*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Απριλίου

Πολιτικό Καφενείο Παρών στο δημοτικό συμβούλιο και πάλι ο Τσεγγελίδης αλλά για....5 λεπτά!

26 Απριλίου
Παρών στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και πάλι ο Γιάννης Τσεγγελίδης, αλλά για… 5 λεπτά! Πήγε, κάθισε και…απήλθε σε χρόνο ρεκόρ! Ούτε στο πρώτο θέμα κάθισε…
……..
Οι σοσιαλιστές στην Γαλλία έπαθαν …ΠΑΣΟΚ  6.5%!
Οι δεξιοί έπαθαν …Φιγιόν 19.5% !
Κατάρρευση του παλιού κομματικού συστήματος!!!
Η Αριστερά 20% ! Κάτι τρέχει.
Τραπεζίτες, δανειστές  φτιάξανε έναν «ανεξάρτητο»!
Λίγο από Στουρνάρα και Αβραμόπουλο!
Ποιον; Τον Μακρόν!
Και τώρα τι; πώς;
Μακρόν βέβαια, να φύγουν οι εφιάλτες!
(Ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου στο XanthiLeft)
-Μάλλον ο γραμματέας δεν θα διάβασε την φιλοΜακρον-ική συνέντευξη του… Κατρούγκαλου που πανηγυρίζει για τον Μακρόν ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα…
………
Κι έλεγα κι εγώ σε ποιον άραγε να οφείλει την εκλογική του νίκη ο… Ντόναλτ Τραμπ; Η απάντηση ήρθε δια στόματος γνωστού συμπολίτη μας, πρωτοκλασάτου της τοπικής Νέας Δημοκρατίας και εσχάτως προκύψαντος στο στρατόπεδο του Μητσοτάκη! Ο οποίος «παράγοντας» δήλωσε δημόσια ότι προσέφερε στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλτ Τραμπ… 10.000 ευρώ, οπότε να, αμέσως- αμέσως πως μαζεύονται τα «εκατομμύρια»!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Τι δεν έγραψε ο Τένης; Ότι την επόμενη φορά ο  Διονύσης Βώβος, θα δώσει…20.000 ευρώ για την καμπάνια του Τράμπ!

Σεμνά & Ταπεινά
*Το θέμα του τραυματισμού του 16χρονου που έπεσε από την οροφή του δημοτικού κολυμβητηρίου Ξάνθης, συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το μεσημέρι της Τρίτης.
Συμπολίτευση και αντιπολίτευση κράτησαν χαμηλούς τόνους για το τραγικό συμβάν με τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου μαθητή που το βράδυ της Κυριακής έπεσε από την οροφή του δημοτικού κολυμβητηρίου στο έδαφος από ύψος περίπου 15 μέτρων και νοσηλεύεται στο κρίσιμη κατάσταση στην νευροχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου της Καβάλας.
Όλοι τους (συμπολίτευση και αντιπολίτευση), ευχήθηκαν να γίνει καλά το παιδί και το θέμα του κολυμβητηρίου και του τραγικού συμβάντος θα συζητηθεί εκ νέου στο μέλλον.
…….
*Την ίδια ώρα πάντως που ανάστατη η κοινή γνώμη προσεύχεται να ξεφύγει από τον κίνδυνο ο 16χρονος μαθητής που βρίσκεται σε καταστολή, ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Αναστάσιος Καρασαββόγλου, δήλωσε ότι ο άτυχος 16χρονος διακομίστηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα γύρω στις τρεις τα ξημερώματα της Κυριακής και υποβλήθηκε άμεσα σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου.
«Είναι δύσκολη η κατάσταση του Δημήτρη αλλά έχει σταθεροποιηθεί. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών, το επόμενο 48ωρο είναι και κρίσιμο. Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα στον μηρό και στον θώρακα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε καταστολή, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε….Είναι γερό σκαρί ο Δημήτρης και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καρασαββόγλου.

Κ. Γαβρόγλου: Με όσα συμβαίνουν στο Δημοκρίτειο δεν μου προκαλεί εντύπωση!
Τη μήνυση την οποία πραγματοποιήθηκε εναντίον του από τον κ. Καραμπίνη σχολίασε ο Κώστας Γαβρόγλου με μια λιτή αλλά δηκτική δήλωση.
Ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σημείωσε:
«Επειδή δημοσιεύματα φέρουν τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου κ. Καραμπίνη να έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά εναντίον μου, έχω να δηλώσω ότι με όσα συμβαίνουν στο Δημοκρίτειο, το γεγονός δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση».
-Ούτε μάς…! Τυχαίο άλλωστε ότι ο Σάκης από τη μια κάνει μηνύσεις και αγωγές κι από την άλλη «τρέχει» στα κανάλια και κάνει πολιτική, εμφανίζοντας την δίωξή τους ως… πολιτική δίωξη;

Τον πήραν στο κυνήγι κι οι… γαύροι τον Τέρενς Κουικ!!! 
Και να μην έχει δίπλα του τον Διαμαντή….
Ήταν που ήταν το κλίμα στραβό εδώ στη Θράκη για τον πρώην υπερασπιστή των Εθνικών μας θεμάτων Τέρενς Κουικ που στο κινητό του έχει τον ύμνου του «Θρύλου», τον πήραν στο κυνήγι και οι…γαύροι!
Και το χειρότερο; Δεν τον συνοδεύει και ο ημέτερος Διαμαντής Σκουλαρίκης για να τον…»σώσει»!!!
Το τελευταίο νέο του; Ως εκπρόσωπος λοιπόν της κυβέρνησης, ο Τέρενς Κουίκ αποδοκιμάστηκε στο Καραϊσκάκη και αποχώρησε από την εξέδρα στο Ολυμπιακός - ΠΑΣ πριν το 90'.
Φοβούμενος τα χειρότερα μετά το τέλος του αγώνα! Καθότι ο κόσμος του Ολυμπιακού τα έχει βάλει με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, θεωρώντας την υπαίτια για την μεταχείριση που έχει η ομάδα.
-Πληροφορίες μου αναφέρουν λοιπόν ότι ο γνωστός δημοσιογράφος και νυν Υφυπουργός Απόδημου Αθλητισμού αποδοκιμάστηκε τόσο έντονα ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης που αναγκάστηκε να φύγει από την εξέδρα γύρω στο 85'!

Γιώργος Παπαχρήστος: Μπίζνες Κουρουμπλή με αδασμολόγητα ΙΧ!
Σε ύπαρξη εταιρείας που είχε αντικείμενο την προμήθεια αδασμολόγητων αυτοκινήτων σε άτομα με ειδικές ανάγκες και στην οποία συμμετείχε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφέρεται στην στήλη του στην Ελευθερία του Τύπου ο Γιώργος Παπαχρήστος.
Η εταιρεία είχε την επωνυμία European Cars OE και δραστηριοποιήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 80 και τις αρχές του 90 με έδρα την οδό Πατησίων.
Σύμφωνα με διαφημιστικό φυλλάδιο που ήρθε στην κατοχή του δημοσιογράφου κάτοχοι της εταιρείας ήταν οι Καραϊσκος-Κουρουμπλής και Παντζιαρίδης.

-Ωχ! Γιατί αν αληθεύουν όλα αυτά, τότε ο πρώην ΠΑΣΟΚος που έγινε…ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον εξ’ ιδίων κρίνει σε πολλά από αυτά που κατηγορεί τους υπόλοιπους! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »