*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Χαμός στο πρώτο BIG BANG του My club

24 Μαΐου
*Χαμός έγινε την περασμένη Παρασκευή 19 Μαΐου στο πρώτο «BIG BANG» party του φετινού καλοκαιριού στο My Club το οποίο γέμισε ασφυκτικά από νεολαία που διασκέδασε με όλες τις σύγχρονες επιτυχίες!
-Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και αυτή την Παρασκευή 26 Μαΐου στο My στο δεύτερο «BIG BANG»!
-Ώρα άφιξης κρατήσεων 00:30!
-Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ με το ποτό!
-Κλείστε ρεζερβέ στα τηλέφωνα: 6982854688 &2541073536
.......
*Και μετά τη σύντομη «επάνοδό» του στην Ξάνθη όπου γιόρτασε μάλιστα την ονομαστική του εορτή στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ που δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά για πάνω από 10 χρόνια ως DJ, αναχώρησε και πάλι χθες για το Helmond της Ολλανδίας ο δημοφιλής και αγαπητός Ξανθιώτης DJ, Κώστας Σπυριάδης!
-Όσο ξαφνικά εμφανίστηκε στην Ξάνθη… τόσο ξαφνικά έφυγε πάλι για την Ολλανδία και μάλιστα πολλοί φίλοι του που δεν πρόλαβαν να τον χαιρετήσουν του έγραψαν πάλι αντίο στο Facebook όπως και ο φίλος και θαυμαστής του ο Μάκης που εικονίζονται μαζί στη φωτογραφία!
……
*Κάτι νέο ετοιμάζουν για το καλοκαίρι οι τραγουδιστές Γιώργος Κουμουλίδης, Γεωργία Ταστσόγλου και ο μαέστρος τους Μάριος Κιοσσές με το μουσικό σχήμα τους «Πάμε μπουζούκια»!
-Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εμφανίζονται ζωντανά στις καινούριες θερινές live βραδιές που θα ξανα-διοργανώσει κατά πάσα πιθανότητα από τον Ιούνιο η ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» στον καλοκαιρινό χώρο της!
-Περισσότερες λεπτομέρειες πολύ σύντομα από τη στήλη!
……
*Ο «απίθανος» Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου, ο οποίος ζεί μόνιμα πλέον στο… Λαύριο, «ανέβασε» στο Facebook ένα βιντεάκι και… «διαφημίζει» το τρομερό αράβικο τουμπερλέκι που απέκτησε πριν περίπου έναν χρόνο!!!
-Μάκη, πάλιωσε το τουμπερλέκι σου, τώρα θυμήθηκες να το… διαφημίσεις;;;!
……
*Επιτέλους κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα το νέο τραγούδι του Ξανθιώτη ταλαντούχου τραγουδιστή, Άκη Μακρίδη, και αφού ολοκληρώθηκε η ηχογράφησή του το… «ανέβασε» στο Facebook και το YOU-TUBE!
-Ο τίτλος του είναι «Όλα στην υγειά μου» στο οποίο στίχους έγραψε η Μαρία Θεοφάνους, μουσική ο ίδιος ο Άκης, ενώ την ενορχήστρωση έκανε ο γνωστός μαέστρος Δημήτρης Αγαπητός!
-Πολλοί θα είχατε ακούσει το τραγούδι και στο παρελθόν, αλλά η επίσημη κυκλοφορία του, μετά την ολοκλήρωση της ενορχήστρωσης και της ηχογράφησης, έγινε πριν λίγες μέρες!
……
*Πολύ σοβαρά το έχει πάρει το θέμα της… εκγύμνασής του ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας του ΚΥΤΤΑΡΟ, αφού όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, γυμνάζεται πιο εντατικά σε γνωστό γυμναστήριο της Ξάνθης, ώστε να εμφανιστεί στις παραλίες ως άλλος… Σβαρτζενέγκερ!
-Μάλιστα χθες, φίλος της στήλης, είδε τον Τάκη στο Γυμναστήριο να κάνει… βάρη και επιβεβαίωσε τα… γραφόμενά μου!
……
Από το VOODOO της Αθήνας κατευθείαν στην καρδιά της πόλης για μία ξεχωριστή Τετάρτη σήμερα 24 Μαΐου μόνο στο Κυβερνείο!!!!
Μοναδική ατμόσφαιρα, ανεβασμένη διάθεση και τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια παίζουν για όλους από τον DJ ΟΚΙΝ stoWe Like Greek Party”!
-Χορηγός επικοινωνίας: LIFE 92.1 FM!

-Ρεζερβέ: 6983908612 & 6946062718.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »