*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Φεβρουαρίου

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ, ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ!

08 Φεβρουαρίου
Ο ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ! ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΞΑΝΘΗ!
Με λιτή δήλωσή του μετά τα αποτρόπαια γεγονότα που συνέβησαν στον ΟΡΦΕΑ Ξάνθης, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, αναφέρει τα παρακάτω:
«Πρώτα ως φίλαθλος και φίλος του Ορφέα Ξάνθης και δεύτερον ως Ξανθιώτης καταδικάζω ανεπιφύλακτα  τους βανδαλισμούς και τις κλοπές στα γραφεία της ομάδας καθώς επίσης και τον εμπρησμό στο λεωφορειάκι που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές στα εκτός έδρας παιχνίδια και ζητώ την άμεση σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Τέτοιες ενέργειες θα πρέπει να παταχτούν άμεσα και  αμείλικτα. Δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον Ορφέα Ξάνθης, στον Μπάμπη Χατζημεστή και την διοίκηση,  και θα βοηθήσω προσωπικά  με όλες μου τις δυνάμεις στην επούλωση των πληγών από τις αποτρόπαιες εγκληματικές πράξεις.
Παράλληλα καλώ τόσο τους Δήμους όσο και την Περιφέρεια ΑΜΘ να συμβάλουν αποφασιστικά, βοηθώντας τον Ορφέα Ξάνθης να ξεπεράσει αυτό το σκληρό κτύπημα Πρέπει να σταθούμε  όλοι δίπλα στην  ιστορική  ομάδα της Ξάνθης, Ο ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ! ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΞΑΝΘΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »