*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Πάρτυ αποφοίτησης την Παρασκευή 16/06 στο My club

14 Ιουνίου
*Το No.1 mainstream party «BIG BANG» σε συνεργασία με το My Club υποδέχονται αυτή την Παρασκευή 16/06 τον γνωστό και επιτυχημένο DJ των Jagermeister parties «DJ PISTOL»!!!
-Μάλιστα στην πολλά υποσχόμενη βραδιά, οι φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης θα γιορτάσουν την αποφοίτησή τους και το πτυχίο τους!
-Αναμένεται να γίνει χαμός από φοιτητόκοσμο!
-Πάρτυ αποφοίτησης & Dj Pistol???
-Το Event που απλά δεν μπορείς να χάσεις!!!
-INFO & RSV: 6982 854688, 6978 352972 &2541073536
-Ώρα άφιξης κρατήσεων 00:30.
……
*Εντυπωσιακή η πρεμιέρα του VOICE CITY LIVE Clubbing στη Βέροια την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017. Ο Βασίλης Δήμας όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες του σχήματος  αλλά και η πολυμελής ορχήστρα , έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να διασκεδάσει ο κόσμος.  Στο εκπληκτικό καλλιτεχνικό σχήμα συμμετέχει και ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καριπίδης, ο οποίος έκανε τα πρώτα βήματά του στο τραγούδι στη Θρακική Θεατρική Σκηνή Ξάνθης και έχει τεράστια εξέλιξη από τότε μέχρι σήμερα.
Τα ονόματα βέβαια των ιδιοκτητών, Νίκου Παπαδόπουλου και Δημήτρη Χατζημασούρα, αποτελούν από μόνα τους εγγύηση για τεράστια επιτυχία που επρόκειτο να σημειώσει το μαγαζί κάθε Παρασκευή και Σάββατο για όλη την καλοκαιρινή σεζόν .
……
*Εντωμεταξύ, ο κολλητός του Γιώργου Καρυπίδη, ο γνωστός στρατευμένος μάγειρας και ραδιοφωνικός παραγωγός του LIFE 92.1, Χαράλαμπος Κυρκούσης, αυτές τις μέρες είναι μέσα στη στεναχώρια διότι χάλασε το… τρομερό σκούτερ του και δυσκολεύεται πλέον στις μετακινήσεις του!
-Αναγνώστης της στήλης μου ανέφερε ότι, την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, είδε στην οδό Κλεμανσώ τον Χαράλαμπο να κουβαλάει με τα… χέρια την αγαπημένη του
μοτοσικλέτα αφού αυτή είχε κάποια βλάβη και δεν έπαιρνε… μπρός!
……
*Όχι μόνο συνεχίζουν τις καλοκαιρινές περιοδείες τους, Γιώργος Κουμουλίδης, Γεωργία Ταστσόγλου και Μάριος Κιοσσές με το μουσικό σχήμα τους «Πάμε μπουζούκια», αλλά στην επικείμενη live εμφάνισή τους αυτό το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Beach Bar «Porto Molo» στην παραλία των Αβδήρων, ενέταξαν στο συγκρότημά τους και την τρομερή τραγουδίστρια Αναστασία Βασιλειάδου!
-Μάλιστα ο Γιώργος θα ερμηνεύσει κατ’ αποκλειστικότητα και το νέο του τραγούδι «πες στον άντρα σου» του οποίου στίχους και μουσική έγραψε ο μαέστρος του Μάριος Κιοσσές!
-Το Live τους ξεκινάει στις 10 το βράδυ και αν θέλετε να τους απολαύσετε καλέστε για ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6944 512981!
……
*Από την άλλη, το άλλο Ξανθιώτικο μουσικό συγκρότημα «Ντιριντάχτα», μετά την αποχώρηση της Σίλιας Λιώγα και του Αντώνη Χειμωνίδη, έκανε την κίνηση «ΜΑΤ»! -Φίλιππος Δομνίδης, Ανδρέας Μυγδαλάς και Γιάννης Γαβριηλίδης ξεκίνησαν «παράλληλη» συνεργασία και με την κουμπάρα του Αντώνη, Γεωργία Ταστσόγλου, «κλέβοντάς την» από το «Πάμε μπουζούκια» για κάποια live τους, όπως αυτό που είχαν την περασμένη Κυριακή 11 Ιουνίου σε γάμο στη Δράμα!
……
*Και τέλος, μία απρόσμενη μουσική συνεργασία θα έχει ο νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης!
-Αύριο Πέμπτη 15 Ιουνίου θα τραγουδήσει μαζί με την δημοφιλή λαϊκή τραγουδίστρια Αννέτα Μαρμαρινού στο cafe bar «Ότι γίνει, ότι κάτσει» στην Ορεστιάδα!

-Μάλιστα ο Άκης θα εμφανίζεται καθ’ όλη την καλοκαιρινή σαιζόν στο συγκεκριμένο μαγαζί μαζί με τους Γιάννη Μούτσιανο & Κωνσταντίνο Αχνιά!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »