*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΠΑΜΠΗ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΕ; Απίστευτο! Απέρριψαν 6 εταιρείες της Ξάνθης για να δώσουν το έργο του ΧΥΤΑ σε Αθηναίο;

29 Ιουνίου
-Προ αδιεξόδου ο σημερινός Πρόεδρος του ΣΔΑΝ ΞΑΝΘΗΣ Θωμάς Μίχογλου σηκώνει τα χέρια, αλλά πολλά ακούγονται και φημολογούνται!
-ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ!
*Εδώ και 18 μήνες «σέρνει» το θέμα του συγκεκριμένου έργου γιατί το «τρέναρε» κατά «περίεργο» τρόπο ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος που όρισε ως Πρόεδρο της Επιτροπής τον Σάββα Παυλίδη!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά απορρίφθηκαν και οι 6 εταιρείες της Ξάνθης που κατέθεσαν χαρτιά για το έργο του ΧΥΤΑ στη Ξάνθη, προϋπολογισμού 4.5 εκατομμυρίων ευρώ!!!
Η συγκεκριμένη ιστορία είναι βέβαια παλιά, ωστόσο την φέρνουμε σήμερα στην επιφάνεια, διότι όπως λένε οι πληροφορίες μας, την «έσερνε» επί 18 μήνες περίπου στον Σύνδεσμο ο πρώην Πρόεδρος και Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος, προφανώς για να την κάνει… «μπάλα» στον Δήμαρχο Τοπείρου και νέο Πρόεδρο Θωμά Μίχογλου, καθώς αυτός όρισε και ως Πρόεδρο της 7μελούς  Επιτροπής τον μηχανικό του Δήμου Ξάνθης Σάββα Παυλίδη!!! Και ενώ φαίνεται ότι είναι εκτός, στην ουσία αυτός… κινεί τα «νήματα» λόγω της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων που διαθέτει!!!
Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες μας, οι 6 εταιρείες της Ξάνθης απορρίφθηκαν στην ουσία για ασήμαντους λόγους, ενώ με την συγκεκριμένη πρακτική διαφώνησε και μέλος της Επιτροπής που προκειμένου να πει τις απόψεις του, αναγκάστηκε να το κάνει δια… εξωδίκου στον Εισαγγελέα, επειδή δεν τις δέχονταν ο Πρόεδρος Σάββας Παυλίδης!!!
Η συνέχεια βέβαια αναμένεται σήμερα με ενδιαφέρον, ενώ όπως λένε οι πληροφορίες μας, οι Ξανθιώτικες εταιρείες που συμμετείχαν και κατέθεσαν προσφορές, διαμαρτυρήθηκαν για την πρακτική της επιτροπής αλλά και του πρώην Προέδρου του ΣΔΑΝ Ξάνθης ακόμη και σε τοπικούς πολιτικούς, μη διστάζοντας μάλιστα να εκφράσουν και τις έντονες επιφυλάξεις τους! Παράλληλα ενημέρωσαν και τον νέο Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων που τάχθηκε ναι μεν υπέρ των εταιρειών της Ξάνθης (σ.σ. Γιατί κύριε Δημαρχόπουλε να πάρει το έργο ξένος), αλλά τους έδωσε παράλληλα να καταλάβουν ότι οι διαδικασίες κινήθηκαν από τον προκάτοχό του και οι δυνατότητες παρέμβασής του, είναι ελάχιστες…
Σε αναμονή λοιπόν… γιατί ειλικρινά με αυτά που ενημερωθήκαμε χθες, έχουμε πολλά ερωτηματικά για τη συγκεκριμένη ιστορία!!! Ερωτηματικά που κυρίως αφορούν βέβαια τον πρώην Πρόεδρο και Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο…


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »