*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! "Μάγειρας" ο Μπάμπης Κυρκούσης και στο...μαγείραμα αλλά και στον έρωτα!

21 Απριλίου
*Με τη φίλη του τη Νίκη γευμάτισε την Τρίτη το βράδυ στην Ταβέρνα «το Πέρασμα», ο στρατευμένος, αδειούχος ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1, ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής και τηλεπαρουσιαστής του Xanthi Channel, Χαράλαμπος Κυρκούσης, ο οποίος αυτή την Κυριακή 23 Απριλίου, αναχωρεί για τη Σπάρτη για να εκπαιδευτεί ως… μάγειρας του Ελληνικού Στρατού!
-Το «μυστικό δείπνο» του Χαράλαμπου με την Νίκη δεν ήταν τυχαίο, αλλά το συνδύασε για να της αποκαλύψει ότι πλέον θα αποκτήσει, εκτός των άλλων και την ιδιότητα του… μάγειρα και ότι πλέον σκέφτεται να ασχοληθεί πιο σοβαρά με τη μαγειρική ως… Σεφ όταν απολυθεί από τον στρατό!
-Η διευκρίνιση για να μην πάει ο νούς σας στο… «πονηρό». Η Νίκη δεν ανήκει στο club των υποψήφιων «νυφών» του Χαράλαμπου, αλλά είναι αποκλειστικά και μόνο ....φίλη του!
(σ.σ. Τώρα γιατί ο "μάγειρας" Μπάμπης μαζί με τις...συνταγές αναζητεί και κουμπάρο, αυτό το ξέρει μόνο ο ίδιος....και η Νίκη φυσικά!)
……
*Η αποκάλυψη που μου έκανε χθες αυτοπροσώπως ο Χαράλαμπος;;;
-Σήμερα Παρασκευή στις 11 το βράδυ επιτέλους θα κάνει αυτή την εκπομπή από το Radio Life 92.1 την οποία υποσχέθηκε να αφιερώσει στους συναδέλφους του φαντάρους από την Αυλώνα και που την περίμεναν πως και πως εναγωνίως να την ακούσουν αλλά ο αυτός «έτρεχε» στη Βέροια για να συναντήσει τον κολλητό του τραγουδιστή Γιώργο Καρυπίδη που τραγουδάει σε νυχτερινό κέντρο της πόλης…
-Κάλλιο αργά παρά ποτέ φίλτατε Μπάμπη!...
……
*Μια μικρή αλλαγή έκανε στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ ο Τάκης Αλεξούδας την εβδομάδα που διανύουμε.
-Συγκεκριμένα ο Τάκης, λόγω των εορτών του Πάσχα, αντικατέστησε την περασμένη Τετάρτη την Ρεμπέτικη Live βραδιά του Ελληνάδικου με ένα πάρτι εν ονόματι «VIRAL» με DJ την ΤΖΟ STAV!
-Από την ερχόμενη Τετάρτη 26 Απριλίου (και κάθε Τετάρτη) οι ρεμπέτικες βραδιές επιστρέφουν κανονικά στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Συνεχίζω με μια αποκλειστική είδηση από τη γειτονική Κομοτηνή!
Την άλλη Κυριακή 30 Απριλίου στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Ηχοδρόμιο» έρχεται για μια Live βραδιά η γνωστή τραγουδίστρια Λένα Παπαδοπούλου!
-Όσοι πιστοί θαυμαστές της από την Ξάνθη… σπεύσατε να την απολαύσετε!
……
*Το δημοφιλές Ελληνικό Rock συγκρότημα «ΜΩΒ ΟΝΕΙΡΑ» το άλλο Σάββατο 29 Απριλίου στις 9:30 μ.μ. θα εμφανιστούν Live στο «NOSTOS» bar στην Παλιά Πόλη!
-Τα «Μωβ Όνειρα» επιστέφουν στο «τόπο του εγκλήματος», αυτή τη φορά με νέο υλικό.
-Με 9 ολοκαίνουργια δικά τους κομμάτια θα προσπαθήσουν να σε προβληματίσουν αλλά και να σε ταρακουνήσουν σε ρυθμούς rock!!!
-Ένα live που δεν πρέπει να χάσετε!!!
-Η είσοδος είναι δωρεάν!
……
*Τέλος σας υπενθυμίζω ότι αυτό το Σάββατο 22 Απριλίου το «CITY Live» σας καλεί να διασκεδάσετε παρέα με την γνωστή τραγουδίστρια Νάσια Συρράκου σε ένα ξεχωριστό ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα, αλλά και με το «σταθερό» καλλιτεχνικό σχήμα του μαγαζιού με τους Γιώργο Κουμουλίδη, Αυγή Τριανταφυλλίδου, Ουμίτ Κράλ, Ξένια και Στέλιο Κολοβό, υπό την διεύθυνση της ορχήστρας του μαέστρου Μάριου Κιοσσέ!
-Για ρεζερβέ καλείτε πάντα τον αριθμό: 6937180069, και καλή σας διασκέδαση!
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »