13 Απριλίου

ΠΑΕ Ξάνθη – Θράκη! Νέα ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον Πανόπουλο!; Τρεις διαφορετικές έδρες. ΟΧΙ απο Θόδωρο Κοκκάλα!

13 Απριλίου
Ο ηγέτης της Ξάνθης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τις διοικήσεις του Πανθρακικού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ώστε να επέλθει συμφωνία και να συγχωνευτούν οι τρεις ομάδες συστήνοντας μία ΠΑΕ που θα εκπροσωπεί ολόκληρη τη Θράκη
Σε μία κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους έχει προχωρήσει τον τελευταίο καιρό ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος και ο Sportdog έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ λίγες ημέρες μετά την περίφημη δήλωση του πως "πρέπει να γίνει μία ομάδα για όλη τη Θράκη".
Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Θράκης, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τις διοικήσεις του Πανθρακικού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ώστε να επέλθει συμφωνία και να συγχωνευτούν οι τρεις ομάδες και να συστήσουν μία ΠΑΕ που θα εκπροσωπεί ολόκληρη τη Θράκη.
Η Θράκη αποτελεί ένα ιδιαίτερο γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας μας και ο Χρήστος Πανόπουλος όντας πάνω από 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου διαθέτει την εμπειρία και τη διορατικότητα ώστε να προχωρά σε κινήσεις που διασφαλίζουν τα συμφέροντα της ομάδας του.
Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Χρήστος Πανόπουλος έχει ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο συγχώνευσης της ομάδας του με τον Πανθρακικό.
Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε και ραντεβού με μέλη της διοίκησης της ομάδας της Κομοτηνής. Θόδωρος Σαββάκης, Χάρης Μαυρομάτης και Άρης Σκιαδόπουλος συναντήθηκαν με τον Χρήστο Πανόπουλο σε καλό κλίμα και συζήτησαν την πιθανότητα συγχώνευσης των ομάδων και από ότι φαίνεται "τα έχουν βρει".
Παράλληλα, ο Χρ. Πανόπουλος έχει επαφές και με μέλη της διοίκησης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όπου και εκεί συνάντησε εύφορο έδαφος για συζητήσεις πάνω στην ίδια βάση όπως με τον Πανθρακικό.
Βέβαια, είναι εύλογο πως σε ένα τέτοιο εγχείρημα θα υπάρξουν και αρκετές δυσκολίες, όμως ας μην ξεχνάμε πως τα θετικά τέτοιου είδους ενεργειών είναι πολλά περισσότερα από τα αρνητικά.
Αρχικά, αξίζει να τονίσουμε πως η ΠΑΕ Ξάνθη είναι οικονομικά υγιής και δεν έχει χρέη. Διαθέτει σύγχρονες γηπεδικές και προπονητικές εγκαταστάσεις και η περιοχή διαθέτει πολύ… ταλέντο. Κάπως έτσι, μπορεί το νέο εγχείρημα να στηριχθεί σε γερές βάσεις και με τη δυναμική που θα φέρει η ένωση να αγκαλιαστεί από τους ακρίτες.
Παράλληλα, έχει πέσει ήδη στο τραπέζι το ποια θα είναι η έδρα της νέας ομάδας. Πολλοί θα πίστευαν πως αυτό ήταν ένα τεράστιο εμπόδιο, όμως και σε αυτό υπάρχει λύση καθώς έχει συζητηθεί η νέα ομάδα να μην έχει σταθερή έδρα(!) και τα εντός έδρας παιχνίδια να εναλλάσσονται στις τρεις μεγάλες πόλεις της Θράκης (Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη).
Τέλος, ένα άλλο θέμα που φέρεται να έχει συμφωνηθεί είναι αυτό της ονομασίας της νέας ομάδας. Αυτό θα είναι το "ΠΑΕ Ξάνθη – Θράκη".
Sportdog 
H ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΘΟΔΩΡΟ ΚΟΚΚΑΛΑ
Πάντως ήδη ξεκίνησαν για το συγκεκριμένο θέμα αντιδράσεις στη Ξάνθη με πρώτη αυτή του ιστορικού Προέδρου της Ομάδας Θόδωρου Κοκκάλα που σχολίασε δηκτικά στο fb τα παρακάτω:
-Διάβασα για την εκδήλωση και μου προξενεί απορία η άποψη του Χρήστου για την έδρα κλπ. ήθελα νάξερα συμφωνούν και οι συνεργάτες του για αυτήν την ανοησία, η απλά το γιες μεν….το θεώρησε ότι είπε κάτι σωστό..
Παναγιωτης Παπαδοπουλος ...εγώ θα σε βγάλω να σε ρωτήσω πάντως γιατί αυτό της έδρας, ξεκίνησε το 1998-1999
-Teo Kokalas ρε Πάνο είναι απλά τα πράγματα. οι ομάδες έχουν έδρα... δεν είναι περιοδεύων θίασος
-Teo Kokalas και ποιος ο λόγος/ / ? δεν θα ‘ναι πιο πολλά τα εισιτήρια
Teo Kokalas και να ξέρεις αυτό που λες ότι ειπώθηκε τότε ,έπαιξε μεγάλο ρόλο στην συμπεριφορά των φιλάθλων

Teo Kokalas η ομάδα είναι της πόλης άσχετα ποιος έχει τις μετοχές.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »