*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Αλωνίζει το πέλαγος ο Μάκης Αρίφογλου με το σκάφος του!

29 Ιουνίου
*Δεν έχει αφήσει θάλασσα για θάλασσα που να μην την έχει… «οργώσει» με το σκάφος του ο τρομερός Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου που εδώ και ενάμισι χρόνο πλέον ζεί μόνιμα στο Λαύριο!
-Χθες «φόρτωσε» στο ταχύπλοό του τους δυο κολλητούς του τον Νίκο και τον Τάκη και βούρ για… μίνι κρουαζιέρα και μπανάκι στο απέναντι από το Λαύριο νησί την όμορφη Τζιά!
-Και η selfie απαραίτητη στο Facebook για likes από τις θαυμάστριές του (και υποψήφιες νύφες)!
……
*Τα δυο αστέρια του ΚΥΤΤΑΡΟ, η Χαρά και η Χρύσα, από τη στιγμή που έκλεισε για το καλοκαίρι το δημοφιλές Ελληνάδικο της πόλης μας, που τις χάνεις… που τις βρίσκεις, όλο στο beach bar «AMMOS» αλλά προσέξτε όχι της παραλίας του Μυρωδάτου αλλά της… Κεραμωτής!
-Όπως φαίνεται οι παραλίες της Ξάνθης δεν τα… «χωράνε» τα δυο υπέροχα κορίτσια!
……
*Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα έφτασε. Αυτό το Σάββατο 1 Ιουλίου και κάθε Σάββατο για όλη την καλοκαιρινή περίοδο στην ταβέρνα «Το Κτήμα» ένα (5) μελές σχήμα θα είναι εκεί για εσάς και για όλα τα γούστα...
Δεν γίνεται να το χάσεις γιατί θα χάσεις...
-Τραγουδούν: Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου, στο μπουζούκι ο τρομερός Δημοσθένης Μαρινίδης, στα πλήκτρα και την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος ο ταλαντούχος μαέστρος Μάριος Κιοσσές και στο ρεμπέτικο και παραδοσιακό πρόγραμμα ο Στέλιος Κολοβός με το ούτι του!
-Μάλιστα από την Δευτέρα τυπώθηκε και η νέα αφίσα με όλους τους καλλιτέχνες!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 21010 και θα περάσετε υπέροχα!
……
*Επίσης, σας υπενθυμίζω ότι αυτό το Σάββατο στο πανέμορφο My Club, έρχεται ο τρομερός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός για μια και μοναδική live εμφάνιση να μας διασκεδάσει με όλες τις επιτυχίες του!
-Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ με το ποτό.
-Τηλέφωνο για κρατήσεις: 25410 73536!
-Σπεύσατε να προλάβετε!
……
*Γενέθλια είχε χθες Τετάρτη 28 Ιουνίου ο νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης ο οποίος αυτή την περίοδο και για όλο το καλοκαίρι εμφανίζεται στο «VOICE CITY» στη Βέροια!
-Ο Γιώργος τα γιόρτασε χθες παρέα με τους συναδέλφους του καλλιτέχνες και μουσικούς στη Βέροια αφού όλοι είχαν ρεπό μιας και οι εμφανίσεις τους είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο!
-Μη με ρωτάτε όμως αν θυμήθηκε να του ευχηθεί ο κολλητός του ο Χαράλαμπος Κυρκούσης που και να τον ξέχασε δικαιολογείται αφού ως μάγειρας του στρατού τρέχει και δεν φτάνει αφού μαγειρεύει για ένα ολόκληρο στρατόπεδο!
……
*Ένα συγκινητικό ευχαριστήριο μήνυμα, προς όλο τον κόσμο που τους αγάπησε και τους στήριξε όλο αυτό το διάστημα που συμμετείχαν στο X-Factor, έγραψαν στον προσωπικό λογαριασμό τους στο Facebook ο Σάββας και η Γιώτα, το δημοφιλές ντουέτο «Coda Project»:
«Ευχαριστούμε για τη στήριξη όλων σας. Ευχόμαστε η συνέχειά μας να σας κάνει ακόμα πιο περήφανους, γιατί τώρα ξεκινάει ο μεγαλύτερος αγώνας για εμάς και σας θέλουμε δίπλα μας. Δυστυχώς το είδος μας απευθύνεται σε μικρή μερίδα του κοινού, όμως εμείς αυτό το κοινό έχουμε επιλέξει. Ένα κοινό που αισθάνεται, που χαρακτηρίζεται από μουσική άποψη και αντίληψη. Μακάρι αυτό το κοινό να μας συντροφεύει στα επόμενα βήματά μας και να πληθαίνει ολοένα. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!».

-Εγώ δεν θα συμφωνήσω με τον Σάββα και την Γιώτα ότι το είδος του ρεπερτορίου τους απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, αφού σε όλα τα live τους μέχρι την αποχώρησή τους σάρωναν στην κυριολεξία!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »