*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Φεβρουαρίου

ΘΛΕ 2017: H καλύτερη Παιδική Καρναβαλική παρέλαση από την ημέρα που ξεκίνησε…! Με άρματα, ξυλοπόδαρους και....Φανουράκη! (φώτο)

24 Φεβρουαρίου




Με τη συνοδεία αρμάτων και με τη συμμετοχή εκατοντάδων καρναβαλιστών (μικρών και μεγάλων) πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η καθιερωμένη Παιδική Καρναβαλική παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2017. 
Και αναμφισβήτητα η καλύτερη απο την ημέρα που καθιερώθηκε και στη Ξάνθη (σ.σ. Την πήραμε απο το Πατρινό Καρναβάλι...), αφού συνοδεύονταν και απο υπέροχα άρματα. 
Πιο αναλυτικά: Μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές, ξυλοπόδαροι και κλόουν ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης, χορεύοντας και τραγουδώντας,  ενώ κατέληξαν στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου στήθηκε ένα φοβερό παιδικό πάρτι με χορό και πολύ κέφι με τους υπέροχους Master Tembo.
Η έκπληξη της παρέλασης ωστόσο ήταν ο Πρώην Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Μανώλης Φανουράκης που ήταν επικεφαλής του 10ου Νηπιαγωγείου συνοδεύοντας τον γιο του....
Σημειώνεται οτι την Παιδική Καρναβαλική παρέλαση παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το Xanthi channel σε απευθείας μετάδοση σε όλη την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης  και στις Σέρρες.











Share this

Related Posts

Previous
Next Post »