*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Φεβρουαρίου

Αγάπη που δεν ξέρω που κατοικείς, γιατί δεν ξέρω κανένα μέρος που να μην κατοικείς...χρόνια πολλά σε όλους!

14 Φεβρουαρίου

*Τρίτη 14 Φεβρουαρίου του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα, ημέρα αφιερωμένη φυσικά σε όλο τον ερωτευμένο πληθυσμό και η στήλη δεν θα μπορούσε να μη ξεκινήσει με το κλίμα αυτό!!!
*Όπως είχαμε προαναγγείλει, σήμερα, ημέρα των ερωτευμένων το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ τη βραδιά αυτή την αφιερώνει σε όλους τους ερωτευμένους και τις ερωτευμένες διοργανώνοντας ανάλογο πάρτι αντί της βραδιάς καραόκε!...
-Ο δημοφιλής DJ Κώστας Σπυριάδης θα παίξει τα πιο ερωτικά ελληνικά τραγούδια ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακολουθήσουν και πολλές εκπλήξεις για όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια!
……

* Και επειδή ο Έρωτας περνάει από το στομάχι…
Το γνωστό «μακαρονάδικο» της Ξάνθης “Spaghetti Plus” (στην οδό Βενιζέλου 84, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο (στον πεζόδρομο κάτω από τον πλάτανο), ειδικά για σήμερα προσφέρει για ένα special Menu για 2 άτομα άκρως… εορταστικό, στην τιμή των 19 ευρώ, συνοδεία καλού κρασιού!
-Το μενού σερβίρεται εντός του καταστήματος, αλλά μπορείτε να το απολαύσετε και delivery με το ταίρι σας στο δικό σας χώρο με ένα τηλεφώνημα στο 25410 65555!
……

*Γιορτάστε φέτος τον Έρωτα σας την επίσημη μέρα του, στην «Ξανθίππη», γιατί τον Έρωτα πρέπει να τον γιορτάζουμε καθημερινά, αν και το ξεχνάμε συχνά, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της καθημερινότητας,
Το Εμβληματικό σημείο Εστίασης της πόλης μας,  ετοίμασε ειδικά για σήμερα ιδιαίτερες specialite!
-Η συνέχεια δικιά σας, γιατί ο Έρωτας Πάντα ήταν, είναι και θα είναι «Ανίκητος στη μάχη»!!
-«Ξανθίππη», στην κορυφή της πόλης, η κορυφαία σας επιλογή!!
-Τηλέφωνο για κρατήσεις: 25410 23627
……

*Μια διαφορετική επιλογή για να γιορτάσετε σήμερα το βράδυ με το ταίρι σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι και η pub «GUERNICA» του Λάκη Κοτόρνου!
-Ο Λάκης επέλεξε για σήμερα το βράδυ ειδικά για εσάς τις πιο ερωτικές Rock μπαλάντες ώστε να απολαύσετε με το ποτό σας τον έρωτά σας και να ονειρευτείτε!
……
*Με καρναβαλική διάθεση θα γιορτάσουν σήμερα το βράδυ τον έρωτά τους ο ταλαντούχος τραγουδιστής και μουσικός Αντώνης Χειμωνίδης με την αγαπημένη του Γιώτα!
-Το νεαρό ζευγάρι φόρεσε τις μάσκες του αλλά δεν μας αποκάλυψε που θα πάει για διασκέδαση την ιδιαίτερη αυτή βραδιά!
……

*Από την άλλη, ο νεαρός… «ραδιοφωνικός παραγωγός» (???) και… «ανερχόμενος ζεν πρεμιέ», Χαράλαμπος Κυρκούσης, από χθες έψαχνε την εκλεκτή του για να γιορτάσει σήμερα το βράδυ τον… Άγιο Βαλεντίνο!
-Πήρε το κινητό του και έστελνε συνεχώς SMS σε όλες τις… πρώην αγαπημένες του…
-Ε, δεν μπορεί… Κάποια θα βρέθηκε να τον παρηγορήσει ειδικά σήμερα!!!
……

*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με τον Ξανθιώτη πολυτάλαντο καλλιτέχνη, Νίκο Στογιαννίδη, ο οποίος πριν καλά – καλά «στεγνώσει το μελάνι» στη στήλη για της απορίες που είχαμε από την… εξαφάνιση του από τις Live εμφανίσεις του, όχι μόνο άρχισε να τις ανακοινώνει την μια μετά την άλλη, αλλά οι θαυμαστές του δεν ξέρουν που να πρωτοπάνε για να τον απολαύσουν!
-Σημειώστε ακόμη μία… Την Τσικνοπέμπτη θα τραγουδήσει στο τσιπουράδικο «ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ» στην Ξάνθη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »