*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Φεβρουαρίου

ΣΤΑ…80 ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ;;;;

04 Φεβρουαρίου
Πρόσκληση του Μητροπολίτη Ξάνθης στον Γ. Βασιλακόπουλο να επισκεφθεί τη Ξάνθη για να διαπιστώσει το…λάθος του!
Πρόσκληση προς τον "ανεπιθύμητο" Πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο απηύθυνε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμων να επισκεφθεί και γνωρίσει (στα 80 του...) τη....Ξάνθη, προκειμένου να ζήσει  την πραγματικότητα της περιοχής και να αναθεωρήσει τις απόψεις του.
Η επιστολή του Μητροπολίτη Ξάνθης προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης αναφέρει τα παρακάτω:
Προς τον Πρόεδρον
Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης
κ. Γεώργιο Βασιλακόπουλο
Εις Αθήνας
Κύριε Πρόεδρε,
Επληροφορήθημεν δια του τύπου δια τας δηλώσεις σας περί της μη επιλογής του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου της Ξάνθης «Φίλιππος Αμοιρίδης», ως τόπου διεξαγωγής του σημαντικού αθλητικού γεγονότος του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Καλαθόσφαιρας μεταξύ των ιστορικών συλλόγων του Άρεως Θεσσαλονίκης και του Παναθηναϊκού και ελυπήθημεν σφόδρα τόσο δια το επιπόλαιον όσο και δια το επικίνδυνον αυτών.
Οι δηλώσεις σας όχι μόνο αγνοούν, αλλά και διαστρέφουν την πραγματικότητα της καθημερινής ζωής στη Θράκη, η οποία αποτελεί πρότυπο συνύπαρξης λαών, θρησκειών και πολιτισμών όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά και για ολόκληρο τον ταλανιζόμενο από τον θρησκευτικό φανατισμό κόσμο μας.
Σας καλούμε να επισκεφθείτε την Θράκη και την Ξάνθη προκειμένου να ζήσετε την πραγματικότητα της περιοχής και να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας.
Μετ’ ευχών
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »