*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Ο Άγγελος Δήμου στο ΚΥΤΤΑΡΟ....Μελαχροινός αυτήν τη φορά

28 Απριλίου
*Άλλη μια έκπληξη της… τελευταίας στιγμής γνωστοποίησε μόλις χθες ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Άλλο ένα εκπληκτικό Live, αυτή τη φορά με τον δημοφιλή Ξανθιώτη Τραγουδιστή Άγγελο Δήμου σήμερα Παρασκευή στο αγαπημένο Ελληνάδικο της πόλης μας!
-Ο Άγγελος, ο οποίος έχει πάρα πολλούς θαυμαστές και θαυμάστριες, και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία, υπόσχεται σήμερα μια αξέχαστη μουσική βραδιά στο ΚΥΤΤΑΡΟ αφού θα ερμηνεύσει δικά του τραγούδια αλλά και πολλές γνωστές επιτυχίες!
-Και μη ξεχνέτε… το κέφι και οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ!...
-Αύριο Σάββατο στο ΚΥΤΤΑΡΟ ο τρομερός πόντιος νταουλιστής Κώστας Τσαρμαντίδης με τον δημοφιλή DJ K.SOUL και την Κυριακή άλλο ένα live με τους Chris & John Bozidis και Andrea Darbouka!
-Προβλέπεται ένα ξέφρενο τριήμερο!!!
……
*Ο δημοφιλής DJ Βαλεντίνο έρχεται για άλλη μια φορά αυτήν την Κυριακή 30 Απριλίου λίγο μετά τις 23.00 στο αγαπημένο μας «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» και αναμένεται να σας χαρίσει μια ακόμη συναρπαστική βραδιά από τα decks όπου θα βρεθεί!
-Ο τρομερός dj που τα τελευταία χρόνια «σαρώνει» στον χώρο της δισκογραφίας, καθώς υπογράφει πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, ενώ παράλληλα εμφανίζεται στα μεγαλύτερα clubs της Ελλάδας, της Κύπρου, σας περιμένει να ζήσετε παρέα ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης!
……
*Επίσης… ο Κώστας Μπίγαλης ο άνθρωπος «one man show» που τάραξε για τα καλά τα 90's με πολλούς χρυσούς, πλατινένιους δίσκους και διαχρονικά hits όπως «μικρή μου μέλισσα», «του Αιγαίου τα μπλουζ», «ίνα, Κατερίνα», έρχεται σήμερα στην Ξάνθη στο «NOSTOS Live» στον πεζόδρομο της Μαλετσίδου για μια μαγική βραδιά!
-Ώρα προσέλευσης: 22:00.
-Έναρξη: 23.00.
-Είσοδος: 8 ευρώ προπώληση (περιορισμένος αριθμός) - ταμείο 10 ευρώ.
……
*Χαμός έγινε στο Facebook με το σχόλιο και τη φωτογραφία που δημοσίευσα με τον Ξανθιώτη τραγουδιστή Άκη Μακρίδη και τους μουσικούς του Δημήτρη και Γιάννη που επέστρεφαν με το τρένο από το live που είχαν στον Έβρο!
-Οι ίδιοι «κοινοποίησαν» στο Facebook το συγκεκριμένο δημοσίευμα από το «maxitisthrakis.blogspot.gr» και οι θαυμαστές και θαυμάστριές τους έπαθαν… «παραλήρημα»!!!
-Μέχρι και «διαδικτυακά» αυτόγραφα τους ζητούσαν…
-Για τέτοιο χαμό μιλάμε!
……
*Μπορεί να δηλώνει φανατικός… «γαύρος» ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου, αλλά την Τετάρτη αντί να πάει στο γήπεδο να δει από κοντά την ομάδα του που αγωνιζόταν με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, προτίμησε να πάει σε καφέ ενός λούνα πάρκ με τον αδελφό του τον Άρη και να δούν από την τηλεόραση τον αγώνα!
-Άμα σας λέω ότι είναι «άπαιχτος» ο Μάκης…
……

*Όπως σας αποκάλυψα πρόσφατα, την περασμένη Τετάρτη 26 Απριλίου είχε τα γενέθλιά του ο γνωστός αθλητικογράφος Χρήστος Δομτζίδης και όπως το προέβλεψα τα γιόρτασε σε καφενείο και μάλιστα με τούρτα με τον κολλητό του Γιάννη Τσιλιγκιρίδη και τους φίλους τους Αλέκο Μαλαδένη, Άνθιμο Ιωαννίδη, Γιάννη Παπαδόπουλο (ιδιοκτήτης του καφενείου το «ΜΠΡΙΚΙ»), Σίμο Χατζιάβα,  Παναγιώτη Σκουλαρίκη και Βασίλη Κηπουρό!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »