*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Φεβρουαρίου

SEE THROUGH ΤΟΥ…ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΧΘΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ!

09 Φεβρουαρίου
Οι αγρότες της Ξάνθης, του Νέστου και της Καβάλας, έκαναν χθες κατάληψη στα διόδια της Μουσθένης .ανοίγοντας ΔΩΡΕΑΝ το δρόμο στους οδηγούς!
………
Άκουσον! Άκουσον!

*Διαβάζω και αναρωτιέμαι και πάλι τι συμβαίνει…
«Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, μετά από έκκληση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 10/2/2017, από τις 15:00 έως τις 20:00, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου, με τη συμμετοχή και συλλόγων.
Παρακαλούμε για την ανταπόκριση σας ενεργοποιώντας τα μέλη σας
Ο Πρόεδρος Πασχάλης Λύρατζης»
…..
*Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, ο διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης και πάλι «υπερπηδά» τον δραστήριο Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης και κάνει αιμοδοσίες… με έκκληση στο Κέντρο Πολιτισμού και τους Πολιτιστικούς και Καρναβαλικούς συλλόγους;
…..
*Αλήθεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης τον οποίο φέτος τίμησαν και οι Κυνηγοί για την δράση του, τι λέει για όλα αυτά; Και μέχρι πότε θα «σιωπά» φοβούμενος (;) το πιθανό… «ντά» του διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης;
……
*Μια ακόμα πτυχή της υπερφορολόγησης και της αδυναμίας των φορολογουμένων να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους αναδεικνύουν τα στοιχεία τα οποία παρουσίασε στη Βουλή η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.
Σύμφωνα με τα Νέα, ακόμα και όταν ο εισπρακτικός μηχανισμός καταφεύγει στην επιλογή των κατασχέσεων καταθέσεων, βρίσκεται αντιμέτωπος με άδειους ή με ελάχιστα χρήματα τραπεζικούς λογαριασμούς.
……
*Δεν ξέρω αλλά αυτό το ΔΗ.ΣΥ. φίλτατε Ανέστη Αντωνιάδη δεν μου αρέσει καθόλου. Πρώτον γιατί μοιάζει με το πρώην κόμμα της Ντόρας (Δημοκρατική Συμμαχία) και δεύτερον δεν γίνεται το όνομα Γεννηματά χωρίς «το… ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο - δυνατό!».
……

*Επιτυχία αλλά… Το ποσό των 1,138 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό δημόσιο κατά την δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας με επιτόκιο 2,7%, αμετάβλητο συγκριτικά με την προηγούμενη δημοπρασία εντόκων γραμματίων αντίστοιχης διάρκειας.
Το ύψος των προσφορών υπερκάλυψε κατά 1,30 φορές το αρχικώς δημοπρατούμενο ποσό, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών.
….
ΙΧ παρέσυρε,  τραυμάτισε και εγκατέλειψε εργαζόμενους της Sunlight που περίμεναν σε στάση λεωφορείου
Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ξάνθης-Καβάλας το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του xanthi2.gr
Απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε την Τρίτη το μεσημέρι σε στάση λεωφορείου στη Ξάνθη. Συγκεκριμένα ΙΧ έπεσε κυριολεκτικά επάνω σε εργαζόμενους της Sunlight που περίμεναν εκεί για να πάνε στο εργοστάσιο, παρασύροντας και τραυματίζοντας τρεις από αυτούς που περίμεναν το λεωφορείο για να πάνε στο εργοστάσιο.
Μάλιστα μετά το ατύχημα η οδηγός εγκατέλειψε το σημείο αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα από την Αστυνομία της Ξάνθης.
Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας έχει κάταγμα στο πόδι ενώ οι άλλοι δύο μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.
Τις συνθήκες του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία της Ξάνθης.
….
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ.Π.Θ.
Η διοίκηση του εργατικού κέντρου Ν. Ξάνθης, δηλώνει την συμπαράστασή της στους  φοιτητές του Δ.Π.Θ. στη δικαστική διαμάχη με καθηγητή της σχόλης. Καλό θα ήταν βέβαια κάθε  είδους αντιπαραθέσεις να λύνονται με διάλογο και όχι στις δικαστικές αίθουσες.
Για τη διοίκηση
Ο Πρόεδρος
Άγγελος Μπεμπεκίδης
Ο Γεν. Γραμματέας
Σπύρος Παπαχρήστου
….
ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ: Ανακοινώνει τη διάθεση των ειδικών ενημερωτικών αυτοκόλλητων σημάτων για την ύπαρξη ή μη POS στις επιχειρήσεις
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ξάνθης ανακοινώνει τη διάθεση των ειδικών ενημερωτικών αυτοκόλλητων σημάτων για την ύπαρξη ή μη POS στις επιχειρήσεις, υπενθυμίζοντας ότι η ανάρτησή τους είναι υποχρεωτική και η παράλειψή της επιφέρει διοικητικά και χρηματικά πρόστιμα.
Τα σήματα που διατίθενται από το Ε.Β.Ε. Ξάνθης είναι τα εξής:
«ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΡΤΩΝ POS»
«ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΚΟΜΑ POS»
«Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ Ή ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ» 0 «CONSUMERS MAY PAY WITH CREDIT, DEBIT OR PREPAID CARD».
Η διάθεση των ανωτέρω σημάτων γίνεται από τα γραφεία του Ε.Β.Ε. Ξάνθης.
…..

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ HPV-DNA
Ενημέρωση προς όλες τις γυναίκες των Μαγγάνων απο 25-60ετων:
Την Παρασκευή 10/2/2017 στα Μάγγανα και από ώρα 12.00-1430 
θα γίνει ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη του (HPV-DNA. )

Το HPV τεστ χρησιμοποιείται για την πρόληψη του καρκίνου τους τραχήλου της μήτρας διότι Ανιχνεύει ογκογονους hpv στον τράχηλο της μήτρας . Είναι αναγκαίο κάθε γυναίκα στο μέσο όρο αυτής της ηλικίας να κάνει το τεστ αυτό διότι είναι ένα εξειδικευμένο τεστ το οποίο μπορεί να σας παρέχει καλύτερα αποτελέσματα από το τεστ Παπανικιλαου. Γενικότερα είναι η έγκαιρη διάγνωση του δεύτερου σε συχνότητα καρκίνου στις γυναίκες μετά τον καρκίνο του μαστού. Το τεστ λοιπόν αυτό θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΊΟ ΜΑΓΓΑΝΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΎΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΉ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΉΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΈΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΈΣΤ. (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΧΩΡΙΑ)!!!!!!!!!!
……….
Σύλληψη 2 διακινητών στον Έβρο οι οποίοι μετέφεραν με πλαστική βάρκα 6 Τούρκους λαθρομετανάστες
Συνελήφθησαν την Τρίτη (7-2-2017) το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ένας 38χρονος, υπήκοος Τυνησίας και ένας 21χρονος, υπήκοος Μαρόκου, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Τουρκίας.
Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι, αρχικά μετέφεραν παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους στη συνέχεια καθοδήγησαν, πεζή, στο εσωτερικό της χώρας.
Κατασχέθηκαν:
-1 πλαστική βάρκα
-το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ
-3 κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.  

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »