*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Φεβρουαρίου

ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ από την υπηρεσία Νεότερων Μνημείων, καταθέτει σήμερα και ο Δημαρχόπουλος!

10 Φεβρουαρίου
Απίστευτα πράγματα! Δημοπρατήθηκε τέλη του 2013 και το συμβόλαιο υπογράφηκε 15 μήνες μετά στις 31/3/2015 και δεν ήταν και πάλι…έτοιμο!

*Ενώ στη σύμβαση της μίσθωσης του έργου εμφανίζεται να συμβάλλεται εκ μέρους του Δήμου ο Δήμαρχος Ξάνθης, υπογράφει σε αυτήν ο… Αείμνηστος αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Γ. Παπασταματίου!
Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις για ένα από τα πλέον ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης που εγκαινιάστηκε μάλιστα (σ.σ. και τα έλεγε και τότε ο Αείμνηστος Γιώργος Ροδίου…) το 1998 επί Αειμνήστου Αμοιρίδη από τον τότε Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Σταύρο Καμπέλη και όλων σχεδόν των τότε πολιτικών παραγόντων όλων των κομμάτων με ειδική… φιέστα!
Αναφέρομαι και πάλι στο υπόγειο δημοτικό πάρκινγκ που κατασκευάστηκε χωρίς οικοδομική άδεια και επί χρόνια επίσης λειτουργούσε ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ λειτουργίας με απλή απόφαση του τότε Νομάρχη και χωρίς ποτέ να  ‘ρθεί ένα χαρτί έγκρισης από το ΥΠΕΧΩΔΕ! Με αποτέλεσμα ο φάκελος να είναι επί χρόνια ελλιπής ακόμη και σήμερα που βγαίνουν στην επιφάνεια και νέες παρανομίες και ο Δήμος Ξάνθης από την πλευρά του να ισχυρίζεται ότι… δεν υπάρχει φάκελος!
ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες και μετά τον ντόρο που ξεσηκώθηκε, έγινε αυτοψία  στις 30/1/2017 από την Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων που διαπίστωσε επίσης τέρατα και σημεία, αφού ενώ τα σχέδια εμφανίζουν και σήμερα ανοιχτή τη ράμπα που συνέδεε το πάρκινγκ με την δημοτική αγορά, αυτή ΕΚΛΕΙΣΕ αυθαίρετα επί αντιδημαρχίας Τσέπελη!!!
Ο οποίος Τσέπελης όταν προσκλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, ισχυρίστηκε ότι αυτό έγινε καθ’ υπόδειξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η τελευταία όμως διαψεύδει ότι έδωσε τέτοια βεβαίωση!!!
ΑΝΩΜΟΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες, σήμερα προσκλήθηκε να καταθέσει ανωμοτί για το υπόγειο πάρκινγκ ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος καθώς υπάρχει το ερωτηματικό πως ενώ αυτός εμφανίζεται να συμβάλλεται με τον πλειοδότη μισθωτή του υπόγειου Πάρκινγκ, υπογράφει την σύμβαση ο… Αείμνηστος τότε Αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Γιώργος Παπασταματίου!
Ερωτηματικά υπάρχουν ωστόσο και για την στατικότητα της σκεπής του έργου, αφού πέρσι ενώ ζητήθηκε από τον Δήμο Ξάνθης βεβαίωση στατικότητας του χώρου για την τοποθέτηση του παγοδρομίου, αυτή δεν δόθηκε ποτέ!!!
-Γιατί άραγε;
ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΚΙΑ;  
Επίσης εγείρονται ερωτηματικά και για την πρόσφατη τοποθέτηση 400 περίπου λαμπών - φωτιστικών από τον Δήμο Ξάνθης με την υπογραφή του αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης Κυριάκου Παπαδόπουλου, αφού υποτίθεται το έργο ανακαίνισης είχε ολοκληρωθεί επί Τσέπελη κι όταν όλα εντάξει όταν έγινε η μίσθωση του πάρκινγκ στην εταιρεία!!!
Αλλά από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζει και πληρώνει χιλιάδες ευρώ ο Δήμος Ξάνθης για την… ανακαίνισή (;) του!!!
-Αλήθεια κύριε Δήμαρχε, πόσες χιλιάδες ευρώ λοιπόν έδωσε ήδη (επί δημαρχίας σου δηλαδή) ο Δήμος Ξάνθης για το υπόγειο πάρκινγκ μετά την μίσθωσή του;
-Μπορεί να μας απαντήσει ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος;
Γιατί είχε δεχτεί πρόταση από τον μισθωτή με 87.000 ευρώ να ολοκληρώσει ο ίδιος όλες τις εργασίες!
-Καθώς βγαίνουν λοιπόν συνεχώς καινούργια πράγματα μπορεί να μας πει τα κόστη ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος
Μπορεί να μας επί Δημαρχίας του πόσα χρήματα έχουν δοθεί μέχρι σήμερα για το πάρκινγκ το οποίο συνεχίζει και πληρώνει ο Δήμος; Κι αφού τόσο ο ίδιος όσο και ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος διατυμπάνιζαν και διατυμπανίζουν ότι «ο Δήμος θα λειτουργήσει το πάρκινγκ…», μπορεί να μας απαντήσει γιατί ακόμη δεν έβγαλε την άδεια λειτουργίας ο Δήμος Ξάνθης;
Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θα επανέρθουμε λίαν συντόμως…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »