*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Φεβρουαρίου

Παρουσιάστηκε και στη Ξάνθη το βιβλίο του Άρη Γάτα με τίτλο, «CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN». (φώτο)

24 Φεβρουαρίου
 





Σε χώρο του εστιατορίου της «Ξανθίππης»  βρέθηκε ο δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης Αρης Γάτας ο οποίος παρουσίασε το  βιβλίο με τίτλο« CLAUDI0 RANIEΡΙ- THE THINKERMAN» 0  Αρης Γάτας έκανε μία αναδρομή πως γνώρισε τον Ιταλό πρώην ομοσπονδιακό  προπονητή της Εθνικής και της ΛΕΣΤΕΡ και όσα  έζησε αφού μπήκε   στο σπίτι  για να  καταγράψει όλες αυτές τις εμπειρίες του.
Στην διάρκεια της  παρουσίασης   του εκλεκτού  δημοσιογράφου,  προβαλλόταν σε ΒΙΝΤΕΟ όλη  η διαδρομή  του  κ.  Γάτα με τον Ιταλό προπονητή, σε συναντήσεις, σε καφέ, φαγητό και ξενάγησης σε όλους του  αθλητικούς χώρους όπου ο κ. Ρανιέρι δούλεψε   και σύχναζε. Εκεί όμως που στάθηκε ο  δημοσιογράφος και έγινε  εκτενή αναφορά, ήταν   το θαύμα  να οδηγήσει την μικρή και μία άσημη
ομάδα όπως ήταν η ΛΕΣΤΕΡ να κατακτήσει  τον  τίτλο στην Αγγλία.
Με κλειστά μικρόφωνα ο Αρης  Γάτας  είπε κάποιες λεπτομέρειες με κάποια   γεγονότα που έζησε με ποδοσφαιρικές ιστορίες   στην διάρκεια  της επαφής του με τον Ιταλό τεχνικό, με πολλά ανέκδοτα. 0σοι είχαν την τύχη  να αγοράσουν το βιβλίο του Αρη Γάτα, θα μάθουν  πολλά μια και  διηγείται πολλές ιστορίες με την γνωριμία  του με τον κ. Ρανιέρι. ΄0σοι πάλι θέλουν να το προμηθευτούν το βιβλίο μπορούν να   επικοινωνήσουν με τον ίδιο για να το  εξασφαλίσουν. 
Την όλη  διοργάνωση της  εκδήλωσης με την παρουσίαση του βιβλίου έκανε  ο στενός του φίλος Ανδρέας Γκλαβίνης, αλλά  την  προσφώνηση   είχε αναλάβει ο καταξιωμένος  προπονητής Γιώργος Μαραντάς.
 Τέλος  για την  προσφορά, και την δουλειά που κάνει ο  δημοσιογράφος  της ΕΡΤ Αρης Γάτας μίλησαν οι  δυο μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου   Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και Μάκης Τζάτζος. Στο
τέλος  της όμορφης εκδήλωσης ο δημοσιογράφος  Αρης Γάτας  υπέγραψε αυτόγραφα με αφιερώσεις  στο κάθε βιβλίο που αγόρασε ο προσκεκλημένος.
Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν ο  πρόεδρος του Α.Σ. Δημόκριτος της πάλης Παντελής Αθανασίου, οι δυο μεγάλες δόξες του   ελληνικού ποδοσφαίρου Λουτσιάνο Ντε Σόουζα,   Μάκης Τζάτζος, ο πρόεδρος της Ασπίδας Ξάνθης Απόστολος  Πασλάκης, ο μεγαλομέτοχος του  Ηρακλή Ν. Ζυγού Παναγιώτης Θεοδωρίδης, ο αντιπρόεδρος  του Αρη Αβάτου Γιάννης  Κοτόπουλος, το μέλος της επιτροπής διαιτησίας   Δημήτρης Σαββόγλου, ο παράγοντας διαιτησίας  Στέφανος Δρασκέλης, ο προπονητής του Αρη  Αβάτου Κυριάκος Κετσιεμενίδης, ο  παλαίμαχος άσσος και δημοτικός σύμβουλος  Αβδήρων Σίμος  Αθανασίου, οι προπονητές της ομάδας μπάσκετ  Λεύκιππος Ξάνθης Θανάσης Πανδρακλάκης, Νίκος Μουρβάκης, ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς, ο  παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  της Ξάνθης Μανώλης Μουστάκης, ο παλαίμαχος Κώστας  Κουρτίδης, ο παλαίμαχος άσσος της Ξάνθης Σάκης  Καρασερίδης, ο ποδοσφαιριστής Κώστας  Μπάτζιος, ο πρώην πρόεδρος του Π. Μελά  Κουτσού Παναγιώτης Θεοφυλάκης, οι αθλητικογράφοι Ηλίας Μπουναρτζής, Νεκτάριος Χρυσοστομίδης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές,   φίλοι,  επίσης παραβρέθηκε μία οικογένεια με τα  παιδιά  της   που μόλις έμαθαν πως ο Αρης Γάτας  θα παρουσιάσει το βιβλίο του, έδωσε το παρών  και βγήκαν και αναμνηστική φωτογραφία.
Την εκδήλωση κάλυψε και το Xanthichannel που θα παρουσιάσει και στο δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου. 
                  Γιάννης Τσιλιγκιρίδης
 





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »