*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Τρεις κι ο...Σάββας στη τελευταία σειρά!!!

25 Μαΐου
Τρεις κι ο… Σάββας Μελισσόπουλος στη τελευταία σειρά για να μην τον…δουν 
προφανώς οι… ΣΥΡΙΖΑίοι από τους οποίους επίσης ζητεί χρίσμα!
…………..
Παρακινήθηκα στα πολιτικά πιστεύοντας πως μπορώ να συμβάλλω ως συνδιαμορφωτής (και δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου λιγότερο από συνδιαμορφωτή – ακόλουθο ποτέ) οργάνωσης και στόχων με γνώμονα τη λύση χρόνιων προβλημάτων του Δήμου… Το κύκλωμα των μόνιμων στα Δημοτικά Πράγματα είναι πανίσχυρο και δεν δίνει ούτε δικαίωμα σε νέες ιδέες και ανθρώπους, ούτε ευκαιρία για εξέλιξη και ανάπτυξη της πόλης. Αλλοίμονο στον Δήμο μας…
(Από την επιστολή του Δημήτρη Βορίδη στον «Μ»)
-Επιτέλους κι ΕΝΑΣ που τόλμησε να μιλήσει για τον Τσέπελη και τους υπόλοιπους… «μόνιμους» του Δήμου Ξάνθης.
…………..
….ξεκινάμε έναν ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο με τον κόσμο.
Θα κάνουμε λαϊκές συνελεύσεις και συγκεντρώσεις παντού, ώστε άμεσα να προχωρήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας… Η αντιπολίτευση κάνει τη δουλειά της, εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και οι δημότες είναι αυτοί που θα μας κρίνουν όλους μετά το τέλος της θητείας μας.
(Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος στον Life 921 fm)
-Νομίζω ότι με απλά λόγια, κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε Δήμαρχος… Σίγουρα πάντως το σοβαρό πρόβλημα της  υγείας της συζύγου, τον δικαιολογεί κάπως για την καθυστέρηση…
Σεμνά &Ταπεινά
*Μου λένε ότι ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος μπορεί να πήγε καθυστερημένα επειδή απουσίαζε στη Δραμοινογνωσία Δράμας, αλλά τελικά παραβρέθηκε στην γιορτή του Κώστα Ζαγναφέρη το βράδυ της Κυριακής στο Νατάσσα…
-Με ή χωρίς τον Αντώνη Πασχάλη;
-Πάντως από τη γιορτή του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης απουσίαζε και η εκπροσώπηση του Γηροκομείου Ξάνθης.
(σ.σ. Δηλαδή δεν του ευχήθηκαν στο κινητό ο Γιάννης Παπαχρόνης με την Φιφήλ αλλά μόνο στο face book;)
……
*Ο οποίος Αντώνης Πασχάλης τι έκανε λέτε; Πήρε τηλέφωνο να ευχηθεί τα χρόνια του πολλά στον Τομεάρχη της Ν.Δ. στο Νομό Καβάλας Κώστα Παπαβραμίδη, αλλά την… άλλη μέρα!
(σ.σ. Πάλι καλά που δεν το άφησε δηλαδή για την επόμενη… πρωταπριλιά!).
……
*Βέβαια φταίει κι ο Παπαβραμίδης που του απάντησε στο κινητό… Ηθελές τα και παθές τα! Από μπροστά συναγωνιστές και κολλητοί κι από πίσω… «θάβει ο ένας τον άλλον»! (σ.σ. Όμορφος κόσμος, Νεοδημοκρατικά πλασμένος…)
……
*Και το κουιζ της ημέρας. Ο Μανώλης Φανουράκης, ψήφισε ΚΑΤΑ της προτομής του Εθνάρχη Κώστα Καραμανλή στη Ξάνθη…
Ο γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης είναι υπέρ ή κατά;
Στο Mikel και χθες το πρωί, με Τσέπελη – Φανουράκη,
ο… Υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Μελισσόπουλος
Προφανώς θα παίρνει κάθε μέρα 3ωρη ή 4ωρη από τον Κεραμάρη, άλλως δεν μπορώ να το εξηγήσω…
Για παράδειγμα και χθες εντελώς συμπτωματικά πηγαίνοντας κατά τις 12 η ώρα στο σπίτι μου, σε ποια «παρέα» λέτε έπεσα; Σε αυτή, του Μανώλη Τσέπελη, του Μανώλη Φανουράκη και του…σύμβουλου Σάββα Μελισσόπουλου που συνεχίζει απτόητος τον προεκλογικό του αγώνα στο καφέ Mikel!
Μάλιστα ο Μανώλης κάθονταν «βιτρίνα» στο μαγαζί με γνωστό μουσουλμάνο, ενώ Φανουράκης και Σάββας Μελισσόπουλος ήταν στο βάθος και…οργάνωναν την χθεσινή μάζωξη της δημοτικής παράταξης Κοινωνία Δημοτών στο ΝΑΤΑΣΣΑ!!!
-Πρόταση της στήλης. Μήπως στο επόμενο καφέ πρέπει να προσκαλέσουν και τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αναστάσιο Μάρκου;
Καθότι εκτός της άριστης Παιδείας του, διαθέτει και πολλές ψήφους; Ή να τον «προξενέψω» στον κύριο  Μπάμπη Δημαρχόπουλο;
Μ. Κόλλια -Τσαρουχά: «Ο Έβρος είναι 
η αρχή και το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης»
Το ζητήματα των μεταφορών κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχαν οι θεσμικοί του Έβρου με την υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά στην Αλεξανδρούπολη. Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι κα Τσαρουχά ήταν ενημερωμένη για τις αντιδράσεις των βορειοεβριτών για το νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, χαρακτηρίζοντας το πρόβλημα που υπάρχει ως «σοβαρό»..
Στη σύσκεψη παρέστησαν επίσης οι δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου, θέτοντας υπόψη της υφυπουργού σειρά αναπτυξιακών ζητημάτων που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Έβρου. Μεταξύ των σημαντικών θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η αντιπλημμυρική θωράκιση του νομού. Η υφυπουργός με τη σειρά της, δεσμεύτηκε να μεταφέρει όλα τα προβλήματα στα αρμόδια υπουργεία, αλλά και στον πρωθυπουργό και να πιέσει για την εξεύρεση λύσεων, σημειώνοντας ότι επισκεπτόμενη την περιοχή αντιλήφθηκε ιδίοις όμμασι τη σοβαρότητά τους και εξηγώντας πως «είναι άλλο να διαβάζει κανείς για τα προβλήματα του Έβρου και άλλο να τα βλέπει από κοντά».
Παρουσία Χρίστου Πούλιου η χθεσινή συνάντηση
της Κοινωνίας Δημοτών. Λίγος ο κόσμος!
Με παρόντα και τον ιδρυτή της παράταξης Χρίστο Πούλιο αλλά και τρανταχτές απουσίες όπως αυτές των Δημήτρη Βορίδη, Μπάμπη Δαργανάκη, Δ. Χαϊτίδη κλπ, πραγματοποιήθηκε χθες στις 8 το βράδυ στο Νατάσσα η χθεσινή συνάντηση των στελεχών και φίλων της δημοτικής παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ.
Παρόντες μεταξύ των άλλων ο Κ. Καλογερής, Κ. Γαβριηλίδης (υπαρχηγός του Πούλιου στη ΣΕΚΑΠ) ο Γ. Βλαχόπουλος του Λεύκιππου, Ανέστης Αντωνιάδης, Γώγος Παπαδόπουλος (ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης), Χρ. Αμανατίδης, Σάββας Μελισσόπουλος, κ.α. ενώ ο Γ. Σιδηρόπουλος αποχώρησε με το που έβγαλε λίγες φωτογραφίες….
-Περισσότερα αύριο…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »