*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! H ωραία Ελβίνα στην...Βενετία του...Βιετνάμ με νέο αμόρε!

10 Μαρτίου
*Με αποκλειστική είδηση ξεκινάω και σήμερα τη στήλη!
-Μαντέψτε που ανακάλυψα την πρώην αθλητικογράφο και συνεργάτιδά μου την τρομερή Ελβίνα!...
-Άκουσον… άκουσον…
-Στο Βιετνάμ!!!! Καλά ακούσατε… πήγε «βόλτα» λέει με την παρέα της στην Ασιατική χώρα και φωτογραφήθηκε στα κανάλια της που θυμίζουν Βενετία!
-Τι άλλο θα δούμε!!!
……
*Την περασμένη Τετάρτη όλες τις γυναίκες είχαν την τιμητική τους αφού ήταν αφιερωμένη στην Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας!
-Στο ΚΥΤΤΑΡΟ, όπως αναμένονταν διασκέδασαν πολλές γυναίκες αλλά όλο κέφι ήταν και οι barwoman του Ελληνάδικου που είχαν κι αυτές την… τιμητική τους και γι’ αυτό τον λόγο ο υπέροχος μπάρμαν τη συγκεκριμένη βραδιά είχε περισσότερο φόρτο εργασίας για να μην… τις κουράσει!
……
*Μπορεί η προχθεσινή βραδιά να ήταν αφιερωμένη στον γυναικείο πληθυσμό, αλλά στο ΚΥΤΤΑΡΟ το… γλέντησαν και οι δυο άντρες DJ, Κώστας Σπυριάδης και Γιωργάκης Ψαθάς που επιστρατεύτηκαν και οι δυο για να παίξουν μουσική και να διασκεδάσουν όλες τις πελάτισσες του Ελληνάδικου!
……
*Μάλιστα δεν ήταν και λίγες οι φορές που ο Γιωργάκης Ψαθάς, άφηνε το DJλίκι και έμπαινε μέσα στο bar του ΚΥΤΤΑΡΟ για να βοηθήσει στην προετοιμασία των ποτών, βοηθώντας τον συνάδελφό του να μην καταρεύσει, δείχνοντας μάλιστα τις ικανότητές του και ως… barman!
……
*Βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες είχε όμως και η μουσικοταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» την περασμένη Τετάρτη και πολλές γυναίκες κάθε ηλικίας του έδωσαν να… καταλάβει, διασκεδάζοντας μέχρι… πρωίας χορεύοντας ασταμάτητα!
……
*Star της βραδιάς την Τετάρτη στο «ΚΤΗΜΑ» ήταν φυσικά η τραγουδίστρια Γεωργία Ταστσόγλου που φρόντισε να μη σταματήσουν να χορεύουν οι γυναίκες, ερμηνεύοντας τα πιο όμορφα Ελληνικά χορευτικά τραγούδια!
……
*Στο ΚΤΗΜΑ όμως βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ και ο Γιώργος Κουμουλίδης με αντροπαρέα, όχι μόνο για να γευματίσει αλλά και για να απολαύσει τη σύζυγό του Γεωργία η οποία μάλιστα όταν έπαιρνε τη… «σκυτάλη» ο Φίλιππος Δομνίδης για να τραγουδήσει, πήγαινε και καθόταν στο τραπέζι δίπλα στον… αγαπημένο της τον Γιώργο για να τσιμπήσει κι αυτή κανένα μεζεδάκι!
……

*Ο οποίος Φίλιππος όταν δεν τραγουδούσε, κάθονταν μόνος σε ένα τραπέζι και με το κινητό του έστελνε «ρεπόρτο» μέσω Facebook στον Αντώνη Χειμωνίδη (που είχε ρεπό) όχι μόνο να τον ενημερώσει για τη μεγάλη επιτυχία που είχε η βραδιά γυναίκας στην ταβέρνα αλλά και για να τον ρωτήσει πότε επιτέλους θα ολοκληρωθεί το Videoclip τους και γιατί το καθυστερεί τόσο πολύ ο σκηνοθέτης τους Μίμης Μουρτζόπουλος!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »