*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουνίου

Ο Ορφέας Ξάνθης τίμησε τους χορηγούς, δημοσιογράφους και φίλους της ομάδας! Άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική ευχήθηκε ο Αλέξανδρος Κοντός.

07 Ιουνίου
 

 *Θερμή υποδοχή στον Αλέξανδρο Κοντό επιφύλαξαν δημοσιογράφοι και αθλητικοί παράγοντες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.


 




 

 
 


Μια πανέμορφη βραδιά διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 6 Ιουνίου ο Ορφέας Ξάνθης στο fresco προκειμένου να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας, τους δημοσιογράφους και δημοσιογράφους αλλά και όλους αυτούς που βοήθησαν στο να έχει την μεγαλειώδη φετινή πορεία του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Η Διοίκηση του Ορφέα Ξάνθης κάλεσε συνολικά 75 φίλους του στην εκδήλωση, ωστόσο ανταποκρίθηκαν μόνο 35, ενώ έλαμψαν δια της απουσίας τους, τόσο οι εκπρόσωποι της ομάδας Ξάνθης όσο και της διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης.
Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ο πρώην Υπουργός και γενικός διευθυντής της ΣΕΚΕ Αλέξανδρος Κοντός που στάθηκε στο πλευρό της ομάδας του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας αλλά και οι γιατροί Ιπποκράτης Καμαρίδης και Κοδωνάς. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης Βασίλης Ρούφος, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και Πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα Δήμου Ξάνθης Τάσος Θεοδωρίδης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Λομβαρδέας, αθλητικογράφοι και το Xanthi channel  που κάλυψε όλη την βραδιά.
Πρώτος μίλησε στην εκδήλωση και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο ο Πρόεδρος του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης Μισέλ Χατζηκλεάρχους και ακολούθησε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Μπάμπης Χατζημεστής. Και οι δύο ζήτησαν την συμπαράσταση των αρχών στο να έχει και στη νέα περίοδο μια ακόμη πιο πετυχημένη πορεία η ομάδα. «Είναι επίτευγμα η 5η θέση στη Γ’ Εθνική κατηγορία…», τόνισαν με έμφαση οι Χατζηκλεάρχους και Μπάμπης Χατζημεστής εμφανώς ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.
Στην όμορφη βραδιά είχε μπουφέ με πλούσια εδέσματα, κρασακι, γλυκα καρυδόπιτα και ρεβανι.με παγωτό, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν ομοιώματα με στολές του Ορφεα και δυο πανο με μηνύματα προς τον φίλαθλο κόσμο της Ξανθής και τους χορηγούς.
Η συνάντηση έκλεισε με ευχάριστη συζήτηση και την αισιοδοξία ότι στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα είναι ακόμη καλύτερη η πορεία της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης.
Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Κοντός που χαιρέτισε όλον τον κόσμο και γνώρισε την αποθέωση, χαιρέτισε όλους τους προσκεκλημένους έναν προς έναν και τόνισε στη διοίκηση του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης ότι θα συνεχιστεί η στήριξη της ομάδας και στη νέα περίοδο, ευχόμενος άνοδο στην Β’ Εθνική. 


 
 




 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »