*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Ο κορυφαίος των κορυφαίων σεφ...Ο Βασίλης Τσανίδης του Κυβερνείου

25 Απριλίου
*Κατά γενική ομολογία είναι μοναδικός στο είδος του ο δημοφιλής σεφ του Κυβερνείου Βασίλης Τσαντίδης  είναι εκπληκτικός σε ότι κι αν φτιάνει…αγγίζει την τελειότητα!
Ξεχωριστά πιάτα, σαλάτες, γλυκά…δεν χρειάζονται πολλά λόγια!
Απλά όταν πάτε στον 1ο όροφο του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ για να φάτε, δείτε τους καταλόγους και κάνετε την παραγγελίες σας…
-Έχω την εντύπωση ότι θα εντυπωσιάσει κι εσάς κι όπως εντυπωσίασε και μένα με την εκπληκτική κουζίνα του.
«Τυχερό» το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ! Γιατί ο Βασίλης εκτός των άλλων, είναι και εξαιρετικό παιδί…Ενώ και ο αδελφός του που βλέπετε στη φωτογραφία, έχει εξελιχθεί επίσης σε ανερχόμενο και εξαιρετικό σεφ....
……
*Ποιον φίλο από τα παλιά πήγε να δει αμέσως μετά την συνέντευξη που έδωσε στον Πάνο Παπαδόπουλο και στο Xanthi channel ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.
Μα τον Μανώλη Φανουράκη με τον οποίο έζησε τις καλύτερες προσωπικές φοιτητικές στιγμές του στο ΚΥΒΕΡΝΕΊΟ την περίοδο 1999-2003 κι ήταν γνωστοί από τα πάρτι της ΠΑΣΠ στο συγκεκριμένο μαγαζί.
……
*Έλαμψε με την ακτινοβολία και την ξεχωριστή γοητεία της τις μέρες του Πάσχα στις δημόσιες σχέσεις του Κυβερνείου η πανέμορφη ηθοποιός και επικοινωνιολόγος Νατάσσα Μπάτζιου που θα την θυμάστε όλοι φαντάζομαι για την άψογη παρουσίαση της Καρναβαλικής Παρέλασης από το Xanthi Channel!
……
*Πως ξεκινάω σήμερα; Μα με γενέθλιες ευχές! Ο δημοφιλής Μάκης Τοπαλίδης λοιπόν είχε γενέθλια την Κυριακή 23 Απριλίου κι όπως λένε οι πληροφορίες μου, οι πρώτες που το θυμήθηκαν ήταν κάποιες…παλιές καυτές ψυχές! Μετά ακολούθησαν οι υπόλοιπες…ευχές!
Από νυν φίλες και φίλους….
-Χρόνια πολλά Μάκη και πάντα ονειροπόλος, μεγάλη ψυχή και…ταξιδευτής!
…….
*Επιτέλους το πήρε το… κορίτσι ! Ο λόγος για τον δημοφιλή φωτογράφο τον Τανζού Ουγιούρ που παντρεύεται το ερχόμενο Σάββατο 29 Απριλίου στη «Πολιτεία» την αγαπημένη του Ιπέκ Μουστάφογλου, πολιτικό μηχανικό και μια κούκλα στη κυριολεξία…
-Θα  γίνει χαμός! Ετοιμαστείτε για μεγάλο γλέντι….
…..
*Χαμός και πανικός το βράδυ της Κυριακής στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ για τον τρομερό Γιασεμή. Ένα μαγαζί να χορεύει με τον Δημήτρη Γεωργιάδη τρισευτυχισμένο φυσικά που τα είπε για μια ακόμη φορά με το φιλαράκι του…
……
*Ποιος παντρεμένος γνωστός πολιτικός παράγοντας τον τελευταίο καιρό μαλώνει συνεχώς με την γυναίκα του κι έχει φτάσει στο σημείο μάλιστα να θέλει ακόμη και να χωρίσει;
Διότι είναι «καψούρης» με επίσης παντρεμένη πανέμορφη ξανθιά; Το ίδιο γνωστότατη;
……
*Πως το «παίζει» ο γνωστός Αντώνης Γκιούρος; Καρδιοκατακτητής που τις παίρνει τις γυναίκες… δύο δύο;
Δείτε λοιπόν την φωτογραφία που έβγαλε στο fb και θα με δικαιολογήσετε σε ότι γράφω…

(σ.σ. Άντε Αντωνάκη, παντρέψου και νοικοκυρέψου, γιατί κάθε φορά που πλησιάζει το καλοκαίρι… τα ίδια κάνεις! Με τη διαφορά ότι δεν «τσιμπάει» πλέον καμία… Σε έχουν μάθει όλες… κι από την καλή κι από την ανάποδη…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »