*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο θερμός εναγκαλισμός του Πρύτανη με τον πρώην....φοιτητή του Νίκο Ανδρουλάκη!

25 Απριλίου
Ο θερμός ασπασμός του Καραμπίνη με τον (φοιτητή του στην Πολυτεχνική σχολή Ξάνθης) Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη
……
Σε ότι αφορά στο Δήμο Ξάνθης το μέτωπο της αντιπολίτευσης, και κυρίως η παράταξη Ξυνίδη, αναμένεται ότι θα επιχειρήσει να «ανεβάσει» το θέμα του Κυβερνείου καθώς είχε προειδοποιήσει ήδη από την προηγούμενη προσφυγή που κέρδισαν οι επιχειρηματίες ότι θα δικαιωθεί εκ νέου. Έτσι η νέα απόφαση της επιτροπής του Αρ. 152 θα επιφέρει εξελίξεις.
(Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος στο Ηλεκτρονικό Μέσον της Τυποεκδοτικής)
-Τώρα αυτό για «καλό» σου το έγραψε Θανάση, ή για καλό του Φανουράκη…
…….
 «Τίποτα το ιδιαίτερο, μια απόλυτα δίκαιη νίκη της Λάρισας, μια πολύ καλή ομάδα, εκτίμησα τον τρόπο που μπήκαν στο παιχνίδι και τους δίνω συγχαρητήρια για την νίκη. Μια νίκη που την άξιζε η ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι…Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με την Βέροια, θα μιλήσουμε μετά από αυτό, αλλά σε κουβέντα με τον ιδιοκτήτη και φίλο μου του είπα ότι για μένα είναι η τελευταία μου εβδομάδα στην Ξάνθη».
(Από τις δηλώσεις του προπονητή της Ξάνθης κ.Λουτσέσκου μετά το Λάρισα-Ξάνθη 1-0)
-Πόσο… διαφορετικός είναι ο Λουτσέσκο στις δηλώσεις του μετά από ένα παιχνίδι… τώρα που φεύγει από την ομάδα!

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Το  Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου πραγματοποίησε ημερίδες τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 με θέμα: “Κόκκινα Δάνεια και Εξωδικαστικός Συμβιβασμός” και εισηγητή τον κ. Φώτη Κουρμούση, Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.
……
*Η ημερίδα της Ξάνθης μάλιστα μεταδόθηκε ζωντανά από το Xanthi channel ενώ την παρακολούθησε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γρηγόρης Στογιαννίδης που παρενέβη και έδωσε και έκανε αρκετές διευκρινίσεις στο ακροατήριο.
-Κατ’ εμέ το ότι το Xanthi channel μετέδωσε ειδικά τη χθεσινή ημερίδα-ενημέρωση και την είδε τόσος κόσμος, ήταν μια τεράστια προσφορά σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τις 120 δόσεις και θέλουν μια ακόμη ευκαιρία να σταθούν όρθιοι.
……
*Η ημερίδα εστίασε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που αφορούσε:
-Ιδιώτες παρουσιάζοντας το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
-Υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές μεσαίες και μεγάλες, παρουσιάζοντας το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό.
-Με τη δε απευθείας μετάδοσή της από το Xanthi channel, θεωρώ ότι πέτυχε απόλυτα του σκοπού της.

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ
Όπως μας ενημέρωσε χθες η Πρυτανεία του ΔΠΘ,  την Δευτέρα 24.04.2017 ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Καθηγητής κ. Αθανάσιος Καραμπίνης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά προς τη Βουλή των Ελλήνων μέσω της κας Εισαγγελέως του Πρωτοδικείου Ροδόπης, κατά του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνου Γαβρόγλου σχετικά με την πειθαρχική δίωξη του Πρύτανη και τις δηλώσεις του Υπουργού σε βάρος του ΔΠΘ.
-Τι σημαίνει αυτό;
-Μα ότι ο Σάκης κάνει πλέον την ύστατη προσπάθεια για να μπορέσει να κρατηθεί στη θέση του Πρύτανη… καταφεύγοντας στη Δικαιοσύνη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/4
ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Από τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης (σ.σ. Ποιος είπε ότι άλλο το κόμμα κι άλλο η Κυβέρνηση…), δόθηκε χθες το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ.Παππά στη Ξάνθη.
Αναλυτικότερα:
Την Τετάρτη, 26/4  ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππά, αναμένεται να επισκεφτεί την Ξάνθη.
Στις 9:30 π.μ. , ο Υπουργός θα επισκεφτεί το Κοινοτικό Κατάστημα  της Σταυρούπολης και στις 11:30 τον Εχίνο.
Στη 13:00 θα είναι παρών στη Νομαρχιακή Επιτροπή στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.
Στη συνέχεια,  θα συνεχίσει την περιοδεία του στους Νομούς Ροδόπης και Έβρου.

Μα αυτό λέγεται φαυλότητα!
Εγγυάσαι την αξιοκρατία λες Κυριάκο Μητσοτάκη.
Με ποιους; Με τους…Νέζηδες;!
Διαβάζω ότι την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από τη δίνη της κρίσης στηριζόμενη στις δικές της δυνάμεις εκφράζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας επί λέξει, «Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος, αλλά εγγυώμαι αξιοκρατία»!
Για ποια αξιοκρατία όμως μιλάς κύριε Πρόεδρε της Ν.Δ., όταν σε κάθε εκλογική διαδικασία στέλνεις τους ανθρώπους του γραφείου σου Θανάση Νέζη και σία για να νοθεύσουν την θέληση των ψηφοφόρων και να επιβάλουν τα πρόσωπα που επιθυμείς εσύ ο ίδιος ή οι παρα-τρεχάμενοί σου τύπου Αντώνη Πασχάλη με μηδέν απήχηση στην κοινωνία;
-Πώς μπορεί να εγγυηθεί κάποιος την αξιοκρατία, όταν δεν την τηρεί τώρα που είναι στην επικεφαλής της αντιπολίτευσης;
-Τι δουλειά είχαν και έχουν κύριε Πρόεδρε της Ν.Δ. οι Νέζηδες του πολιτικού σου γραφείου που όχι μόνο στην εκλογή για τον νέο Περιφερειάρχη αλλά και στις εκλογές για την νέα ΝΟΔΕ στην Αλεξανδρούπολη αναμίχθηκαν και «διέλυσαν» το κόμμα, με αποτέλεσμα να παραιτηθούν μάλιστα τέσσερα μέλη που είχαν εκλεγεί από τη βάση; 

-Αυτό Κυριάκο Μητσοτάκη λέγεται φαυλότητα κι όχι αξιοκρατία! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »