14 Φεβρουαρίου

Κάτι ετοιμάζουν Νεκτάριος Καλαντζής – Γιώργος Πατούλης

14 Φεβρουαρίου

 *Eκδήλωση για τον καπνό διοργανώνει ο Νεκτάριος Καλαντζής (ΕΝΑ) στη Ξάνθη στις 17/2 με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξανδρο Κοντό
Συνεδρίαση είχε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, η Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος, όπου καλέστηκαν παλαιά και εν ενεργεία στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο, αλλά και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.
Την ευκαιρία να τα πουν από κοντά είχαν ο Νεκτάριος Καλαντζής, Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
Οι δύο άνδρες είχαν να τα πουν από το τελευταίο συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη τον προηγούμενο μήνα. Είναι γνωστό ότι διατηρούν μια στενή σχέση τα τελευταία χρόνια, μιας και ο Νεκτάριος Καλαντζής ως Επικεφαλής της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος, έχει δημιουργήσει μαζί με νέους συναδέλφους του, μια ισχυρή αυτοδιοικητική ομάδα με πανελλήνια εμβέλεια σε κάθε σημείο της χώρας, από αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, επάρχους κλπ. και η συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ είναι συχνή και ισχυρή.
Στη φωτογραφία, που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίζονται μαζί, τόσο ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος Νεκτάριος Καλαντζή και τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Αναστάσιο Γαϊτάνη, που ομολογουμένως ο τελευταίος έχει φέρει φρέσκο αέρα στη Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Τέλος, ας μη ξεχνάμε ότι ο κ. Καλαντζής ήδη διανύει την δεύτερη τετραετία του (5ετία) ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Παλλήνης , ενώ στις τελευταίες εκλογές ήταν πρώτος σε ψήφους και η παρουσία του στη Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ δηλώνει την ανάγκη ανανέωσης στην περιοχή του, μιας και είναι ο μόνος από την περιοχή που συμμετέχει σε αυτή την κρίσιμη Γραμματεία.
Η απόφασή του να ηγηθεί ενός ισχυρού σχήματος για τη διεκδίκηση του Δήμου Παλλήνης το 2019 μένει να την πάρει ο ίδιος, έχοντας την εμπειρία σχεδόν μιας δεκαετίας στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου στην αντιπολίτευση, και το μόνο σίγουρο ότι εάν το αποφασίσει, θα βρει ισχυρούς συμμάχους που θα τον υποστηρίξουν στην απόφασή του εντός του αυτοδιοικητικού χώρου, συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου της ΚΕΔΕ, μιας και ο Νεκτάριος Καλαντζής έχει κερδίσει την εκτίμηση των συναδέλφων του όλα αυτά τα χρόνια, πέρα από τα στενά κομματικά όρια.
Σημειώνεται οτι  εκδήλωση για τον καπνό διοργανώνει ο Νεκτάριος Καλαντζής στη Ξάνθη με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξανδρο Κοντό στις 17 Φεβρουαρίου στα πλαίσια των νέων στόχων της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »