*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

Αποκλειστικό. Αθήνα 19/6 & Θράκη 20/6 θα επισκεφθεί Δευτέρα & Τρίτη ο Τούρκος πρωθυπουργός Γιλντιρίμ! Θα ασχοληθεί και με τους…Γκιουλενικούς!

14 Ιουνίου


Επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει ο τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» από απολύτως έγκυρες πηγές.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και επαφές φυσικά με την ελληνική πολιτική ηγεσία και τον Πρωθυπουργό.
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη τούρκου πρωθυπουργού στην Ελλάδα μετά από 2,5 χρόνια, ενώ η δεύτερη αποκλειστικότητα του «Μαχητή» είναι ότι ο κ.Γιλντιρίμ αμέσως μετά τις επαφές του στην Αθήνα θα επισκεφθεί ανεπίσημα και την Θράκη (σ.σ. Το πιθανότερο οδικώς την Τρίτη 20 ή την Τετάρτη 21/6) και θα μιλήσει σε μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της Ροδόπης.
Σημειώνεται ότι η επίσκεψη Γιλντιρίμ γίνεται σε μια περίοδο που ιδιαίτερα σημαντικά ανοιχτά θέματα, όπως το προσφυγικό, αλλά κυρίως το κυπριακό με προγραμματισμένη διάσκεψη στη Γενεύη στα τέλη του μήνα, ενώ η εδώ επίσκεψή του συνδέεται άμεσα και με την δραστηριότητα των Γκιουλενικών πριν πολλά χρόνια ήταν ιδιαίτερα έντονη στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »