*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Φεβρουαρίου

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου έκοψε την βασιλόπιτα του ΚΑΠΗ Μαγγάνων!

11 Φεβρουαρίου
Σε εκδήλωση των ΚΑΠΗ του οικισμού Μαγγάνων παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Χ. Κουτσομιχάλη, του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Κ.Π.Φ.Α.» και Δημοτικού Συμβούλου κ. Α. Γιοβαννόπουλου, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Θ. Τζελεπάκη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μαγγάνων κ. Π. Αγγελάκη και πλήθος Δημοτών, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του ΚΑΠΗ για το έτος 2017.
Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πατέρας Κωνσταντίνος..
Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους για την νέα χρονιά ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις συνεχείς και ουσιαστικές προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή προκειμένου να αντιμετωπίσει και να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες που υπάρχουν σε όλες τις κοινωνικές δομές του Δήμου. 
«Προσπαθούμε να νοικοκυρέψουμε τον τόπο μας για να μπορούμε να προσφέρουμε άρτιες υπηρεσίες και παροχές σε όλους τους δημότες μας» τόνισε ο κ. Θωμάς Μίχογλου.
Το κλίμα ήταν ζεστό και εορταστικό προσφέροντας σε όλους μία ευχάριστη ανάσα ψυχαγωγίας, δίνοντας την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να χορέψουν.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »