*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Πτυχίο απο τη Νομική Σχολή Κομοτηνής, πήρε η δημοφιλής τραγουδίστρια η Σίλια...

02 Ιουνίου
*Και με την αποκλειστική είδηση που θα σας μεταφέρω στη συνέχεια, αρχίζουν πλέον τα δύσκολα για τους… «Ντιριντάχτα»!!!
-Φίλιππος Δομνίδης, Ανδρέας Μυγδαλάς και Γιάννης Γαβριηλίδης, δεν μπορούν πλέον να… υπολογίζουν για το μουσικό σχήμα τους την ταλαντούχα τραγουδίστρια
Σίλια Λιώγα, αφού την περασμένη εβδομάδα ορκίστηκε στην Κομοτηνή και πήρε το πτυχίο της από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και επιστρέφει πλέον στην πατρίδα της την Καστοριά για να ασκήσει το επάγγελμά της στη… δικηγορία!
-Τζάμπα έκαναν όνειρα ότι μετά την αποχώρηση του Αντώνη Χειμωνίδη, η Σίλια θα ήταν το… «πρώτο όνομα» στο συγκρότημά τους (μετά τον Φίλιππο εννοείται, για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις…)!
-Τουλάχιστον θα έχουν στα υπόψην τους μια όμορφη… νομικό να τους υπερασπιστεί αν κάποτε χρειαστεί!!!...
-Κύριε Τάσο Κουμουλίδη τα συγχαρητήριά μου και σε σένα για το πτυχίο της όμορφης Σίλια!!!
……
*Μάλιστα η Σίλια, γιόρτασε το ευχάριστο γεγονός με φίλους και συμφοιτητές της, που της ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία, σε γνωστή ταβέρνα της Κομοτηνής και τους διαβεβαίωσε όλους ότι σταματάει πλέον την καριέρα της στο τραγούδι για να ασχοληθεί με την… δικηγορία!
……
*Αύριο Σάββατο 3 Ιουνίου επιτέλους έρχεται με μετάθεση από το Γύθειο στην Ξάνθη για να ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία στο στρατόπεδο του Πετροχωρίου, ο δημοφιλής νεαρός πολυτάλαντος ραδιοφωνικός παραγωγός του LIFE 92.1, Χαράλαμπος Κυρκούσης!
-Μάλιστα ο… «νεοανερχόμενος» μάγειρας διαφοροποίησε το πρόγραμμα της επιστροφής του και επέλεξε να γράψει στα παλιά του υποδήματα τον κολλητό του τραγουδιστή Γιώργο Καρυπίδη αφού επέλεξε να μη πάει στη Βέροια όπου τραγουδάει εκεί σε νυχτερινό Κέντρο για να τον δεί, αλλά προτίμησε να πάει ευθύς αμέσως στο MY CLUB, όπου θα τον περιμένουν οι… θαυμάστριές του, για να απολαύσει την… «survivor» Ειρήνη Παπαδοπούλου!
....
*Στο εξοχικό τους στην παραλία του Porto Molo στα Άβδηρα βρίσκεται αυτές τις μέρες, μαζί με τον γιό τους για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, το δημοφιλές καλλιτεχνικό δίδυμο και ζευγάρι Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου, μιας και το καλοκαίρι αναμένεται γεμάτο από επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού ήδη έχουν προγραμματίσει πολλά live σε μαγαζιά της περιοχής μας, τόσο στην Ξάνθη, όσο και σε γειτονικές πόλεις της Περιφέρειάς μας!!!
-Εκεί τους επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά και ο πολύ καλός τους φίλος αλλά και συνάδελφός τους τραγουδιστής, ο Ουμίτ Κράλ!
……
*Στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε και έχασε με 2-3 από τον Παναθηναϊκό, ο γνωστός ασφαλιστής και αθλητικογράφος Στάθης Παπαδόπουλος μαζί με τη σύζυγό του Κούλα!
-Προσέξτε… η φωτογραφία που βλέπετε τον Στάθη χαρούμενο με την Κούλα είναι πριν την έναρξη του αγώνα! Μετά τη λήξη του αγώνα η ψυχολογία του ήταν εντελώς διαφορετική!!!
……
*Ιδού και η τρομερή παρουσιάστρια της βραδιάς καραόκε του ΚΥΤΤΑΡΟ Θωμαή με την κολλητή της Αναστασία την Τετάρτη το βράδυ στην εν λόγω βραδιά του Ελληνάδικου!
……

*Και μη ξεχάσετε… αύριο στο ΚΥΤΤΑΡΟ «LIVE ΝΤΑΟΥΛΙ SHOW», με δυο DJ, την τρομερή ΤΖΟ STAV και τον Γιωργάκη Ψαθά, ενώ στο νταούλι θα είναι για άλλη μια φορά ο Πόντιος Κώστας Τσαρμαντίδης!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »