*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Μαρτίου

Πολιτικό Καφενείο Εξομολόγηση Θωμά Μίχογλου στον Σκουρλέτη: Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ στις Περιφερειακές εκλογές...

10 Μαρτίου
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1

«Είναι ένας κοινός αγώνας που κάνουμε μαζί με τον κο Γιαννακίδη γι’ αυτό και έγραψα αν είδατε στα σχόλια μου ότι οφείλω να συγχαρώ και τον κο Γιαννακίδη για την άψογη συνεργασία που έχουμε ώστε να λήξουμε ένα πρόβλημα που απασχολεί αυτή τη στιγμή τους κτηνοτρόφους της ορεινής περιοχής της Σταυρούπολης».
(Ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Ξάνθης Διαμαντής Σκουλαρίκης στην Ανοιχτή γραμμή για την συνεργασία του με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθη Γιαννακίδη στα προβλήματα των κτηνοτρόφων της Σταυρούπολης)
-Αφού πλέον κάνουν κοινό αγώνα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για την επίλυση προβλημάτων του Νομού μας, προς τι οι αφορισμοί του Φίλοι για τον Καμμένο;
……
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«…η αλήθεια είναι ότι ο συνοικισμός όντως έχει τα προβλήματα του, αλλά γι’ αυτό το θέμα κάποιοι αποφασίζουν χωρίς τον «ξενοδόχο», δηλαδή, έχει γίνει μια συζήτηση, χωρίς να έχουν συζητήσει με τους κατοίκους και με τους εκπροσώπους… Οι βουλευτές ή κάποιοι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ καθίσανε και κάνανε κάποιες τέτοιες συζητήσεις. Καταρχάς αυτό είναι τελείως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ….
Η γνώμη μου είναι ότι αυτό λάθος. Ανήκουμε στον Δήμο Ξάνθης, είναι ένας συνοικισμός που απέχει μόλις 1 χιλιόμετρο από το κέντρο της πόλης…
(Ο πρώην αντιδήμαρχος Χασάν Ογλού Φερτούν στην «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στον Σκουρλέτη, να «αυτονομηθεί από τον Δήμο Ξάνθης το Δροσερό)
-Δηλαδή ο ΟΑΕΔ κυρία Δημούδη, σε ποιόν Δήμο θα υπάγεται;

Σεμνά &Ταπεινά
*Τέτοιες ξαφνικές αγάπες χθες ο Δημήτρης Μπένης με τον Δημαρχόπουλο στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής..
Τέτοιες ξαφνικές… φιλοφρονήσεις και ευγένειες, που ειλικρινά βλέποντας τα στιγμιότυπα στο Xanthi channel έπαθα πλάκα!
-Στο τέλος δηλαδή, πάλι άλλοι θα είναι οι… φταίχτες! Ο Δρεμσίζης και φυσικά… και εγώ!!!
……
*Το ωραίο είναι ότι στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής έχει μετακομίσει και ο Μανώλης Φανουρλάκης, ο οποίος χθες επίσης ήταν… μούγκα στη στρούγκα!
Βλέπεται ήταν και το θέμα του καφέ μπαρ Prestige όπου κοινός ήταν ο αγώνας Δημαρχόπουλου και Μπένη να μην ανακληθεί η άδεια του μαγαζιού, οπότε ο mr Κυβερνείο που να μιλήσει…! Απλά άκουγε…
…….
*Πως αντέδρασε ο Σκουρλέτης όταν άκουσε τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου να του λέει ότι ψήφισε… ΣΥΡΙΖΑ  την πρώτη Κυριακή των Περιφερειακών εκλογών;
-Δεν είπε τίποτα! Και απλά κοίταξε τον Γραμματέα που επίσης δεν σχολίασε…
-Άλλωστε υποτίθεται η ψήφος είναι… μυστική!
……
*Πως αντέδρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης που όταν άκουσε  τον Μίχογλου να… εξομολογείται στον Σκουρλέτη και τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ότι την πρώτη Κυριακή ψήφισε… ΣΥΡΙΖΑ;
-«Τρελάθηκε» και δεν μπορεί ακόμη να το πιστέψει… αφού ήταν παρών στην τελευταία ομιλία του Μίχογλου στο Εύλαλο την Παρασκευή της πρώτης Κυριακής!

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ Θ. ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ
Την 1η Κυριακή των Περιφερειακών εκλογών 2014 ψήφισα… ΣΥΡΙΖΑ! Και την 2η Γιώργο Παυλίδη!
Έντονη αίσθηση προκάλεσε στην Κοινή γνώμη η «εξομολόγηση» του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου στον Σκουρλέτη κατά την εδώ συνάντησή του με τους Δημάρχους και τους Περιφερειακούς ότι στις Περιφερειακές εκλογές του 2014 την πρώτη Κυριακή, ψήφισε…ΣΥΡΙΖΑ! Δηλαδή την σύζυγο του Γραμματέα κυρία Βάσω Αγοραστού που κατέβηκε υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης.
Μάλιστα την «εξομολόγηση» αυτή την έκανε ο κύριος Θωμάς Μίχογλου –την περίοδο που άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ τον συκοφαντούσαν ως…Χρυσαυγίτη, ενώπιον του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, του Ζαγναφέρη και του Δήμαρχου Ξάνθης…
«Την 1η Κυριακή ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια, γιατί ήθελα να ψηφίσω έναν δικό μου για την υποψήφια που μούδωσε για το ψηφοδέλτιό μου και την δεύτερη Κυριακή ψήφισα…Γιώργο Παυλίδη», είπε στον Σκουρλέτη ο Θωμάς Μίχογλου…
-Και για να μην απορείτε βέβαια με όλα αυτά, ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος έβγαλε χθες στον αέρα τον Δήμαρχο Τοπείρου και αυτός, επιβεβαίωσε όλο το διάλογο!

«Όχι» της Ένωσης Κεντρώων στη δημιουργία
μειονοτικών νηπιαγωγείων στη Θράκη
Τη διαφωνία της για τη δημιουργία μειονοτικών ή δίγλωσσων νηπιαγωγείων στη Θράκη, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, υποστηρίζοντας ότι «πρόκειται για θεσμό που αν ποτέ εισαχθεί, μεγαλώνει τις διακρίσεις στην τοπική κοινωνία και αποκλείει τα πομακικά και τα ρομανί».
Η ΕΚ τάσσεται υπέρ της καλής λειτουργίας των δημοσίων νηπιαγωγείων στη Θράκη και καλεί την κυβέρνηση να τα ενισχύσει. «Μέσα στο πλαίσιο του δημόσιου νηπιαγωγείου, θα πρέπει τα παιδιά της μειονότητας, που αντιμετωπίζουν γλωσσικές δυσκολίες στα ελληνικά, γιατί στο σπίτι τους μιλούν άλλες γλώσσες, να διευκολύνονται» υπογραμμίζει η Ένωση Κεντρώων, διευκρινίζοντας ότι «η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης μιλά τρεις γλώσσες -τουρκικά, πομακικά, ρομανί- που πρέπει να αντιμετωπίζονται από την Πολιτεία ισότιμα».

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14/3 ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΘ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΜΕΛΩΝ
ΣΕ 2 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Την Τρίτη 14 Μαρτίου και ώρα 19:30, συνεδριάζει στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (σύμφωνα και με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης) είναι τα εξής:
Α. Ανακοινώσεις Προέδρου.
Β. Ανακοινώσεις Περιφερειάρχη
1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ Π.Σ.:
1.1. Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών στην επιτροπή Ανάπτυξης .
 Εισηγητής: O Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Σωτήριος Μποταΐτης.
1.2. Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών στην επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας & Περιβάλλοντος.
 Εισηγητής: O Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Σωτήριος Μποταΐτης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΜΠΟΤΑΪΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
                                                   Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Εκφραστικότατοι χθες στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Γιαλάογλου και Δήμαρχος για το θέμα του Prestige με φόντο τον… χαμογελαστό Πρόεδρο της  ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σδρέβανο!
(Βλέπετε ο Στέργιος είναι και νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΞ)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »