*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Φεβρουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Η υπέροχη Μάνια τραγουδάει την Κυριακή στο Κουτσό....

09 Φεβρουαρίου
*Λαϊκό γλέντι με την υπέροχη Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσού την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 13:30 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού!
-Η τιμή κατ’ άτομο κοστίζει μόνο 5 ευρώ και περιλαμβάνει και φαγητό!
-Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουτσού υπόσχεται ότι θα είναι μια υπέροχη εκδήλωση και καλεί όλο τον κόσμο να διασκεδάσει!
……

*KOYIZ No 1…
-Ποιος πρώην μπάρμαν διαδίδει στο Facebook ότι σύντομα θα γίνει πατέρας δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφία «υπέρηχου», αφήνοντας όμως πολλά υπονοούμενα προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τον κόσμο για το αληθές της ανάρτησής του;;;
-Πάντως τα… likes και τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν χθες στην ανάρτησή του…
……

*KOYIZ No 2…
-Ποια Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια διαδίδει ότι σύντομα ξεκινάει νέα συνεργασία εκφράζοντας παράλληλα και την πικρία της από προηγούμενη που είχε και έληξε… «άδοξα» γράφοντας χαρακτηριστικά χθες στο Facebook: «χαμόγελα παντού… ένας νέος κύκλος αρχίζει»;;;
-Σύντομα λεπτομέρειες από τη στήλη!!!
……

*«Απόψε τα… λέμε Ελληνικά» και… διασκεδάζουμε Ελληνικά με τον καλύτερο τρόπο, συμπληρώνω εγώ!...
-Σήμερα Πέμπτη στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, άλλη μια Ελληνική βραδιά με μουσικές επιλογές από την DJ ΤΖΟ STAV και πολλές εκπλήξεις!
-Η νεολαία της Ξάνθης διασκεδάζει και σήμερα στο ΚΥΤΤΑΡΟ και ξεφαντώνει όπως κάθε βράδυ!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6982 323540 και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!
……

*Αυτό το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο bar NOSTOS, ένα μοναδικό αφιέρωμα στους PINK FLOYD από την Ελληνική Tribute μπάντα «The Great Gig»!
-Η σπουδαιότερη PINK FLOYD tribute band στην Ελλάδα, έρχεται στο Nostos Live..! Oι The Great Gig, μια μπάντα αφιέρωμα σε μια από τις μεγαλύτερες μπάντες που υπάρχουν, αποδίδουν με τον ιδανικότερο τρόπο, την μουσική, το ύφος και την αίσθηση των αξεπέραστων ύμνων που έχουν γράψει οι PINK FLOYD, σε μια ζωντανή βραδιά που θα θυμόμαστε σίγουρα για πολύ καιρό…
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00, ενώ η έναρξη της συναυλίας θα γίνει στις 23.00.
…….
*Ο διεθνούς φήμης DJ «SABB» θα επισκεφθεί την Ξάνθη μόνο για χάρη του «Prestige» την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 λίγο μετά τις 22.00! O SABB Θεωρείται από τους καλύτερους dj και παραγωγούς δημιουργίες του οποίου μπορεί να βρει κανείς στις καλύτερες δισκογραφικές του κόσμου! Μην χάσει κανείς τη βραδιά αυτή στο δημοφιλές cafe-bar της «παραλίας»! Θα είναι μια πραγματική εμπειρία γύρω από το clubbing μέσω της house μουσικής!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »