*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαρτίου

Το Σάββατο 11/3 στις 17:00, ο 39ος τελικός της ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ ΑΡΗ Αβάτου και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Θαλασσιάς!

09 Μαρτίου
Την Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 14:30 στην αίθουσα του ΚΕΚ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ που βρίσκεται στο 1ο χλμ Ξάνθης – Καβάλας και είναι ο χορηγός του τελικού, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου του 39ου τελικού της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο ΞΑΝΘΗ ARENA.
Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν ο προπονητής της Αναγέννησης Θαλασσιάς Ιωάννης Αποστολίδης, ο προπονητής του Άρη Αβάτου Κετσιεμενίδης Κυριάκος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης Ισμέτογλου Χακάν, ο Γενικός αρχηγός του Άρη Αβάτου Μπόσβελης Ιωάννης, οι ποδοσφαιριστές του Άρη Αβάτου Σουκρήογλου Σουκρή, Ευθυμιάδης Παύλος και Χαριτίδης Αντώνιος καθώς επίσης  και οι Τουργουίδης Στέλιος. Παπαδημητρίυο Ιωάννης  ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Θαλασσιάς και ο Γκιρτλή Ιλχάν, χορηγός του τελικού και υπεύθυνος του ΙΕΚ-Δημόκριτος.

Όλοι τους κάλεσαν τους Ξανθιώτες φιλάθλους να δώσουν το παρόν το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 17.00 στο γήπεδο ΞΑΝΘΗ-ΑΡΕΝΑ στα Πηγάδια και να χαρούν έναν όμορφο τελικό. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »