*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Μαΐου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Μπορεί ο παραΣΥΡΙΖΑ να έκανε...πλάκα με την προτομή του Βελουχιώτη, εμείς όμως ΟΧΙ!

12 Μαΐου
*Ο  Γ. Χατζηθεοδώρου προκειμένου να διαφυλάξει την θέση του Γραμματέα (αλήθεια, πόσα μέλη συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές και τον ψήφισαν…;) έχει δικαίωμα να αδικεί και να κρατάει «μικρό» στη Ξάνθη τον ΣΥΡΙΖΑ κυνηγώντας τους «δαίμονές» του, αφού με τον τρόπο αυτό νομίζει ότι διαφυλάσσει την «κομματική του εξουσία»…!
-Δεν έχει όμως δικαίωμα να καπηλεύεται το όνομα του Άρη Βελουχιώτη και μάλιστα την περίοδο των πιο σκληρών μνημονίων που γνώρισε η χώρα ή να κάνει… πλάκες στον (παρά)ΣΥΡΙΖΑ «χρησιμοποιώντας το ως… «παραπολιτική» ατάκα το Όνομά του, απέναντι στην πρωτοβουλία του Αντιπεριφεριάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη για την τοποθέτηση ανδριάντα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στη πόλη της Ξάνθης…
-Κι όταν βλέπει να «σοβαρεύει» η κατάσταση με δημόσιες παρεμβάσεις στελεχών της Λαϊκής Ενότητας και οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ από τις Σέρρες, να αλλάζει προσωπείο και να επιχειρεί να μας δώσει και…μαθήματα «γνώσης» από πάνω!!!
-Προφανώς γιατί εμείς (όπως ο ίδιος και η σύζυγός του), δεν είχαμε την τύχη με Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, να υπηρετήσουμε σε σχολεία της Γερμανίας, υποδεχόμενοι με…ανθοδέσμες τον Φώτη Καραλίδη!
……
*Η αλήθεια επίσης είναι ότι αυτή η εφημερίδα, όταν έκανε πρωτοσέλιδο την… «πλάκα» του Γ. Χατζηθεοδώρου στον (παρά)ΣΥΡΙΖΑ για την προτομή του Άρη Βελουχιώτη, ήταν σίγουρη και για τις αντιδράσεις του….
Γνωρίζαμε δηλαδή εκ των προτέρων ότι θα λοιδορούσε σε βάρος μας για το πρωτοσέλιδο του «Μ» της 6ης Μαΐου με τίτλο, «ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στον Ζαγναφέρη».
Και να σχολιάσει την επομένη  ότι «δημιουργούμε θέματα από το πουθενά για να γεμίζουμε τις… σελίδας μας».
-Εγώ όμως σύντροφε σοβαρολογούσα στην πρόταση για προτομή του Άρη Βελουχιώτη στη Ξάνθη!!!
-Γιατί η δική μου προσφυγική οικογένεια σύντροφε Γ. Χατζηθεοδώρου, δυστύχησε στον Εμφύλιο να έχει τον ένα αδελφό κομμουνιστή με ξυλοδαρμούς από τους κομιτατζήδες και εξορίες στη Γυάρο (επί Χούντας) και τον άλλο αδελφό βασιλικό με το μπρέντα και τις δεσμίδες στα βουνά…
……
*Καθαρές κουβέντες λοιπόν κι όχι εκ του ασφαλούς «κρυφτούλι» πίσω από τις ανακοινώσεις…
-Σύντροφε γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης εδώ και καιρό έχεις γίνει προβλέψιμος σε… όλα!
Όποτε σε βολεύει, χαρακτηρίζεις τον (παρά)ΣΥΡΙΖΑ μια… πλακατζίδικη στήλη κι όποτε δε σε βολεύει γιατί κάποιοι σε λαμβάνουν στα… σοβαρά, χάνεις τη ψυχραιμία σου κι αρχίζεις και βρίζεις.
……
*Γι αυτό που είσαι λοιπόν, σίγουρα δεν φταίς εσύ… Έτσι… «αυτο-δημιουργήθηκες»!
-Τη μια να καταγγέλλεις τον Γιαλάογλου ως Κυβερνητικό εκπρόσωπο του… Ιβάν Σαββίδη που… καταλήστευσε (!) τον μηχανολογικό εξοπλισμό της πρώην συνεταιριστικής καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ (σ.σ. δική σου ανακοίνωση τον Σεπτέμβρη του 2014) και την άλλη… ζήτω ο Ιβάν ο υγιής επενδυτής!
……
*Η αλήθεια είναι όντως την εποχή που έζησε και αυτοκτόνησε ο Άρης Βελουχιώτης, εγώ δεν είχα καν γεννηθεί… Ως εκ τούτου λοιπόν, δεν «πολέμησαν» καν στο πλευρό του, όπως ενδεχομένως να έκανες εσύ ή κάποιος εκ των βουλευτών του  ΣΥΡΙΖΑ που δεν τον έμαθε από το… Wikipedia!
Αλλά το αν επέλεξαν κομμουνιστές από τις Σέρρες και διηγήθηκαν στην «Ανοιχτή γραμμή» την περασμένη Τρίτη ότι η Αείμνηστη Μάνα τους, γνήσια κομμουνίστρια που ΠΟΤΕ δεν υπέγραψε δήλωση,  ήταν στο διπλανό κελί με τον Βελουχιώτη στις φυλακές Δράμας όταν τον φυλάκισε ο Μεταξάς…
-Δεν φταίμε εμείς. Αυτοί έτσι ένοιωσαν, με πήραν τηλέφωνο και βγήκαν στην εκπομπή μου! Εσένα γιατί σε ενόχλησε;
-Επειδή δεν περνάει η «γραμμή» σου, ή γιατί γυρίζουν την πλάτη στη «καθοδηγούμενη» δημοσιογραφία;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »