*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Μαρία Παπαδοπούλου...

10 Ιουνίου
*Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel και γνωστή ψυχολόγος Μαρία Παπαδοπούλου που όπως έμαθα, τα γιόρτασε μάλιστα μαζί με την μαμά της στη Βέροια όπου έκανε πρεμιέρα ο ξάδερφός της και δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης.
Μαρία χρόνια πολλά και πάντα όμορφα και μοναδικά...
……
*Ότι και να γράψεις γι’ αυτά τα δυο νέα ταλαντούχα παιδιά είναι περιττό πλέον!!!
-Οι Coda Project, ο Σάββας και η Γιώτα από την Ξάνθη τρελαίνουν κόσμο στο X-FACTOR
-Για μια ακόμη φορά την περασμένη Πέμπτη ερμήνευσαν εκπληκτικά το “Dance me to the end of love” του Leonard Cohen και κατάφεραν να κερδίσουν το θερμό χειροκρότημα του κοινού αλλά και τα θερμά εγκώμια της Καλλιτεχνικής επιτροπής, ενώ ο Μπάμπης Στόκας ένιωσε υπερήφανος με το φοβερό καλλιτεχνικό «δίδυμο» της Ξάνθης.
-Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα και Γιώργος Παπαδόπουλος για μια ακόμη φορά έμειναν έκπληκτη και δεν έβρισκαν άλλα λόγια να εκφράσουν το θαυμασμό τους για το ταλέντο του Σάββα και της Γιώτας, αλλά αρκέστηκαν μόνο να πουν πόσο όμορφη και απαστράπτουσα ήταν η νεαρή Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια!
……
*Πραγματικά «άπαιχτος» και συνάμα τυχερός ήταν ο Μιχάλης Χατζηκλεάρχου του De Novo και πρόεδρος του Ορφέα Ξάνθης ο οποίος είχε προγραμματίσει μέρες πριν το ταξίδι του στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη για να δει από κοντά τον χθεσινό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας (που έληξε 0-0) και εντελώς συμπτωματικά όχι μόνο ταξίδεψε με την πτήση της Εθνικής, αλλά κάθισε μάλιστα και στο ίδιο κάθισμα στο αεροπλένο με τον Ξανθιώτη αρχηγό τον Βασίλη Τοροσίδη!
-Τέτοια τύχη φίλε μου Μισέλ;;;
……
*Συνεχίζει να «ξεσηκώνει» όχι μόνο τις πίστες των νυχτερινών Κέντρων της Θεσσαλονίκης όπου τραγουδάει, αλλά και όλες τις παραλίες της Χαλκιδικής η δημοφιλής τραγουδίστρια Εύα Μπάϊλα!
-Η Εύα στα… ρεπό της μαζί με τον φίλο και συνάδελφό της τραγουδιστή Πάρη Καραβασίλη «οργώνουν» στην κυριολεξία τις παραλίες της Χαλκιδικής και ιδιαίτερα στη Συκέα που είναι και η αγαπημένη της!
-Μάλιστα πρόσφατα ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ για το τραγούδι της «ξενυχτάς» στο οποίο συνεργάστηκε με τον δημοφιλή DJ Νίκο Σουλιώτη, που το περασμένο Σάββατο ήταν στο mY Club αλλά και τον επίσης DJ Κωνσταντίνο Πάτζη!
……
*Από το Σάββατο 1 Ιουλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ξεκινάνε οι Live βραδιές στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»!
-Γιώργος Κουμουλίδης, Γεωργία Ταστσόγλου, Μάριος Κιοσσές αλλά και ο μπουζουξής Δημοσθένης Μαρινίδης με το μουσικό σχήμα τους «Πάμε μπουζούκια» υπόσχονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τον Ιούλιο να μας ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους στον υπέροχο καλοκαιρινό χώρο του… Κτήματος, απολαμβάνοντας παράλληλα και τις σπεσιαλιτέ του συνοδεία κρασιού!
-Αναμείνατε για περισσότερες πληροφορίες που θα σας δώσω πολύ σύντομα!
....
*Όχι μόνο ήρθε με μετάθεση ως μάγειρας στο στρατόπεδο του Πετροχωρίου ο νεαρός ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1, Χαράλαμπος Κυρκούσης, αλλά έπιασε μάλιστα και… «δουλειά» στο Facebook αφού από χθες ξεκίνησε να μας ενημερώνει για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του κολλητού του τραγουδιστή Γιώργου Καρυπίδη που τραγουδάει στη Βέροια, αλλά και ότι πολύ σύντομα ανοίγει και το Beach Bar «Caroto» στην παραλία του Ερασμίου!
-Να δούμε όμως πότε θα ξεκινήσει εκπομπές στον Life όπως υποσχέθηκε στις θαυμάστριές του που τον περιμένουν πως και… πως!!!
……

*Και κλείνω σήμερα με ευχές μου στον super μπασκετμπολίστα του Λεύκιππου Ξάνθης, Μίλαν Ψάλτου ο οποίος την Πέμπτη 8 Ιουνίου είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε φυσικά με την αγαπημένη του Χαρά Τσακίρη η οποία μάλιστα ανήρτησε στο Facebook και την ανάλογη φωτογραφία!
-Μίλαν πάντα καλά, ψηλά και δυνατά....
.....
*Και μια αποκλειστικότητα.....Αγοράκι είχε ο γνωστός μαέστρος Μάριος Κιοσσές το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Ιουνίου και φυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας....κινδυνεύοντας ήδη να γίνει χαζομπαμπάς!
Μάριε τις πιο θερμές μας ευχές....να σας ζήσει το μωρό! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »