*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαρτίου

See Through Τα λουλούδια....απο μένα στις κυρίες! Της E-VALUE!

09 Μαρτίου
Ο Σύλλογος Γυναικών Ξάνθης μοίραζε χθες λουλούδια στις εργαζόμενες της E-VALUE

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Αληθεύει; Ότι Καλλικρατικός Δήμαρχος της Ξάνθης στη συνάντηση των Φορέων με τον Σκουρλέτη είπε στον Υπουργό ότι…την πρώτη Κυριακή στις Περιφερειακές  εκλογές, ψήφισε την Περιφερειακή παράταξη του….ΣΥΡΙΖΑ;
-Και «κούφανε» Δημαρχόπουλο και Κώστα Ζαγναφέρη; Όταν οι περισσότεροι ΣΥΡΙΖΑίοι, ψήφισαν την περίοδο εκείνη στη Ξάνθη, Γιαννακίδη-Φώτη Καραλίδη;
Έλεος..! Ακόμη και στο «γλείψιμο» η βλακεία έχει τα όριά της…
……
*Σχολιάζει ο Χρήστος Γκαρμπούνης στο fb τη δήλωση του παλιού ΠΑΣΟΚου και νυν «Ταλιμπάν» του Τσίπρα κυρίου Κουρουμπλή που δήλωσε ότι, «Οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι"!
…..
*»Αν ήταν σαμουράι θα είχαν κώδικα τιμής και θα έκαναν χαρακίρι, διαπιστώνοντας το χάσμα προεκλογικών εξαγγελιών και μετεκλογικών πρακτικών αλλά και την εκμετάλλευση ελπίδων και προσδοκιών..
Αντίθετα ο μόνος κώδικας που έχουν είναι το εθνολαικιστικό τους αφήγημα που βρίσκει όλο και λιγότερα ευήκοα ώτα....», καταλήγει ο Χρήστος Γκαρμπούνης.
…..
*Σημειώνω ότι ο κ.Χρήστος Γκαρμπούνης όπως και ο Ανέστης Αντωνιάδης, είναι από  τους…προσφιλείς «αγαπημένους» πολιτικούς αντιπάλους του παραΣΥΡΙΖΑ γραμματέα!
…..
*Στο Elisso Hotel συγκεντρώθηκαν χθες τα 20 ιδρυτικά μέλη του νεοιδρυθέντος Συλλόγου «ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ» προκειμένου να συζητήσουν που θα γίνουν τα γραφεία του κλπ Πρώτος και καλύτερος φυσικά στη συγκέντρωση ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.
……
Κάποιοι αριστεροί και μάλιστα γνήσιοι κι όχι γιαλατζί, μιλάνε ακόμη και για… σαμποτάζ στην ομιλία του Σκουρλέτη στη Ξάνθη καθώς είδαν τις φωτογραφίες στο «Μ» αφού δεν θέλουν να πιστέψουν ότι έπεσε τόσο χαμηλά το κόμμα στη Ξάνθη αν και διαθέτει τρεις βουλευτές εκ των οποίων ο μειονοτικός πήρε 15.000 σταυρούς στις εθνικές εκλογές του Γενάρη 2015! Και κάποιοι άλλοι αριστεροί, αυτοί της Λαϊκής Ενότητας, πανηγυρίζουν για τον…κάζο!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΑΞΟΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
Το Νομαρχιακό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Ξάνθη, διοργανώνει την πρώτη του ανοικτή πολιτική εκδήλωση, στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Κτήριο 2, Καπνεργατών 9 ( Καπναποθήκη ‘Π’ ) το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στις 19:30 το απόγευμα.
Αντικείμενο της συζήτησης θα αποτελέσει η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και οι επικείμενες εξελίξεις.
Η εκδήλωση έχει θέμα «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΑΞΟΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ»
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι:
ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. Υποψήφιος Βουλευτής με το  ΚΙΝΗΜΑ.
ΔΟΥΚΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Μέλος της Σ.Ε. των ΚΙΝΗΣΕΩΝ
ΜΑΛΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ. Μέλος Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ.
ΜΠΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «ΕΛΙΑ».
ΧΑΡΑ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ. ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ της ΔΗ.ΣΥ..
Καλούμε όλους τους πολίτες του νομού μας, όπως μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Με εκτίμηση,
Νομαρχιακό Συμβούλιο ΔΗ.ΣΥ.

Δράσεις του Συλλόγου Γυναικών Ξάνθης
για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Ο Σύλλογος Γυναικών Ξάνθης διοργάνωσε, εκδήλωση για την 8 Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στα γραφεία του Συλλόγου, (Σπάρτης 11) στις 07:00 το απόγευμα.
Τον εορτασμό της τιμημένης αυτής ιστορικής επετείου, ξεκίνησε ο Σύλλογος Γυναικών Ξάνθης – μέλος Ο.Γ.Ε. με την πρωινή εξόρμηση στην E-value,  προσφέροντας  ένα λουλούδι σε κάθε εργαζόμενη.
Με την κίνησή τους αυτή, θύμισαν στις γυναίκες,  πως η 8η Μάρτη είναι μέρα τιμής και μνήμης των γυναικών που έδωσαν τη ζωή τους. Όπως τότε έτσι και τώρα , ο μόνος δρόμος για την γυναικεία ισοτιμία  είναι ο αγώνας για μια δημιουργική ζωή, με δικαιώματα στη δουλειά, στη μητρότητα, στον ελεύθερο χρόνο.

ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ
Αύξηση παρουσίασαν τον Ιανουάριο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών.
Πιο συγκεκριμένα, οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις ανήλθαν στα 3,602 δισ. ευρώ έναντι 3,31 δισ. τον Δεκέμβριο του 2016, αύξηση που αποδίδεται στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης της αξιολόγησης.
Η αύξηση οφείλεται στο γεγονός ότι ήδη από τον Δεκέμβριο, είχαν εξαντληθεί τα κεφάλαια που είχε στη διάθεσή του το υπουργείο Οικονομικών από τη δόση που είχε εκταμιευτεί τον περασμένο Οκτώβριο.
Επίσης, οφείλεται στη διαδικασία «παγώματος» των δημοσίων δαπανών πρακτική στην οποία καταφεύγει και πάλι το υπουργείο Οικονομικών για να διατηρήσει ρευστότητα στα κρατικά ταμεία.
Εφόσον στα 3,602 δισ. ευρώ των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων προστεθούν και τα 1,206 δισ. που είναι οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων, τότε οι συνολικές οφειλές ανέρχονται τον Ιανουάριο στα 4,808 δισ. ευρώ έναντι 4,536 δισ. τον Δεκέμβριο.
Τα χρέη των Ταμείων των Ιανουάριο ανήλθαν στα 2,238 δισ. ευρώ έναντι 2,024 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο, ενώ οι οφειλές του ΕΟΠΥΥ αυξήθηκαν περίπου κατά 200 εκατ. ευρώ στα 1,33 δισ. ευρώ.

Υγειονομική εξέταση στους μαθητές των χωριών
Δρύμη και Καλλυντηρίου της ορεινής Ροδόπης.
Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς του Στρατού Ξηράς, το Δ΄ Σώμα Στρατού, με μέριμνα της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, πραγματοποίησε την Τρίτη 7 Μαρτίου προληπτική υγειονομική εξέταση στους
μαθητές των χωριών Δρύμη και Καλλυντηρίου της ορεινής Ροδόπης.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »