*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ! Πολιτικό σημαίνων πρόσωπο υποσχέθηκε στον Ζαγναφέρη ότι θα τον βγάλει…βουλευτή στο Ν. Ξάνθης το 2019!

30 Μαΐου
*Ν’ αφήσει τα καλαμπούρια ο νυν Κώστας Ζαγναφέρης και με ευθύτητα και τόλμη να δηλώσει ότι «δεν θέλει και δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος αντιπεριφερειάχης Ξάνθης»…! Να τελειώνουμε μαζί του!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής «Τόλμης» που εμφανώς εκπορεύεται από τον ίδιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης ισχυρίζεται ότι δήθεν έχει εκφράσει την απόλυτη στήριξή στο πρόσωπό του, «σημαίνων πολιτικό στέλεχος», για τις ….βουλευτικές του 2019!!!
Απο τώρα δηλαδή για μετά απο...δυόμιση χρόνια!!!! 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας που σημειωτέων εκφράζει κυρίως τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, «Σημαίνων πολιτικό πρόσωπο του τόπου μας με σημαντικές θέσεις και ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μας  έχει προσεγγίζει τον Κώστα Ζαγναφέρη τις τελευταίες ημέρες και του έδωσε την απόλυτη στήριξή του για να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες βουλευτικές εκλογές
Μία κίνηση που θα συζητηθεί και έχει τη δική της σημασία ως προς το ρόλο που παίζει ο  Κώστας Ζαγναφέρης στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής μας  αλλά και  τις νέες ίσως ζυμώσεις που γίνονται για τις εκλογές του 2019»
-Επειδή θεωρούμε:
1.Την «ανταπόκριση» του Ζαγναφέρη μια ακόμη μεγάλη….μπαρούφα στην προσπάθειά του να αυτοπροβληθεί και να καυχηθεί, κατάλληλη ναι μεν για το fb όπου συχνά πυκνά ακούγονται διάφορα καλαμπούρια!
2.Επειδή είναι πράγματι αστείο ο εν λόγω πολιτικός παράγοντας να στηρίζει τον Ζαγναφέρη για τις Εθνικές εκλογές του 2019», διότι οι σοβαροί άνθρωποι θα ανακοίνωναν κάτι τέτοιο κοντά στις εκλογές κι όχι τώρα….
3.Επειδή ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης αντί να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις, εμφανίζει εαυτόν με…»ξένα κόλλυβα» να οραματίζεται ότι θα γίνει…βουλευτής Ξάνθης, αλλά λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο που στη περίπτωση αυτή είναι ο κυρίαρχος λαός!
4.Επειδή πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ευσεβείς πόθοι του ίδιου του Ζαγναφέρη, που όσο κι αν προσπαθεί, δυστυχώς δεν μπορεί να πείσει ούτε τον Σοφιανό...
5.Επειδή τους βουλευτές του τόπου και ειδικά της Ξάνθης κύριε Ζαγναφέρη με ΣΤΑΥΡΟ έχει τη δύναμη να τους εκλέγει μόνο ο λαός…και κανένα «σημαίνον» (;) πολιτικό πρόσωπο, όποιο κι αν είναι αυτό…
6.Επειδή σπανίως βλέπουμε να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τέτοια «δημοσιεύματα» που προκαλούν τη νοημοσύνη μας και παρά την προσπάθειά μας να γελάσουμε, τελικά θλιβόμαστε απο τέτοιες συμπεριφορές
Καλούμε ευθέως τον κύριο Κώστα Ζαγναφέρη:
-Να κατονομάσει, ποιο είναι το…σημαίνων πολιτικό πρόσωπο που με ΣΤΑΥΡΟ του υποσχέθηκε ότι θα τον βγάλει βουλευτή, προκαλώντας τη νοημοσύνη του Ξανθιώτικου λαού.
-Να δηλώσει ότι δεν θα κατέβει υποψήφιος  Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης για το 2019, ώστε να από τώρα να επιλεγεί και να μπει μπροστά ένα νέο πρόσωπο, που εκτός των άλλων θα έχει και το προσόν να έχει και μεγαλύτερη σοβαρότητα!!!Καιρός να τελειώνουμε με τους Ζαγναφέρηδες και οτι συνεπάγεται αυτό....Και τα καλαμπούρια, έχουν ένα όριο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »