*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

See Through BMW DRIVE TOUR! Γνωρίστε τα νέα μοντέλα της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στον αίθριο χώρο του Ξενοδοχείου ELISSO στην Ξάνθη!

31 Μαρτίου

ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ
*Δεν σταματούσε να δέχεται συγχαρητήρια ο Αλέξανδρος Κοντός χθες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, για την τεράστια προσωπική καταξίωση και επιτυχία του.
Σε σύνολο 145 ψηφισάντων, να τον ψηφίσουν οι 143 και να βγει μια ψήφος άκυρη.
Κάτι που φανερώνει και την εμπιστοσύνη των μελών που βλέπουν στο πρόσωπό του τον ΗΓΕΤΗ της νέας σελίδα που άνοιξε με την δημιουργία και λειτουργία του ΣΑΣΟΕΕ.
(Σ.Σ. Σημειώνω ότι το νέο Δ.Σ. θα συνέρθει σε σώμα την Τρίτη 4 Απριλίου)
……
*Να το ξεκαθαρίσουμε σε όλους. Το «maxitisthrakis.blogspot.gr» δεν είναι πίνακας ανακοινώσεων και δελτίων τύπου της Περιφέρειας ή των Δήμων…Είναι η ΜΑΧΗΤΙΚΗ ηλεκτρονική εφημερίδα του «Μαχητή».
-Στην οποία την πρώτη θέση έχουν το σχόλιο και  οι αποκαλύψεις και μετά όλα τα υπόλοιπα.
……
*Από την αντιδήμαρχο Αθλητισμού Αλεξία Γκιρτζίκη στάλθηκε η παρακάτω επιστολή στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της Ξάνθης.
Κο/Κα Πρόεδρε,
την Κυριακή στις 9 Απριλίου 2017  στον χώρο του Δαφνώνα, όπου γίνονται το καλοκαίρι τα Δημήτρια ώρες 11.30 με 16.30 θα στηθεί ένα πραγματικό πανηγύρι /γιορτή στα πλαίσια γυρισμάτων της ταινίας Zizotek του  κ. Βαρδή Μαρινάκη (Μαύρο Λιβάδι, 2009). Για τις ανάγκες των γυρισμάτων αυτού του πανηγυριού απαιτείται η συμμετοχή κομπάρσων κάθε ηλικίας. Εάν το επιθυμείτε, ενημερώστε σχετικά τα μέλη του Συλλόγου σας.
Με εκτίμηση,
Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού & Τουρισμού
ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΑΛΕΞΙΑ

Συνελήφθη στον Έβρο 25χρονος Αφγανός
με μαχαίρι και πλαστό δίπλωμα οδήγησης
Συνελήφθη την Τετάρτη 29-3-2017 το μεσημέρι, σε χωριό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 22 εκατοστών, ενώ κατά τον έλεγχο κατείχε και επέδειξε μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, των Αρχών του Αφγανιστάν. Κατασχέθηκαν το παραπάνω μαχαίρι, το πλαστό έγγραφο, ένα κινητό τηλέφωνο και το όχημα.

Συγκέντρωση τροφίμων από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης
Με ανακοίνωση του ο Κυνηγητικός Σύλλογος Ξάνθης καλεί τα μέλη να συμμετέχουν στην συγκέντρωση τροφίμων:
Συνάδελφοι  κυνηγοί
Με επιστολή που μας έστειλε η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης, μας ζητεί για ακόμη μία φορά να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο και να συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης για συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη ενόψει των αγίων ημερών του Πάσχα.
Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου αλλά και όποιος συμπολίτης μας το επιθυμεί να συνεισφέρει  με κάποια από τα παρακάτω είδη στα γραφεία του Συλλόγου.
Ενδεικτικά είδη: ζάχαρη, λάδια, μπισκότα, φρυγανιές, σοκολάτες, δημητριακά, μαρμελάδες, μερέντες, μέλι, σαπούνια, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, υγρό πιάτων.
ΤΟ  Δ/Σ

Από την Δευτέρα 3 Απριλίου δίνεται σε κυκλοφορία το νέο τμήμα της επαρχιακής οδού Σήμαντρα – Πολύσιτος - Κουτσό
Ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 03 Απριλίου 2017 θα δοθεί στην κυκλοφορία το νέο τμήμα της επαρχιακής οδού Νο2 “Σήμαντρα – Πολύσιτος - Κουτσό” καθώς και η νέα γέφυρα που κατασκευάστηκε νότια του οικισμού Πολυσίτου στο πλαίσιο του έργου “Βελτίωση της υπ’αριθ. 2 Επαρχιακής Οδού (Γέφυρα Πολυσίτου)”. Εφιστάται στους οδηγούς να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί ώστε να υπάρξει ομαλή προσαρμογή στις νέες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Από το Γραφείο Τύπου Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης

Καβάλα: Στόχος βανδάλων μνημείο Εβραίων
Στόχος βανδάλων έγινε στη διάρκεια της νύχτας το μνημείο των 1.484 καβαλιωτών Εβραίων, που βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας.
Άγνωστοι κατέστρεψαν με σφυρί την μπροστινή όψη του μνημείου, που τοποθέτησε ο Δήμος Καβάλας πριν από περίπου έναν χρόνο, τιμώντας τη μνήμη των Εβραίων της πόλης, που χάθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, επισκέφθηκε τον χώρο του μνημείου νωρίς το πρωί της Πέμπτης και είδε από κοντά τις ζημιές που υπέστη, εκφράζοντας τη λύπη και την αγανάκτησή της για το συμβάν. Επίσης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Δαυίδ Σαλτιέλ.
Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Καβάλας καταδικάζει το γεγονός και μεταξύ άλλων τονίζει: «Κάθε μνημείο που βανδαλίζεται ανοίγει νέα πληγή στην ιστορία και τον πολιτισμό της Καβάλας, μιας κοινωνίας πάντα ανοιχτής, πάντα ανεκτικής που σεβάστηκε διαχρονικά πολιτισμούς και θρησκείες.

ΟΑΕΔ: ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοινώνει ότι:
-Από την Παρασκευή 07.04.2017 θα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
-Από την Παρασκευή 07.04.2017 θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά θα καταβάλλονταν από 07.04.2017 μέχρι και 23.04.2017.
Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτουμένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4/4/17  (18:30) ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ELISSO»  ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Την Τρίτη 4/4/2017 κλιμάκιο της ΟΤΟΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο σ. Σταύρο Κούκο, θα βρίσκεται στο Ξενοδοχείο «ELISSO» της Ξάνθης, με σκοπό την ενημέρωση των Τραπεζοϋπαλλήλων των παραπάνω Νομών, με θέματα:
-Εξελίξεις στις Τράπεζες και την Οικονομία.
-Υλοποίηση ρυθμίσεων της Κλαδικής Σ.Σ.Ε., που εκκρεμούν.
-Ψηφιοποίηση τραπεζικών εργασιών και προστασία της απασχόλησης.
-Ενέργειες αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης και των μέτρων, που πλήττουν το εισόδημα, τις συντάξεις και τα εργασιακά δικαιώματα.
-Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στις Τράπεζες να παρευρεθούν, για να ενημερωθούν και να συμβάλουν με τις σκέψεις και τις απόψεις τους.
-Καλούμε τους Συλλόγους μέλη της ΟΤΟΕ να κινητοποιήσουν τους εργαζόμενους – μέλη τους στον αντίστοιχο Νομό, προκειμένου να συμμετάσχουν στην ενημερωτική συγκέντρωση της ΟΤΟΕ στην ΞΑΝΘΗ.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΚΟΣ                        ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »