*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Μαΐου

See Through Οι "υπέροχες" συνδικαλίστριες που έκλεψαν τις...εντυπώσεις τη μέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς!

03 Μαΐου
Οι 4 νέες και υπέροχες συνδικαλίστριες του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης 
στη πορεία της Πρωτομαγιάς!
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Φεύγει για τον Απόλλωνα Αθηνών κατά πάσα πιθανότητα ο Γιώργος Καζναφέρης αφού λήγει το συμβόλαιό του με την Ξάνθη…
Τώρα αν την τελευταία στιγμή κάτι αλλάξει και ανανεωθεί…αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες.
……
*Το θέμα είναι αν φύγει ο Γιώργος, θα πρέπει στη διοίκηση Πανίδη στην ΕΠΣ Ξάνθης να αντικατασταθεί και η σύζυγός του στην ΕΠΣ Ξάνθης…
Άλλο πρόβλημα κι αυτό.
……
*Στον λόγο που δεν ήταν παρόν στην επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά στη Ξάνθη, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην Ανοιχτή γραμμή του Xanthi channel ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας  Ζαγναφέρης αποκαλύπτοντας ότι «δεν προσκλήθηκε ούτε από τη Νομαρχιακή, ούτε από το γραφείο του Υπουργού»..
-Δεν με προσκάλεσε κανείς κι εγώ απρόσκλητος δεν πάω πουθενά, είπε ο Αντιπεριφεριεάρχης Ξάνθης με νόημα…!
……
*Ενώ αντίθετα –θα σημειώσω εγώ- στην επίσκεψη με τον Σκουρλέτη, προσκλήθηκαν άπαντες  και είδαν τον Υπουργό….
(σ.σ. Μήπως σε κάποιους τοπικά δεν αρέσει ο Νίκος Παππάς για τους δικούς τους λόγους;)
……
*Και μια επική ανάρτηση του Δημήτρη Χαϊτίδη στο fb:
«Βρε τι μαθαίνει κανείς βλέποντας παιχνίδι ερωτήσεων στο survivor... Μέχρι χθες ήξερα πως δυο Έλληνες πήραν νομπελ λογοτεχνίας... Χθες έμαθα ότι άλλοι πέντε Έλληνες πήραν νομπελ φυσικής.... Να μας λεγανε και ποιοι ήτανε...».
-Κι εσύ βρε Δημήτρη έγινες φανατικός τηλεθεατής του survivor για να μάθεις πόσοι Έλληνες πήραν νόμπελ Φυσικής; Και η υψηλή…κουλτούρα δηλαδή, survivor βλέπει!
……
*Την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 18.30 συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου με μοναδικό θέμα την "Ανάκληση προέγκρισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας».

Θερινό νυχτερινό ρεύμα από 1η Μαΐου
Από τη Δευτέρα, 1η Μαΐου, τέθηκε σε εφαρμογή το θερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας).
Από 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου, το μειωμένο, νυχτερινό, οικιακό τιμολόγιο ισχύει με συνεχές ωράριο, από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί

ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΑΒΔΗΡΩΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 08.00-15.00
Σας κάνουμε γνωστό ότι ύστερα από την  πρόσληψη φυλακτικού προσωπικού με
επτάμηνη   σύμβαση   για   την   κάλυψη   εποχικών   αναγκών   της   Εφορείας,   ο
αρχαιολογικός χώρος Αβδήρων είναι ανοιχτός και πάλι για το κοινό, όλες τις ημέρες
της   εβδομάδας   με   ωράριο   λειτουργίας   08-15.   Το   ίδιο   ωράριο   ισχύει   και   για   το αρχαιολογικό μουσείο Αβδήρων.
Η Προϊσταμένη 
της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης
Κωνσταντίνα Καλλιντζή
Αρχαιολόγος με βαθμό Α

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! 26χρονος αυτοκτόνησε στη Κομοτηνή!
Τραγωδία στη Κομοτηνή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Χρόνο» 26χρονος νεαρός αυτοκτόνησε στο σπίτι του, στην οδό Σπετσών στη Κομοτηνή.
Αναλυτικότερα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, ξημερώματα Κυριακής, η σορός του άτυχου νεαρού, εν αναμονή του ιατροδικαστή Νικόλαου Κιφνίδη και παρουσία αστυνομίας προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός ήταν 26 ετών με καταγωγή από τον Ίασμο Ροδόπης, και διέμενε στη οδό Σπετσών στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με μάρτυρες το τραγικό αυτό συμβάν συνέβη περίπου στις 19.30 το απόγευμα του Σαββάτου, με το νεαρό να βάζει τέλος στη ζωή του διά απαγχονισμού.

13χρονο ποδοσφαιρικό ταλέντο από τη Ξάνθη, 
δοκιμάστηκε από τη Γαλατά!
Την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Τουρκίας είχε ένα 13χρονο ταλέντο από την Θράκη, που πέρασε από το μικροσκόπιο της «τσιμ μπόμ» αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο λόγος για τον 13χρονο ταλαντούχο Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης Εμρέ Χότσκα, που δέχτηκε την πρόσκληση του τουρκικού συλλόγου, μετά και από ενέργειες της ΑΕΞ,  και βρέθηκε στις διακοπές από το σχολείο λόγω του Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη και στις εντυπωσιακές αθλητικές εγκαταστάσεις του τουρκικού συλλόγου.
Εκεί ο 13χρονος δοκιμάστηκε από τους προπονητές της Κ13 της Γαλατά αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, άλλωστε για το νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΞ δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζεται ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους τόσο από Ελλάδα όσο και από εξωτερικό. Πλέον ο Χότσκα επέστρεψε στις προπονήσεις της Ακαδημίας της ΑΕΞ με την οποία θα έχει την δυνατότητα να δείξει εκ νέου το ταλέντο του μέσα από τα διεθνή τουρνουά που αναμένεται να δώσει το παρών ο σύλλογος της Ξάνθης.

Την Κυριακή 7 Μαίου οι εκλογές
στον Κυνηγητικό Σύλλογο Ξάνθης.
Την Κυριακή 7 Μαϊου από τις 9 το πρωί, θα γίνει η ετήσια τακτική γενική συνέλευση με αρχαιρεσίες του Κυνηγητικού συλλόγου Ξάνθης.
Το πρωί (09.00) της Κυριακής 7 Μαΐου πραγματοποιείται στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης η ετήσια τακτική γενική συνέλευση με τον απολογισμό και τις με αρχαιρεσίες του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
Για το διοικητικό συμβούλιο (έως οκτώ σταυροί)
1.Αλεξούδης Βασίλειος του Γεωργίου
2.Βλαχόπουλος Σταύρος του Κωνσταντίνου
3.Γκιαουράκης Χρήστος του Γεωργίου
4.Καρά Οσμάν Σινάν του Χασάν
5.Κιολεΐδης Απόστολος του Χαραλάμπους
6.Σερραίος Λοΐζος του Ευστρατίου
7.Σκλαβιάδης Γεώργιος του Λέανδρου
8.Τσιλιγγίρης Γεώργιος του Αποστόλου
9.Χόχολης Χαράλαμπος του Παναγιώτη
10.Χρυσοστομίδης Μιχαήλ του Θεοδώρου
*Εκλέγονται οι 8 πρώτοι σε σταυρούς.
Για την ελεγκτική επιτροπή (έως δύο σταυροί)
1.Αρβανίτης Σταύρος του Χρήστου
2.Χατζή Καρά Αμέτ Χασάν του Χουσεΐν.

Συστάσεις από τον Δήμο Ξάνθης
ενόψει της αντιπυρικής περιόδου!
Ο Δήμος Ξάνθης ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και της εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά των πυρκαγιών υλοποιεί και φέτος πρόγραμμα καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων από ξερά χόρτα. Παρόλα αυτά για να περιοριστεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι απαραίτητη η συμμετοχή και των πολιτών, οι οποίοι οφείλουν να φροντίσουν για τον καθαρισμό των ιδιωτικών οικοπέδων.
Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων, νομείς και επικαρπωτές οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου μας, έχουν την υποχρέωση του καθαρισμού τους.
Ο καθαρισμός πρέπει να πραγματοποιηθεί τόσο εντός των οικοπέδων όσο και περιμετρικά της έκτασής τους από ξερά χόρτα, εύφλεκτα υλικά, μπάζα και σκουπίδια ώστε να αποσοβηθεί κάθε κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς.

Ο Δήμος Ξάνθης προσβλέπει στη συνεργασία των πολιτών για την αποτροπή κάθε πρόκλησης κινδύνου, την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος και ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »