*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Κύριε Μέτιο, ποιοί είναι οι "τυχεροί" που πήραν τα...1000 ημερολόγια της Περιφέρειας!;

29 Ιουνίου
Το κερασάκι στην τούρτα όμως το έβαλε χθες ο… Αλέκος Κυριακίδης, ο οποίος αν και συμπολιτευόμενος, είπε χαρακτηριστικά πως στα πλαίσια μιας οικονομοτεχνικής μελέτης για την δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας στην Θάσο, το κόστος ανά δίκλινο δωμάτιο του έβγαινε περίπου… 14.000 ευρώ! Οπότε, δεν δίνεις καλύτερα Μπάμπη Δημαρχόπουλε σε κάθε σκύλο από το 14.000 στο χέρι (στο πόδι εννοώ) να πάει να αγοράσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Θάσο παρά να κάνεις δημοτικό κυνοκομείο;
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Ναι τα είπε ο Αλέκον… αλλά μετά πήγε και τα ψήφισε! Και με… δυο χέρια μάλιστα! Για τέτοιο παλικαρά μιλάμε….
………………
Κι έλεγα κι εγώ γιατί ο «διαμορφωτής κοινής γνώμης» είναι τόσο φανατικός υποστηριχτής του… Πρύτανη!
-Μα όταν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ο άνθρωπος –και το γνωρίζει αυτό ο Καραμπίνης- του στέλνει διακηρύξεις το ΔΠΘ που κανείς δεν λαμβάνει γνώση, πώς να μην είναι… ενθουσιασμένος με τον Πρύτανη;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Ε, οι αλήθεια είναι ότι γενικά πολλοί «εκδότες» είναι… ενθουσιασμένοι με τον Σάκη Καραμπίνη… Το ομολογώ και υποκλίνομαι!
Σεμνά &Ταπεινά
*Το κακό για τον Μπάμπη δεν είναι πλέον ότι τα ακούει μόνο ο ίδιος για τα ανδραγαθήματά του, αλλά τ’ ακούει και ο μέντορας…
Που δεν φταίει σε τίποτα να εισπράττει όλη αυτήν την αγανάκτηση και δυσφορία για τα «πεπραγμένα» του…
……
*Βέβαια ο σημερινός Δήμαρχος είναι συνηθισμένος να του κάνεις καλό και να το ανταποδίδει με αχαριστία και έπαρση…
Αλλά στη προκειμένη περίπτωση καλό είναι να προσέξει, διότι αν… «φυσήξει» λίγο ο Αλέκος, δεν τον σώζουν ούτε ο Λύρατζης, ούτε ο Θεοδωρίδης!
……
*Μαθαίνω από πρώτο χέρι ότι ο Πρύτανης Σάκης Καραμπίνης έβαλε τους υπαλλήλους να μου στείλουν την απάντηση που σχολίασα χθες δηκτικά και απλά αναρωτήθηκα….
-Γιατί τότε δεν έβαλε και το όνομά του (μαζί με την υπογραφή του) και το ανέθεσε στην γραμματέα;
……
*Κάποτε όταν έκανε αναρτήσεις η Ούτση στο fb το πρώτο like που έπαιρνε, ήταν από τον πολιτευτή των ΑΝΕΛ Διαμαντή Σκουλαρίκη!
Ε, λοιπόν εδώ και 20 μέρες περίπου παρατηρώ ότι όσες αναρτήσεις κι αν κάνει η Χρύσα… δεν εισπράττει ούτε ένα like!
Λέτε να έφυγε ο Διαμαντής από το κόμμα και να προσχώρησε στον Χουσειν Ζεϊμπέκ και τον ΣΥΡΙΖΑ ή κάτι άλλο συμβαίνει; Περιμένω με αγωνία…
ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;
Αλήθεια κύριε Μέτιο, μπορείς να μας πεις ποιοι είναι 
οι… 1000 που πήραν τον Ιούνιο τα… ημερολόγια της Περιφέρειας για το 2017;
Ούτε ένα, ούτε δύο, 1000 ημερολόγια του 2017 προμηθεύτηκε έναντι μόνο… 15.000 ευρώ ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος και τα μοίρασε στο Περιφερειακό συμβούλιο μήνα Ιούνιο…
Και ρωτάω με πλήρη αφέλεια…
-Άντε τα 70-80 να τα μοίρασε στους Περιφερειακούς συμβούλους και στους υπαλλήλους της Περιφέρειας για να μην μείνει… κανείς παραπονεμένος!!!
Τα υπόλοιπα 920 ημερολόγια που τα μοίρασε ο κύριος Μέτιος;
-Ποιοι τα έλαβαν και τον… ευχαρίστησαν μάλιστα για το δώρο του;
Και για να είμαι ακόμη πιο ξεκάθαρος γιατί βλέπω ότι το συγκεκριμένο θέμα το έκανε «γαργάρα» και ο Καραλίδης αλλά και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό συμβούλιο…
Ένας Εισαγγελέας δεν πρέπει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα; Ένας ελεγκτής της δημόσιας διοίκησης;
Διότι ο συγκεκριμένος κύριος «κατάφερε» εκτός των άλλων και τα 1000 ημερολόγια που πλήρωσε 10.000 ευρώ πέρσι ο Παυλίδης,  να τα αγοράσει έναντι μόνο…15.000 ευρώ!!!

Η ΕΛΜΕ ΞΑΝΘΗΣ  ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ
Την πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ Ξάνθης για την ενίσχυση της οικογένειας του 16χρονου μαθητή που τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από την οροφή του Κλειστού Κολυμβητηρίου στο έδαφος, έφερε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ανταμπούφης.
Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ξάνθης ανέφερε επί λέξει τα παρακάτω:
Κάλεσμα της ΕΛΜΕ Ξάνθης
Βοήθεια στον μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ που έπεσε στο κολυμβητήριο. Ο μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Νικολόπουλος Δημήτρης που έπεσε στο κολυμβητήριο βρίσκεται πια στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. Για να ολοκληρωθεί η αποκατάστασή του χρειάζεται τη βοήθειά μας. Ας συμμετέχουμε όλες και όλοι στην αποκατάστασή του καταθέτοντας τη βοήθειά μας στο λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς
GR8201722350005235068980475
(στο όνομα της μητέρας του Τερζόγλου Κυριακή).

ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ!
Αλέκον, δεν είναι σοβαρά ούτε αυτά που λες, 
πόσο μάλλον αυτά που… ψηφίζεις!
Δεν θέλω να τον στεναχωρώ τον πρώην αντιδήμαρχο Ξάνθης Αλέκον Κυριακίδη, αλλά και δεν μπορώ να τον βλέπω να «διασύρεται» στο δημοτικό συμβούλιο και με αυτά που λέει και πόσο μάλλον που στο τέλος… τα ψηφίζει!
Επί της ουσίας ωστόσο.
Ο Αλέκον Κυριακίδης λοιπόν, ενθυμούμενος την ιδιότητα του οικονομολόγου, είπε στη προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ότι έκανε μελέτη για πολυτελές ξενοδοχείο στη Θάσο κοστολογώντας την κατασκευή κάθε δωματίου στις… 12.000 ευρώ, για να στηλιτεύσει προφανώς τις υπηρεσίες του Δήμου που στη μελέτη τους, κοστολόγησαν τα 40 σπιτάκια των σκύλων, 24.000 ευρώ έκαστον!
-Φυσικά έγινε χαμός στο δημοτικό συμβούλιο, ο Δημαρχόπουλος απέναντι είχε… κιτρινίσει με αυτά που άκουγε και ξαφνικά ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας!
Και ο Αλέκον ψήφισε με… δυο χέρια τις 960.000 ευρώ και τα «δωματιάκια» των 24.000 ευρώ για το κυνοκομείο του Δημαρχόπουλου!
......
                                              Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 
                      Άντε στην… υγειά των… Αθηναίων που θα πάρουν τον ΧΥΤΑ Ξάνθης!;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »