*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Μαρτίου

Αποκλειστικό. ΘΕΣΜΟΣ! Το "τρέχω για να έχω"της ΔΕΥΑ Αβδήρων! 150 συμμετοχές, ποιοί είναι οι νικητές!

12 Μαρτίου













Με μεγάλη επιτυχία και με 150 περίπου συμμετοχές η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Αβδήρων (ΔΕΥΑΑ)  και ο Δήμος Αβδήρων οργάνωσαν το πρωϊ της Κυριακής τον 1ο αγώνα δρόμου «τρέχω για να έχω» που όπως τόνισε και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος, φιλοδοξούν να τον κάνουν θεσμό.
Οι οργανωτές, πήραν αφορμή για τη διεξαγωγή του αγώνα από τον εορτασμό για την παγκόσμια μέρα για το νερό (22 Μαρτίου) ενώ σε αυτόν συμμετείχαν και Ιταλοί μαθητές από την Σικελία που φιλοξενούνται από οικογένειες μαθητών του Γυμνασίου Γενισέας, στα πλαίσια του έργου «Water Power» του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning. 
Μάλιστα στο Ιταλικό σχολείο επιδόθηκε και σχετική πλακέτα από το Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη στην δασκάλα τους. 
«Σκοπός μας είναι να ενεργοποιήσουμε τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων στον αθλητισμό και να τους ενημερώσουμε για τη σημασία της προστασίας και ορθής διαχείρισης του πόσιμου νερού και νομίζω ότι σήμερα τα καταφέραμε», τόνισε στο Xanthi channel ο διευθυντής της ΔΕΥΑΞ κ.Αποστολίδης.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα έγιναν στο παλιό γήπεδο του Πετεινού (4ο χλμ. Επαρχιακής οδού Ξάνθης – Μαγγάνων), ενώ η διαδρομή είχε μήκος 5 χλμ. και ώρα εκκίνησης δόθηκε 11:30 π.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν άνδρες και γυναίκες που συμπλήρωσαν το 12ο έτος της ηλικίας τους. Η συμμετοχή ήταν δωρεάν, ενώ δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες και κύπελλα στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας.
Οι 150 περίπιου συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες ενηλίκων και ανηλίκων, ανδρών και γυναικών ενώ τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Μαυρίδη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμος Γαρούφας και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Α Noυρντάν Εμίν που ήταν και ο αφέτης του αγώνα.
Aπό την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος δεν παρέλειψε εμφανώς ενθουσιασμένος απο το αποτέλεσμα και την συμμετοχή να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες αλλά και όσους βοήθησαν στην μεγάλη επιτυχία του 1ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ και κυρίως το προσωπικό της ΔΕΥΑ.
"Είμαι σίγουρος οτι με την φετινή εμπειρία του χρόνου θα είμαστε ακόμη πιο οργανωμένοι αλλά και με μεγαλύτερη συμμετοχή. Ευχαριστούμε όλο το κόσμο, μικρούς και μεγάλους για την συμμετοχή τους και το θερμό τους αγκάλιασμα...Θα κάνουμε τους αγώνες αυτούς θεσμό για τον Δήμο μας, παράλληλα με το κοινωνικό του μήνυμα για την αξία του ΝΕΡΟΥ στη ζωή μας..."  τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων.
ΑΝΔΡΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ
1.Μιχαηλίδης Θεόδωρος
2.Τουρναλέλης Κώστας
3.Ασημίδης Ιωάννης
*Τους βράβευσε ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ
1.Νάσκου Θωμαή από Θάσο
2.Λυμπεράκη Φωτεινή
3.Πραφτσιώτη Μαρία
*Τους βράβευσε  ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων κ.Νουρτάν Εμίν.
ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ
1.Εφραιμίδης Θωμάς
2.Πρατικάκης Μάνος
3.Πούλιος Ζαχαρίας
*Τους βράβευσε ο Αντιδήμαρχος Αβδήρων Νίκος Γαρούφας.
ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1.Σαμπανίδου Ραφαηλία
2.Γκασιμπαγιαζίδου Αναστασία
3.Κανάτα Άννα

*Τους βράβευσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων Νίκος Μαυρίδης.












Share this

Related Posts

Previous
Next Post »