*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαΐου

Άμεση απάντηση Δημάρχου Ξάνθης στην συνάντηση της Κοινωνίας Δημοτών;! Συγκεντρώσεις στις γειτονιές!

24 Μαΐου
*Θα κριθούμε όλοι στο τέλος της θητείας μας, ήταν κάτι που ήθελα να κάνω απο τον Σεπτέμβριο του 2016. Ανοιχτός διάλογος με τους δημότες στους οικισμούς και τις γειτονιές...
Με πορεία στις γειτονιές και τους οικισμούς του Δήμου Ξάνθης για την καταγραφή των άμεσων προβλημάτων της καθημερινός, απαντάει ο  Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος στην….αντιΔημαρχοπουλική συνάντηση της παράταξης Κοινωνία Δημοτών.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο ράδιο Life 921 fm ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε προγραμματίσει μαζί με τους Αντιδημάρχους, δημοτικούς του συμβούλους και την Τεχνική υπηρεσία να ξεκινήσουν επισκέψεις στους οικισμούς και τις γειτονιές του Δήμου για την καταγραφή των προβλημάτων της καθημερινότητας.
«Δυστυχώς το απρόβλεπτο προσωπικό μου πρόβλημα, ανέβαλε εκείνες τις επισκέψεις μας, όλοι γνωρίζετε τον Γολγοθά που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και ζητώ συγνώμη από τους δημότες που καθυστερήσαμε λίγο, αν και μεμονωμένα συχνά πυκνά βρίσκομαι στις γειτονιές, τώρα όμως που τα πράγματα είναι καλύτερα και βοηθάει ο καιρός, ξεκινάμε έναν ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο με τον κόσμο.
Θα κάνουμε λαϊκές συνελεύσεις και συγκεντρώσεις παντού, ώστε άμεσα να προχωρήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας….Η αντιπολίτευση κάνει τη δουλειά της, εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και οι δημότες είναι αυτοί που θα μας κρίνουν όλους μετά το τέλος της θητείας μας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »