*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Απίστευτος ο νέος Αντιδήμαρχος καθαριότητας Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης.

09 Μαρτίου
Ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα από 8/3 αλλά ξεκίνησε το… καθάρισμα από 7/3! Μια μέρα πριν
(Ο πρώην αντιδήμαρχος κ.Μποζ πώς να αισθάνονταν άραγε;)
……….
Αυτή η «κολόνια» κρατάει χρόνια… Ο λόγος για την κόντρα μεταξύ Αντωνιάδη- Χατζηθεοδώρου ή μάλλον καλύτερα μεταξύ Xanthileft- Αντωνιάδη, που τελειωμό δεν έχει! Κάθε φορά που ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κάνει μία ανάρτηση, τσουπ ο «left» του τι λέει πατόκορφα χρησιμοποιώντας μάλιστα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, συνηθισμένους για το συγκεκριμένο blog! Ακόμη και υπ’ αυτές τις συνθήκες όμως, κάτι μου λέει ότι στο τέλος θα τους δούμε δίπλα- δίπλα όταν ο Αλέξης «συνταιριάσει» με την Φώφη!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Πίστευε και μη ερεύνα…
………..
Και ω του θαύματος… Ο ίδιος γραμματέας του (παρά)ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου που χωρίς λόγο για να γίνει αρεστός στους συκοφάντες μου, με χλεύαζε γιατί στη βραδιά Ονείρων για την υποδοχή του νέου έτους 2017 είχα στην κεντρική πλατεία… 150-300 άτομα κι ας ήταν αυτά πολύ πιο πάνω από 1000….
-Να μην μπορεί να συγκεντρώσει το βράδυ της Δευτέρας στο Elisso hotel για τα 2 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση, ούτε… 50 συντρόφους!
(σ.σ. Δεν μού ‘λεγε να του στείλω καμιά 100αριά από τους ανθρώπους που γέμισαν ασφυκτικά το «Πικαντίλι» μου;).
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα… μαύρα» του «Μ»)
-Εμ δεν σούλεγε…! Όλα τα κρατάει για την… Κώστογλου και τον Γ. Σιδηρόπουλο… για να ζηλεύεις

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Απλά αναρωτιέμαι, αν αυτή η ιστορία με το Δροσερό, να «μεταγραφεί» δηλαδή ο συγκεκριμένος οικισμός σε άλλο Δήμο και να "αυτονομηθεί" απο τον Δήμο Ξάνθης, είναι ιδέα του Γ. Χατζηθεοδώρου ή ιδέα του Νίκου Ανταμπούφη!
-Προκειμένου ο Δήμος Ξάνθης ν’ αλλάξει χέρια και να γίνει… προοδευτικός!
……
*Διότι αν δεν πρόκειται για ανέκδοτο, τότε σηκώνει πολύ κουβέντα η συγκεκριμένη «ιδέα» και «πρόταση»…
Ας μας πουν λοιπόν επακριβώς τι σκέφτονται, πριν αναθέσουν ΚΑΙ αυτόν τον δύσκολο ρόλο στον Γ. Σιδηρόπουλο…
Διότι όταν μιλάμε για το Δροσερό, μιλάμε για την ίδια την πόλη της Ξάνθης. Δεν πρόκειται για κάτι διαφορετικό…άσχετα αν ακόμη και η πρόταση που έπεσε στο «τραπέζι» πάσχει από διαφορετικότητα!
……
*Και για να είμαι πιο ακριβής…
-Σύντροφε Γιώργο Χατζηθεοδώρου, ο Σιδηρόπουλος και ν’ αλλάξει η πολιτική κατάσταση, δεν έχει ανάγκη!
-Ήδη…ξανάνοιξε την πόρτα με τον Σωκράτη Ξυνίδη και το ΠΑΣΟΚ…κι απόμεινε μόνο ο Ξανθούλης της επένδυσης μαμούθ!
…..
-Εσύ αν αλλάξουν τα πράγματα με τόσες ύβρεις, χλευασμούς και λασπολογίες… ποιους θα πρωτο-αντιμετωπίσεις! Ρώτα κι αυτούς που κάποτε είχαν εξουσία και μεγαλεία… πως αισθάνονται τώρα χωρίς αυτά!
Και δεν αναφέρομαι μόνο στον Φώτη Καραλίδη που υποδεχόσασταν κάποτε στη Γερμανία ως υπεύθυνο Παιδείας του ΠΑΣΟΚ!

Ο ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΞΑΝΘΗΣ
Μετά την παραίτηση του ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Πέτρου από Πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Σ.Κ.Α. Ξάνθης κλήθηκε σήμερα 08-03-2017 και ώρα 12:00 διοικητικό συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την ανασύνθεση του.
Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής :
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος
ΑΝΤΙΠΡΟΠΕΔΡΟΣ & ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΑΒΤΖΗΣ Δημήτριος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΡΟΣΙΔΗΣ Παναγιώτης
ΤΑΜΙΑΣ: ΨΩΜΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
ΜΕΛΗ: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ανέστης, ΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ Απόστολος, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΝΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Με μήνυμά του στο fb o πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, έστειλε το παρακάτω μήνυμα για τη χθεσινή γιορτή της Γυναίκας (8 Μάρτη):
«Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια ευκαιρία να σκεφτούμε όλοι την αγωνίστρια μάνα, εργαζόμενη, σύζυγο, άνεργη, αγρότισσα, νοικοκυρά και να αναγνωρίσουμε ότι όλοι αυτοί οι πολύπλευροι ρόλοι της κάθε μιας αξίζουν δικαιωματικά και αυτονόητα τιμής και σεβασμού. Οφείλουμε να θυμηθούμε τη διαχρονική προσφορά και παρουσία της Ελληνίδας Γυναίκας, της Γυναίκας της Ευρώπης, της Γυναίκας του κόσμου όχι απλά ως «Γιορτή», αλλά ως αφετηρία μιας νέας προσπάθειας για ουσιαστική κατοχύρωση όσων νομικά, αλλά όχι απαραίτητα και ουσιαστικά, έχουν κατοχυρώσει.
Ευχόμαστε Χρόνια πολλά σε όλες τις Γυναίκες, λοιπόν, αλλά κυρίως αγωνιζόμαστε για την ουσιαστική αναγνώριση των αυτονόητων δικαιωμάτων τους σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και δραστηριότητας τους!»

O απίστευτος και προκλητικός Ιορδάνης Χατζηευαφραιμίδης!
Απίστευτος πράγματι είναι ο νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης, αφού πριν αλέκτωρ λαλήσει, έβγαλε φωτογραφία στο fb στην οποία εικονίζεται με εργαζόμενο του Δήμο Ξάνθης και την παρακάτω λεζάντα:
«Τρίτη 7/3/2017. Με τον ακούραστο κ.Μιχάλη Δερμεντζόπουλο. Καθαρισμός στο Μονοπάτι της Ζωής στη Μνήμη του αείμνηστου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΤΟΥΛΑ»
Ερώτημα λοιπόν πρώτον: Πως ενώ ανέλαβε αντιδήμαρχος από την Τετάρτη 8/3/2017, ανέλαβε ρόλο… μια μέρα πριν (που ακόμη ήταν αντιδήμαρχος ο Μποζ Ραμαδάν) κι έκανε λεζάντα;
Ερώτημα δεύτερον: Που ήταν τόσα χρόνια όταν ο Αείμνηστος Γιώργος Κωτούλας μαζί με τον Μιχάλη Σπανίδη και τα άλλα παιδιά καθάριζαν καθημερινά το Μονοπάτι της Ζωής; Μήπως ήταν…ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ;
Ερώτημα τρίτον: Το να θέλεις να κάνεις εφέ και από κάτω να σου κάνουν και like οι φίλοι σου, κατανοητό… Όφειλες όμως να είσαι σεμνός και ταπεινός στις αναφορά σου για τον Αείμνηστο Γιώργο Κωτούλα…! Κι όχι να αυτοδιαφημίζεσαι στο fb. Ντροπή σου λίαν επιεικώς Ιορδάνη…! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »