απέκτησε γήπεδο, ο ΑΟΞ απέκτησε τότε κερκίδες με την άνοδο του στην Α΄ Εθνική. Η πόλη μας απέκτησε γηροκομείο και τα Άβδηρα Αρχαιολογικό μουσείο. Εάν βρείτε άλλη προσωπικότητα η οποία άφησε τέτοια έργα παρακαταθηκη για τον νομό και την πόλη μας. Κάντε της προτομή.
Γιατί ο Χάρης ήταν μαζί με τον Μπαλτατζή και τον Αμοιρίδη, η τριάδα που άλλαξε την φυσιογνωμία αυτής της πόλης, τα τελευταία 40 χρόνια. Οπότε τον Αύγουστο που συμπληρώνονται 5 χρόνια από τον θάνατο του, τιμήστε τον όπως του αξίζει, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, ποιος ήταν ο ΧΑΡΗΣ!
-Συμφωνείτε ή διαφωνείτε, η στήλη κι ο «Μαχητής»είναι ανοιχτός για όλες τις απόψεις, συνυπογράφοντας ωστόσο τη καθαρή θέση του Ανέστη Αντωνιάδη για τον ιδρυτή της, γιατί Χάρης ήταν μόνο ένας.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΡΛΙΔΗΣ: Υπέρ της πρότασης
για προτομή στον Κωνσταντίνο Καραμανλή,
προτείνει προτομή για τον Εξάρχου!
Ως υποψήφιος στο Δήμο Ξάνθης και το θέμα που έχει προκύψει με το άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή...
Εδώ και πολλούς μήνες έχω ενημερωθεί από την εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ, πως άνθρωποι της ΝΟΔΕ ΝΔ ΞΑΝΘΗΣ αναλαμβάνουν την αγορά και το κόστος συντήρησης και δεν αγγίζει τα ταμεία του ΔΗΜΟΥ κι εφόσον δεν αγγίζει τα ταμεία του ΔΗΜΟΥ, εγώ προσωπικά δεν ενοχλούμαι στην τοποθέτηση του αγάλματος.
Αν και κομματικά ανήκω σε άλλο χώρο, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ την ιστορικότητα του προσώπου αυτού από το χώρο της δεξιάς.
Οι πολίτες της Ξάνθης που αγάπησαν και λάτρεψαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να τον θυμούνται και να τον τιμούν μέσω του αγάλματος. Άλλωστε η γλυπτική είναι μία ανώτερη τέχνη.
Τσορλίδης Γεωργ. Αναστάσιος
(Υπάλληλος ΕΣΥ - Συγγραφέας)
Υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 στο Δήμο Ξάνθης.
ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Ο Παύλος Δαμιανίδης, επιστρέφει στην Κοινωνική Συμμαχία, συνάντηση με τον Φώτη Καραλίδη
Αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι η Περιφερειακή παράταξη «Κοινωνική Συμμαχία», δυναμώνει, αφού επιστρέφει σε αυτήν ο πρώην Αντιπεριφεριεάρχης Ροδόπης και στενός συνεργάτης του πρώην Περιφερειάρχη, ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ. που αμέσως μετά είχε ανεξαρτητοποιηθεί.
Ο Παύλος Δαμιανίδης αποφάσισε να επιστρέψει στην Κοινωνική Συμμαχία και μάλιστα θα έχει συνάντηση με τον Φώτη Καραλίδη προκειμένου να προβούν και σε κοινή δήλωση.
Οπότε δεν απομένει από το να επιστρέψει και ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Κωνσταντίνος Παπακοσμάς. Σε αναμονή λοιπόν….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »