23 Μαΐου

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε Δήμαρχο Μύκης: Απέσυρε εδώ και τώρα την φωτογραφική και ρατσιστική διακήρυξη για τις προσλήψεις!

23 Μαΐου
ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΟΥΤΣΗ ΚΟΥΤΡΑ

«ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ»
Την ανάκληση της απόφασης του Δήμου Μύκης ο οποίος προχωρά σε προσλήψεις με απαραίτητο προσόν τη γνώση τουρκικής γλώσσας που θα πιστοποιείται μάλιστα από συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο της ...Άγκυρας, ζητούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μιλώντας καθαρά για ρατσιστικό και φωτογραφικό διαγωνισμό! 
Πιο αναλυτικά:
«Πολίτες Α ή Β κατηγορίας δεν υπάρχουν, ούτε θα επιτρέψουμε να υπάρχουν και τέτοιου είδους μεθοδεύσεις ουδέποτε θα περάσουν» τονίζουν από κοινού ο Αντιπρόεδρος του Κινήματος Παναγιώτης Σγουρίδης και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ούτση Κούτρα Χρύσα.
«Η εργασία αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και όχι «φωτογραφικών προκηρύξεων».
Το προσοντολόγιο είναι συγκεκριμένο στο ελληνικό δημόσιο γι’ αυτό δεν μπορούμε να δεχτούμε, ως απαραίτητο προσόν διορισμού την τουρκική γλώσσα, όπως δεν μπορούμε μάλιστα να κάνουμε αβάντα και σε τουρκικό κρατικό φορέα, επειδή το επιθυμεί ο Δήμος Μύκης γιατί παραπέμπει σε «πελατειακές» προσλήψεις παράνομες και καταχρηστικές. 
Ζητούμε άμεσα την ορθή επανάληψη της προκήρυξης από τους αρμόδιους φορείς».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »