*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Φεβρουαρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Απίστευτο! Έκαψαν το λεωφορείου του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης, κλοπές, καταστροφές και βανδαλισμοί στα γραφεία στο γήπεδο του ΑΟΞ!

08 Φεβρουαρίου



*Εκλάπησαν τηλεοράσεις, Βίντεο, κάμερες, σκληροί δίσκοι, αρχείο της ιστορίας του συλλόγου και των παλαιμάχων, κατέστρεψαν ακόμη και το εικονοστάσιο του Αγίου Γεωργίου, απορρυπαντικά, ψυγεία, υλικό ρούχων κ.α. αντικείμενα!

 




Απίστευτο κι όμως αληθινό! Άγνωστοι τη νύχτα έκλεψαν το λεωφορειάκι με το οποίο μετακινούνταν οι ποδοσφαιριστές του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης στα εκτός έδρας παιχνίδια και στη συνέχεια του βάλανε φωτιά και το κατέστρεψαν ολοσχερώς! Το αυτοκίνητο βρέθηκε στη περιοχή του Δροσερού, κοντά στο ποτάμι και οι φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές! Έγινε λαμπάδα στη κυριολεξία κι έμεινε μόνο ο σκελετός.
Οι ίδιοι δράστες, μπήκαν και στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο του ΑΟΞ προφανώς αναζητώντας χρήματα και αντικείμενα που μπορούν να πουληθούν και το…άδειασαν στη κυριολεξία, προκαλώντας βανδαλισμούς και μεγάλες καταστροφές. Κυριολεκτικά δεν άφησαν τίποτα!!!
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, προφανώς πρόκειται για συμμορία δραστών που έδρασε συντονισμένα και «χτύπησε» παράλληλα μέσα στο βράδυ και τουλάχιστον 4-5 οικογενειακά κέντρα, ταβέρνες κλπ που βρίσκονται στο εθνικό δρόμο Ξάνθης-Λάγος αλλά και Ξάνθης Καβάλας.
Από το πρωϊ οι άνθρωποι του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης με επικεφαλής τον μεγαλομέτοχο Μπάμπη Χατζημεστή που δεν μπορεί αν συνέρθει από το σοκ, βρίσκονται στο γήπεδο του ΑΟΞ και κάνουν μια πρώτη καταμέτρηση των ζημιών, ενώ έχει ενημερωθεί η αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Ήδη μάλιστα έχουν προσέλθει κάποιοι ύποπτοι και οι έρευνες συνεχίζονται. Πρόκειται για πρωτοφανές για τα χρονικά γεγονός.
 Ο αθλητικογράφος του "Μ" Γιάννης Τσιλιγγιρίδης στο ρεπορτάζ του για την πρωτοφανή σε βάρος του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης εγκληματική ενέργεια, αναφέρει τα παρακάτω:


Βανδαλισμοί και κλοπές στο γήπεδο του ΑΟΞ ξημερώματα Τετάρτης!
Βανδαλισμοί, καταστροφές και κλοπές στο γήπεδο του ΑΟΞ από διαρρήκτες τα ξημερώματα της Τετάρτης. Το πρωί από ένα φίλο του ο Μπάμπης Χατζημεστής ενημερώθηκε για την ολική καταστροφή της περιουσίας του συλλόγου, αλλά και του γηπέδου. 
Εκλάπησαν τηλεοράσεις, Βίντεο, κάμερες, σκληροί δίσκοι, αρχείο της ιστορίας του συλλόγου και των παλαιμάχων, κατέστρεψαν ακόμη και το εικονοστάσιο του Αγίου Γεωργίου, απορρυπαντικά, ψυγεία, υλικό ρούχων κ.α. αντικείμενα. 
Δεν έφταναν όλα αυτά είχαμε και καταστροφές σε όλες τις πόρτες του χώρου του γηπέδου των αποδυτηρίων. Δεν άφησαν ούτε μία πόρτα που να μην την σπάσει. Τόση ήταν η μανία των διαρρηκτών, που έκαναν ζημιές και στις αναρτημένες φωτογραφίες της ιστορίας του συλλόγου και φυσικά των παλαιμάχων ΑΟΞ. Σίγουρα ο Μπάμπης χατζημεστής που ήταν οργισμένος με αυτά που είδε θα έχει να θυμάται τις πρωτόγνωρες εικόνες που είδε. Αυτό που τον θύμωσε ήταν που έκλεψαν τους σκληρούς δίσκους, και τους κατέστρεψαν στην κυριολεξία. Εκεί όπως αναφέρουμε πιο πάνω ήταν το αρχείο του συλλόγου και των παιδιών μας, και εννοούσε των ποδοσφαιριστών. Οι ζημιές και τα κλοπιμαία θα αντικατασταθούν. Οι σκληροί δίσκοι με την ιστορία, έχει σβήσει από ένα μένος, μίσους και πάθους κάποιων να προβούν σε αυτές τις καταστροφές. Άντε τώρα με τους οικονομικούς καιρούς που ζούμε να αντικατασταθούν, οι πόρτες που δεν είναι λίγες, να τοποθετηθούν νέες τηλεοράσεις, κάμερες, Βίντεο, ψυγεία και πλυντήρια. Αφήσαμε τελευταίο και η τραγική ειρωνεία είναι το αγαπημένο λεωφορείο του συλλόγου που χρησιμοποιούσαν οι παλαίμαχοι, αλλά και η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης για τις κοντινές αποστάσεις. Οι δράστες πήραν το λεωφορείο μέσα από το γήπεδο αφού καταστρέψει την εξώπορτα της κεντρικής εισόδου που βρίσκεται δίπλα στο σχολείο, και αφού είχαν μεταφέρει όλα τα κλοπιμαία το πήγαν στο ποτάμι έξω από τις χωματουργικές τσιμέντων καμένο ολοσχερώς που δύσκολα μπορείς να διακρίνεις αν όντως είναι το λεωφορείο της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης. Σε απόγνωση ο μεγαλομέτοχος του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπης Χατζημεστής που σε τρεις μήνες είναι η δεύτερη φορά που ζει τέτοιες εικόνες αφού την πρώτη φορά διαρρήκτες είχαν μπει στο σπίτι του. Μιλώντας στην εφημερίδα μας ο Μπάμπης Χατζημεστής ήταν πολύ οργισμένος με όσα έζησε και στάθηκε λέγοντας γιατί ρε γαμώτο; Είναι να απορεί κανείς με αυτούς που προχώρησαν στους βανδαλισμούς και με λυπεί περισσότερο το υλικό και οι σκληροί δίσκοι και φυσικά ο εμπρησμός του λεωφορείου. Όσο πλήγματα και να δεχτούμε θα σταθούμε όρθιοι και θα συνεχίσουμε αυτό που αγαπάμε είπε αποκλειστικά στον« ΜΑΧΗΤΗ» ο Μπάμπης Χατζημεστής που μίλησε επίσης στο «XANTHI CΗAΝNEL».
Κλείνοντας να επισημάνουμε την μεγάλη κινητοποιήσει της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.
Γιάννης Τσιλιγκιρίδης

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και με το που έχουμε κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε αμέσως. Αν και οι φωτογραφίες που καταγράψαμε, μιλάνε μόνες τους. 













Share this

Related Posts

Previous
Next Post »