*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Απριλίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Με...απουσία ξεκίνησε ο Ανταμπούφης απο το Κέντρο Πολιτισμού!

13 Απριλίου
*Καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά πήγε χθες ο Μαραθώνιος Αγάπης 2017 από τον ραδιοσταθμό Life 921 fm, όπως ομολόγησαν ο Πρόεδρος Γιάννης Παπαχρόνης και τα μέλη του Γηροκομείου Ξάνθης.
Βασική αιτία; Η απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το Xanthi channel με λίνγκ και τέλεια εικόνα και ήχο.
……
*Βέβαια από τον Μαραθώνιο, απουσίαζαν αρκετοί «συνάδελφοι» (;) και Μέσα που υποτίθεται συμμετείχαν, αλλά πρόβλημά τους…!
(σ.σ. Εμφανίστηκαν μόνο οι Τηλέμαχος Αρναούτογλου, Βαγγέλης Βασιλειάδης, Αλέξανδρος Παυλικιάνος, η Μαλαματένια Αλατζά και από τον Life 921 οι Ρένα Τσώλου Καραγιάννη, Φώτης Βασιλείου και Θοδωρής Αθανασιάδης).
Άντε και του χρόνου καλύτερα… από όποιο Ραδιόφωνο κι αν γίνει ο Μαραθώνιος…
……
*Ακόμη δεν ξεκίνησαν οι συνεδριάσεις του νέου Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης κι άρχισαν οι… απουσίες των καινούργιων!
Ο Νίκος Ανταμπούφης είχε υπηρεσιακό συμβούλιο και απουσίαζε, ωστόσο ήταν παρών ο Ηλίας Βασιλούδης που «ενοχλήθηκε» γιατί τα παιδιά των Μουσικών σχολείων που θα φάνε στο… Elisso Hotel!
……
*Ε, εσύ Ηλία όταν φέρνεις τις ομάδες για τα τουρνουά Τένις να τις πηγαίνεις σε… κινέζικα! Ή τα μαγαζιά της αρεσκείας σου…
……
*Επίσης από τη χθεσινή συνεδρίαση απουσίαζε και ο Δημήτρης Μπένης που βρίσκονταν ωστόσο εκτός Ξάνθης. Οπότε ήταν δικαιολογημένος.
……
*Η είδηση της χθεσινής συνεδρίασης; Και τα 7 θέματα της ημερήσιας διάταξης πέρασαν ομόφωνα!
Οπότε αδίκως κάποιοι τα είχαν με τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη…
……
*Προχωρημένες επαφές με Πανθρακικό και Αλεξανδρούπολη κάνει ο Χρήστος Πανόπουλος σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, προκειμένου να υλοποιήσει το όραμά του για μια ΔΥΝΑΤΗ ομάδα της Θράκης που θα παίζει για το πρωτάθλημα και στα τρία γήπεδα των πόλεων Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.
-Αν μάλιστα διαβάσει κανείς τα ρεπορτάζ, θα διαπιστώσει ότι οι συζητήσεις έγιναν ΠΡΙΝ την βράβευση του μεγαλομέτοχου από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.
-Άρα όταν ανήγγειλε την απόφασή του, την είχε ήδη είχε…δρομολογήσει!!!
(σ.σ. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Ας αφήσουμε το χρόνο να δείξει…)
……
*Αιώνιος Μανώλης Τσέπελης. Χωρίς να έχει πάρει άδεια και με τον…γνωστό τσαμπουκά, γέμισε και πάλι τραπεζάκια στο γνωστό «Πρώτο Σκαλί»…
-Ερώτημα κρίσεως…
-Θεωρεί ότι έχει «ασυλία» και δεν θα τον ενοχλήσει η αστυνομία, ή μήπως έχει κάποια ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΔΕΙΑ από την Υπηρεσία Νεώτερων Μνημείων και με την άδεια της κυρίας Διακουμά έβγαλε τα τραπεζάκια του;
-Εκτός αν πήρε 24ωρη από τον Αντιδήμαρχο Τραπεζοκαθισμάτων κύριο Ερκάν Κίρατζη!
……
*Πάντως τον παραδέχομαι τον Μανώλη. Τόχει στο «αίμα» του όχι μόνο να παρανομεί, αλλά και να… προκαλεί συνεχώς με τη στάση του!

(σ.σ. Αλήθεια, κυρία Διακουμά, υπό τη δική σας έγκριση έβγαλε χθες τα τραπεζάκια του ο Τσέπελης μέχρι και τον ημι-υπαίθριο μάλιστα;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »