*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαρτίου

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στην Ξάνθη με 679,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1 πιστόλι και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

09 Μαρτίου
Συνελήφθη την Τρίτη (7-3-2017) το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του και σε υπόγεια αποθήκη αυτής, εντόπισαν και κατέσχεσαν:
-6 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 679,4 γραμμαρίων
-1 συσκευασία με άγνωστη ναρκωτική ουσία  βάρους 0,4 γραμμαρίων
-1 πιστόλι
-1 γεμιστήρα
-1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

32χρονος Βούλγαρος μετέφερε με νταλίκα 26 λαθρομετανάστες
Συνελήφθη την Τρίτη (7-3-2017) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι έξι (26) μη νόμιμους μετανάστες. Είκοσι τρεις (23) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν, δύο (2) υπήκοοι Ινδίας και ένας (1) υπήκοος Ιράν.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, είκοσι έξι (26) μη νόμιμους μετανάστες τους οποίους είχε επιμελώς κρυμμένους στο χώρο των εμπορευμάτων, πίσω από χαρτοκιβώτια και τελάρα φρούτων.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ένα tablet, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Συνελήφθη 27χρονος στην Κομοτηνή
ο οποίος παραβίασε τακτική άδεια από φυλακή
Συνελήφθη την Τρίτη (7-3-2017) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος παραβίασε τακτική άδεια από Κατάστημα Κράτησης της χώρας.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι είχε παραβιάσει 6ήμερη τακτική άδεια που του χορηγήθηκε από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, όπου ήταν έγκλειστος για κλοπές και αναζητούνταν από την 3-3-2017.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

19χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει
παγκάρι παρεκκλησίου στην Ορεστιάδα
Συνελήφθη την Τρίτη 7-3-2017 το βράδυ, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 19χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει το παγκάρι παρεκκλησίου Ιερού Ναού στην Ορεστιάδα χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθόσον έγινε αντιληπτός από περίοικους και ακινητοποιήθηκε από προστρέξαντες αστυνομικούς. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) διαρρηκτικά εργαλεία και μία (1) κουκούλα τύπου full-face.

27χρονος ημεδαπός, από κοινού με άγνωστο συνεργό του, διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Κομοτηνή

Συνελήφθη την Τετάρτη (8-3-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, από κοινού με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην πόλη της Κομοτηνής χωρίς όμως να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό του καθόσον η πράξη του έγινε αντιληπτή.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »