*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Νέα επίθεση (παρα)ΣΥΡΙΖΑ κατά του Δήμαρχου Μπάμπη και για τους πεζόδρομους....

14 Ιουνίου
Στη στάση του μετρό της Μόσχας «Αχότνι ριάντ», έκανε την εμφάνιση του ένα αυτόματο μηχάνημα, από το οποίο οι χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram, το fb και το Vkontakte, μπορούν να αγοράσουν έναντι κάποιου χρηματικού ποσού… εκατοντάδες Likes…
-Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι θα βγαίνει το γραφείο τύπου του Δήμου Ξάνθης δια χειρός Τηλέμαχου Αρναούτογλου, θα ανακοινώσει μια σπουδαία συνάντηση του Δήμαρχου Μπάμπη (π.χ με τον Σύλλογο Φίλων δασκάλων, «Δάσκαλε που δίδασκες…») και τα likes θα πέφτουν σαν το… χαλάζι!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Βρε αυτή τεχνολογία… Θαύματα μπορεί να κάνει… και στον Δήμο Πρότυπο!
…………..
Βέβαια η αστυνομία αφού είμαστε και σε μια χώρα που όλα δουλεύουν ρολόι (!!!!!!) πήγε και τον έγραψε όχι μία φορά αλλά δύο φορές μέσα σε δύο ώρες που κράτησε η δεξίωση. Ο Άτυχος επιχειρηματίας θα κληθεί τώρα να πληρώσει 12.000 x 2 = 24.000 ευρώ και ο Δήμος Ξάνθης που έχει λύσει και όλαααα τα άλλα προβλήματα της πόλης τον παραπέμπει λέει και στην επιτροπή ποιότητας ζωής για να του πάρουν και την άδεια από το μαγαζί!!!!!!!!!!!!!!!
(Ο Σταύρος Καρυπίδης για «κολλητό» του επιχειρηματία που έκλεισε όλον τον πεζόδρομο με τραπεζοκαθίσματα για να κάνει τη…βάπτιση του παιδιού του)
-Κι εσύ που χτυπάς την αστυνομία γιατί έκανε σωστά τη δουλειά της, τι είσαι κύριε Καρυπίδη; «Προστάτης» της παρανομίας ή του μαγαζάτορα;
Σεμνά &Ταπεινά
*Για… «καθάρισμα» τον έχουν όπως μαθαίνω Μέτιος και Ζαγναφέρης τον Περιφερειακό σύμβουλο Μιχάλη Αμοιρίδη;
Ο λόγος;
Τον θεωρούν «υποκινητή» ανταρσίας σε βάρος τους…
-Ρε πως αλλάζουν οι καιροί…
……
*Κι όσο για τα ημερολόγια της Περιφέρειας για το 2017 που μοιράστηκαν μήνα… Ιούνιο, η άποψη του Χρήστου Μέτιου είναι ότι τα… «βρήκε» από τον προκάτοχό του Γιώργο Παυλίδη που μοίραζε μάλιστα τα ημερολόγια ακόμη πιο αργά… δηλαδή όταν πλησίαζε ο Ιούλιος!
……
*Με απλά λόγια ήταν συμφωνίες του πρώην Περιφερειάρχη με συγκεκριμένα ΜΜΕ του Νομού Ροδόπης (σ.σ. Που δεν ανήκανε μάλιστα στη Ν.Δ. και δεν τον στηρίξανε ποτέ στις εκλογές!!!),  προκειμένου να τύχει της υποστήριξής τους…!
-Οι νεκροί δικαιώνονται βέβαια, αλλά κι αυτά που αποκαλύπτονται κάθε μέρα, ΠΟΝΑΝΕ πολύ…!
……
*Ευτυχώς όπως ανακοίνωσε ο Φώτης Καραλίδης θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του 2019, οπότε από τώρα… πετάμε στα σύννεφα! Μαζί του σίγουρα θα προκόψουμε όπως «προκόβουμε» ήδη με τους προκατόχους του…
Αθωώθηκαν Σωτ. Τσιακίρογλου και Γ. Μπατζακίδης 
για τις καταγγελίες της Χρυσούλας Γρηγορίου
-Kατέθεσαν 16 μάρτυρες!
Μια παλιά υπόθεση που απασχόλησε επί πολλά χρόνια την τοπική κοινωνία και κυρίως τον επαγγελματικό κόσμο, συζητήθηκε χθες στο Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης με κατηγορούμενους τους πρώην Πρόεδρο της ΟΕΒΕ Σωτήρη Τσιακίρογλου και πρώην γραμματέα Γιώργο Μπατζακίδη ύστερα από μηνυτήρια αναφορά του μέλους του Δ.Σ. της ΟΕΒΕ Χρυσούλας Γρηγορίου που μιλούσε για οικονομικές ατασθαλίες, πλαστογραφίες κατά την διαδικασία των εκλογών της Ομοσπονδίας και κακοδιαχείριση σε προγράμματα επιμόρφωσης που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο της διοίκησής τους.
Η δίκη ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 17.00 με το δικαστήριο να αθωώνει και τους δυο κατηγορουμένους μετά την κατάθεση 16 περίπου μαρτύρων που κατέθεσαν στο δικαστήριο και από τις δύο πλευρές!!!
Αθωωτική ήταν και η πρόταση της Εισαγγελέα της έδρας κ.Καραντόλα για τον Γ. Μπατζακίδη, ενώ αντίθετα ζήτησε την καταδίκη του Σ. Τσιακίρογλου για το αδίκημα της πλαστογραφίας.
Συνήγοροι των δύο κατηγορούμενων ήταν για τον μεν Σωτήρη Τσιακίρογλου ο Στέργιος Γιαλάογλου για τον δε Γιώργο Μπατζακίδη η Λίτσα Μιχαηλίδου, ενώ δεν υπήρξε πολιτική αγωγή αφού η δίωξη ασκήθηκε αυτεπάγγελτα μετά από τις καταγγελίες της κυρίας Γρηγορίου ενώ το ποσόν της υποτιθέμενης ατασθαλίας, από τις 12.000 ευρώ είχε πέσει στις 4.000 ευρώ κατά την δικασία…Τελικά αθωώθηκαν και οι δυο ομόφωνα απο το δικαστήριο.
To πρώτο εγγόνι του ψευδομουφτή Ξάνθης κυρίου Μετέ!
Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, με αναμενόμενη χαρά ανακοίνωσε στο διαδίκτυο ότι απέκτησε το πρώτο του εγγόνι.
Να του ευχηθούμε και εμείς λοιπόν να είναι ευλογημένο από τον Θεό!
Βέβαια θα μπορούσαν να διαλέξουν κανένα καλύτερο όνομα για το μωράκι.
Διότι το όνομα Ταγίπ, ε, μάλλον παραπέμπει κάπου…
(Από τα Tourkika Nea, στις 13/6/2017)
-Να σας ζήσει κύριε Μετέ και να γίνει (κάποτε..), ένας νέος…Ταγίπ!
Επίθεση (παρά)ΣΥΡΙΖΑ κατά του Δημάρχου 
Μπάμπη και για τους πεζόδρομους…!
Καυστικός επανήρθε ο (παρά)ΣΥΡΙΖΑ χθες κατά του Δημάρχου Ξάνθης και για το μπάχαλο με τους πεζόδρομους, καυτηριάζοντας μάλιστα τη στάση και της αντιπολίτευσης. Διαβάστε παρακάτω:
13/6…Τρίτη και…
Ο Δήμος «ΠΡΟΤΥΠΟ» που:
 «κατάργησε» τους πεζόδρομους,
έκλεισε το κολυμβητήριο,
έκλεισε τις παιδικές χαρές,
διόρισε ημετέρους,
δεν δημιούργησε  χώρους στάθμευσης,
δεν έλυσε το κυκλοφοριακό,
δεν γνωρίζει τι σημαίνει αλληλεγγύη,
δεν πλήρωνε συμβασιούχους,
που, που που…
 Και να που έχουμε υποψηφιότητες για τις εκλογές του 2019. Τίποτα δεν τους τρομάζει αυτούς! Γιατί θεωρούν τον Δήμο τσιφλίκι τους. Γι’ αυτό και οι συναλλαγές απροκάλυπτα. Μόνο που τώρα άρχισαν να …πληρώνουν.
Κι άλλες «εκπλήξεις» μπροστά μας…
Συμπολίτευση-αντιπολίτευση μαζί καλά κρατούν. Όταν σε συνδέει το κοινό «καλό!»
Λογαριασμός χωρίς την Απλή Αναλογική!
.......
                                         Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 
Είχα μια εκτενή και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με την δραστήρια Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών &Ενημέρωσης της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας κα. Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, σχετικά με τα μείζονα θέματα που αφορούν τις ακριτικές περιοχές της Θράκης.
(Ο πολιτευτής της Ν.Δ. Ιρφάν Χατζηγκενέ στο fb. Επιμένοντας να βλέπουν οι κάτοικοι της Ορεινής περιοχής και τα Περιφερειακά κανάλια....)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »