*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Σήμερα Παρασκευή στο My club το Big Bang!

25 Μαΐου
Mή χάσετε σήμερα  Παρασκευή 26 Μαΐου στο My το δεύτερο «BIG BANG»! 
Ώρα άφιξης κρατήσεων 00:30!
-Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ με το ποτό! Και αύριο Σάββατο την βραδιά με τον φοβερό d.j. Νίκο Σουλιώτη!
-Κλείστε ρεζερβέ στα τηλέφωνα: 6982854688 &2541073536
*Πρεμιέρα ως τηλεπαρουσιάστρια στο κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων του Xanthi Channel, έκανε την Τρίτη το βράδυ η ραδιοφωνική παραγωγός του Life 92.1 FM, Δέσποινα Χατζοπούλου, η οποία χωρίς τράκ και με την εμπειρία που έχει ως ραδιοφωνική παραγωγός, ομολογουμένως τα κατάφερε άψογα!
-Μπράβο στη Δέσποινα!
……
*Την δόξα του Στράτου Τζώρτζογλου στην κινηματογραφική ταινία του 1988 «η φανέλα με το 9», ζήλεψε ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου ο οποίος στην προχθεσινή προπόνηση που έκανε προχθές με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Λαυρίου φόρεσε και αυτός φανέλα αλλά με το νούμερο 7, αλλά «πέρασε από δίπλα και δεν τον… ακούμπησε» όπως λέει η σοφή ρήση!
-Είπαμε Μάκη, ο καθένας άριστος στον… τομέα του!
-Εσύ ασχολήσου με το ταλέντο σου στο τουμπερλέκι και άσε τα… ποδόσφαιρα και τις… βαρκάδες!
……
*Ο Λάκης Κοτόρνος μας καλεί σήμερα αλλά και κάθε Πέμπτη να απολαύσουμε στο υπέροχο περιβάλλον της Pub Guernica, Mojito Coctail μόνο με 5 ευρώ, ακούγοντας μάλιστα και υπέροχη Rock μουσική, από την σπάνια και συλλεκτική δισκοθήκη που διαθέτει!!!
-Όλοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν στην GUERNICA!!!
……
*Συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία στο καλλιτεχνικό σχήμα του νυχτερινού κέντρου της Βέροιας «VOICE CITY», ο Ξανθιώτης ταλαντούχος τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής ενώ απέκτησε και πολλούς θαυμαστές και fan Club στο κοινό της πρωτεύουσας της Ημαθίας!
-Από τις 9 Ιουνίου μάλιστα ανανεώνεται και το πρόγραμμα του μαγαζιού αλλά και το ρεπερτόριο του Γιώργου ο οποίος θα εντάξει και νέα τραγούδια!
……
*Μάλιστα, αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι ο κολλητός του Γιώργου Καρυπίδη, Χαράλαμπος Κυρκούσης, κατά την… επιστροφή του με μετάθεση στην Ξάνθη, θα περάσει πρώτα από την Βέροια να τον συναντήσει και μετά θα έρθει στην πόλη μας!
-Ως γνωστόν ο Χαράλαμπος μετά την εκπαίδευσή του στο Γύθειο, ως στρατιωτικός μάγειρας, στις 3 Ιουνίου παίρνει μετάθεση στο Πετροχώρι για να ολοκληρώσει την θητεία του και έτσι θα έχει την ευκαιρία να περάσει πρώτα να δει τον φίλο του και μετά να έρθει εδώ για τις… θαυμάστριές του!
……
*Αν και είναι λίγο νωρίς, από τώρα σας ενημερώνω ότι την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 20.30 στο υπέροχο ΚΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του Στέλιου Μωραΐτη ο Σύλλογος Σαρακατσάνων Ν. Ξάνθης «Ο ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ» διοργανώνει το χορό του Τμήματος Νεολαίας του με την ανεπανάληπτη και μοναδική Γιώτα Γρίβα.
Η είσοδος κοστίζει 15 ευρώ με πλήρες μενού ενώ κρατήσεις μπορείτε να κάνετε από τώρα στο κινητό 6944876300!
-Σαρακατσάνοι και μη προλάβετε γιατί θα γίνει… της Γρίβα!
……
*Και τέλος να σας ενημερώσω και ότι αύριο Παρασκευή στον υπέροχο κλιματιζόμενο χώρο του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, διοργανώνεται άλλη μια βραδιά με πιατοπόλεμο, λουλουδοπόλεμο, σαμπάνιες και υπέροχη Ελληνική χορευτική μουσική από την DJ TZO STAV!

-Ετοιμαστείτε για μια ανεπανάληπτη βραδιά διασκέδασης!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »