*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Μαΐου

Δεν είναι όλα… μαύρα! FAKE NEWS για ρεκόρ Γκίνες! Η ΣΕΚΑΠ ήταν ο… κρατικός λαθρέμπορος τσιγάρων, διότι αυτό ήταν το μοντέλο διοίκησης!

03 Μαΐου
*Στροφή 180 μοιρών υπέρ Ιβάν Σαββίδη ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Τσίπρας. Δεν είναι κακό και αντίθετα στη περίπτωση του προστίμου των 38.2 εκατ. ευρώ, απολύτως θετικό και δίκαιο…
-Και την τροπολογία άλλωστε να μην κατέθετε ο βουλευτής Κοζάνης, στο δευτεροβάθμιο διοικητικό δικαστήριο (Εφετείο) θα την κέρδιζε την υπόθεση ο Ιβάν…
-Αφού  ποινικά και χωρίς λαθρέμπορους (αθωώθηκαν τόσο ο Νίκος Παππάς όσο και ο Γιάννης Ζήνας για τη συγκεκριμένη υπόθεση στο Εφετείο) πως χρεώνεις πρόστιμα στην εταιρεία;
……
*Εκτός αν η ΕΡΤ3 δια του Γ. Σιδηρόπουλου ή κάποιοι άλλοι έχουν διαφορετική άποψη, οπότε ιδού ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ας αναμοχλεύσει την υπόθεση….
-Διαφορετικά πλην της συκοφαντίας ότι «η ΣΕΚΑΠ ως κρατικό-συνεταιριστικό εργοστάσιο λειτουργούσε ως κρατικός… λαθρέμπορος!», υπάρχει σαφέστατα και το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, καθότι ο δημοσιογράφος μιλούσε περί κρατικού μοντέλου διοίκησης…!
-Δηλαδή συνειδητά γίνονταν όλα!
……
*Διότι εκτός των άλλων, αυτά που ακούστηκαν στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ3 την Παρασκευή το βράδυ… δεν ακούστηκαν από ιδιωτικό κίτρινο κανάλι, αλλά από το ΚΡΑΤΙΚΟ!!!
Και τα… πακέτα σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, πήγαιναν κι…έρχονταν από τους δημοσιογράφους!!! (σ.σ. Τους έγκριτους δημοσιογράφους...)
……
*Στο δια ταύτα όμως… Και απολαύστε αξιόπιστη δημοσιογραφία.
Δημοσιογράφος: Πάντως Γιάννη μου έκανε εντύπωση ότι την τροπολογία την κατέθεσε βουλευτής από την Κοζάνη και όχι από την Ξάνθη.
-Γ.Σ-Αυτό μπορεί να είναι τυχαίο.
Δημοσιογράφος: Δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι!
-Γ.Σ-Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι.
(σ.σ. Σίγουρα μπορεί ή το ένα, ή το άλλο… δεν μπορεί ωστόσο να είναι τυχαίο ότι η ΕΡΤ3 με τέτοια αναξιοπιστία… «βουλιάζει» δυστυχώς σε θεαματικότητα…!)
……
*Ποια είναι η αλήθεια;
-Μα πώς να καταθέσει την τροπολογία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, όταν ο μεν Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ως βουλευτής του 2013 κατέθετε ερωτήσεις στη Βουλή «αν τα βεβαιωμένα χρέη προς το δημόσιο θα εισπραχθούν στο σύνολο τους ή θα τύχει η Donskoy Tabak JSC (Ιβάν Σαββίδης) ευνοϊκής μεταχείρισης-ρύθμισης, με αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων για το ελληνικό δημόσιο;
-Ο δε έτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης ήταν… διευθυντής του πολιτικού του γραφείου και το πιο πιθανό να συνέταξε αυτός την ερώτηση;!!!
……
*Τα ήξερε όλα αυτά ο Γ. Σιδηρόπουλος;;; Και βέβαια τα ήξερε…!
Και γιατί δεν τα είπε; Με ειλικρίνεια και ξεκάθαρα, αφού τον ρώτησαν;
-Γιατί απλά με ένα…τυχαίο, λύνονται όλα!;;;  Και μόνο η επιλογή του να κάνει αυτός ειδικά την «ανταπόκριση» δεν ήταν τυχαία! Μ
……
*Τι άλλο επίσης γνώριζε ο Γ. Σιδηρόπουλος και συνειδητά και πάλι είπε ΨΕΜΑΤΑ στην ΕΡΤ3;
Μα ότι ο Αλέξανδρος Κοντός, ούτε ως Υπουργός, ούτε ως βουλευτής, ούτε και τώρα ως πρώην βουλευτής, διετέλεσε ποτέ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΣΕΚΕ!!!
-Μα ποτέ!
-Κι όμως ενώ γνώριζε ο Γ. Σιδηρόπουλος, φίλος μάλιστα και στενός συνεργάτης του Π. Ταρενίδη (σ.σ. στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο μαζί είχαν ανοίξει κουβεντούλα πριν τη συνεδρίαση…) και πάλι είπε ψέματα!
-Όπως ψέματα ήταν και αυτό που είπε ότι ο Ιβάν αγόρασε την ΣΕΚΑΠ το 2012, ενώ την αγόρασε το 2013 με ζημίεςτη χρήση του προηγούμενου έτους  25.70 εκατ. ευρώ!
……
*Κι επειδή είχε το θράσος ο συγκεκριμένος κύριος να μιλήσει προσφάτως και για… fake news, δεν αναρωτιέμαι αν με την ανταπόκρισή του στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 28 Απριλίου πήρε το… Γκίνες στον τομέα αυτό!
-Γιατί είναι αναγκασμένοι πλέον οι Εισαγγελείς να διερευνήσουν αν ήταν ως  ΚΡΑΤΙΚΗ - Συνεταιριστική εταιρεία η ΣΕΚΑΠ «λαθρέμπορος» επειδή αυτό ήταν το… μοντέλο διοίκησης! Ειδικότερα όταν ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ με ερώτησή του στη Βουλή κατήγγειλε το 2013 την τότε Κυβέρνηση για την… ιδιωτικοποίηση της ΣΕΚΑΠ!

Αυτά για σήμερα…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »