*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Φεβρουαρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Οι "γυμνοσάλιαγκες" με τις μεγάλες περιουσίες κι ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω…

14 Φεβρουαρίου
*Μεγάλο το κενό του Αλέξανδρου Κοντού που δεν είναι βουλευτής του Νομού και μάλιστα, στην πιο δύσκολη συγκυρία του τόπου μας… Δηλαδή δεν υπάρχει ένας βουλευτής της άλλης πλευράς και μάλιστα με τσαμπουκά και παλικαριά που ήξερε να βάζει το στήθος μπροστά…
……
*Και δεν είναι δυστυχώς μόνο το κενό του Αλέξανδρου Κοντού, αλλά και το γενικότερο κενό όλων των πολιτικών, πολιτευτών, αλλά και των κομματικών οργανώσεων που τα αφήνουν όλα και περνάνε ντούκου και δεν βγάζει κανείς λέξη…!
……
*Είδατε για παράδειγμα τι έγινε με τους αγρότες του Νομού Ξάνθης που πήγαν να κάνουν μια συμβολική κατάληψη στην Εφορία κι ακόμη δεν μπορούν να συνέρθουν από το… «ψάρωμα»!
Μπορεί δίπλα τους να βρέθηκαν πολλοί και να τους δήλωσαν συμπαράσταση στον αγώνα κλπ…
Αλλά από τους πρωτοκλασάτους γαλάζιους και πράσινους ή και κόκκινους (του ΚΚΕ), είδατε να βγαίνει κανείς στη κόντρα;
……
*Αλλά να βγει ποιος; Ο Ζαγναφέρης; Που έκανε λέει σύσκεψη προκειμένου στη διάρκεια των ημερών του καρναβαλιού να βγαίνουν… συνεργεία στους δρόμους 24 ώρες το 24ωρο και να μοιράζουν πρόστιμα;;!!!
-Στο Κιλκίς αν ήταν Αντιπεριφερειάρχης, αυτό θα έκανε;
……
*Ή μήπως ο Γιώργος Κολλάρος και το ΚΚΕ που ακόμη και στο θέμα της επίσκεψης Βίτσα στην E-Valiue δεν είπαν αυτά που έπρεπε να πουν, αλλά… πολιτικές αμπελοφιλοσοφίες;
Είναι δυνατόν στο εργοστάσιο που χαρακτηρίστηκε ως ΝΤΑΧΑΟΥ των απλών εργαζομένων, ο Αριστερός (;) υπουργός περιχαρής να ξεναγείται στις εγκαταστάσεις του; 
……
*Βέβαια δεν φταίει μόνο ο Ζαγναφέρης, αλλά πρωτίστως φταίνε αυτοί που πάνε στις συσκέψεις του! Ας τον αφήσουν μόνο με τον… δεξιό «Καρανίκα» του…που τον προσέλαβε ειδικό σύμβουλο με πλήρη αναξιοκρατία και αδιαφάνεια...!
(σ.σ. Αν ο άνθρωπος δεν έχει δουλειά και για να βρει, κάνει επικοινωνιακές συσκέψεις που του βγαίνουν μπούμερανγκ… τι την ψάχνεις  τζάμπα;).
……
*Μαθαίνω ότι ο αντιδήμαρχος Αλέκον Κυριακίδη, αφού πρώτα έπεσε στα «μαλακά» -και στη ποινή αλλά και στο ποσόν που θα χρειαστεί για να εξαγοράσει την ποινή του μέσα σε τρία χρόνια- τώρα που «καθάρισε», συνεχίζει και… παραπονιέται!
-Δηλαδή πως θα ήταν ευχαριστημένος; Να είχε την «τύχη» του… Θεολόγου;
(σ.σ. Η κότα (κοινώς κοσάρα…) πίνει νερό και κοιτάει το Θεό…)
…..
*«Ώρες ώρες νιώθω πιο άχρηστος και από το φανάρι μπροστά στα Δικαστήρια, στην #Ξάνθη», σχολιάζει στο fb ο Γιώργος Μαυρίδης και δεν έχει άδικο…
-Μόνο ο Δημαρχόπουλος που περνάει μάλιστα κάθε μέρα από εκεί, δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι τα συγκεκριμένα φανάρια κυριολεκτικά είναι ΑΧΡΗΣΤΑ, δεν χρησιμεύουν σε τίποτα και το μόνο που κάνουν είναι να χρεώνουν με ρεύμα τον Δήμο Ξάνθης!
-Συμφωνώ και επικροτώ… Επιτέλους, απαλλάξτε μας από τα ΑΧΡΗΣΤΑ!

(Σ.Σ. Για τα άψυχα άχρηστα εννοώ… γιατί αν επεκταθώ στα έμψυχα… τότε θα κλάψουν πολλοί… Και στο Δημαρχείο… Και στην Περιφέρεια).
....
*Κι ένα τελευταίο...
*Κάποιοι «γυμνοσάλιαγκες» δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι όταν έχεις πόθεν έσχες ΜΗΔΕΝ, περιουσία ΜΗΔΕΝ του μηδενός, ΣΩΖΕΣΑΙ από θαύμα από μια δολοφονική απόπειρα και από ένα "τραγικό" τροχαίο, τότε και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ μπορείς να αισθάνεσαι και να εκφράζεσαι, αλλά και ρήξεις μπορείς να κάνεις!
(Σ.Σ. Και ιδίως με αυτούς που δεν κοιμούνται τη νύχτα, φοβούμενοι οτι κάποια στιγμή θα τους ..."ανακαλύψουν" , με ποιό τρόπο έκαναν τις τεράστιες περιουσίες τους!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »