*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιανουαρίου

See Through Αρμενάκι είμαι κυρά μου...πάρε με! Τα κάλαντα στον Δήμαρχο και οι Αρμένοι....

06 Ιανουαρίου
«Αρμενάκι είμαι κυρά μου… πάρε με», 
κατά το παραδοσιακόν άσμα!...
Άκουσον!

Άκουσον!

*Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο μεταξύ των οπαδών του Σώρρα και τους…αντιΣώρρα ή αυτούς που τους πήρανε στη πλάκα!
…..
*Πήρα να παραγγείλω μία οικογενειακή πίτσα και τους είπα θα πληρώσει ο ΣΩΡΡΑΣ και μου το κλείσανε..., σχολίασε στο fb ο τρομερός Αναστάσιος Τσορλίδης, για να επακολουθήσει πραγματικό… πανηγύρι:
Γιωργος Φιλιππουσης Κοροϊδεύετε εσείς, εμάς τους Σωρούς και τον Αρχηγό μας τονΣωρρό, αλλά όταν μας δείτε Κυβέρνηση, σας έχουμε έναν, έναν, και μία, μία σημειωμένους, και κατευθείαν στα μπάζα.. Και εκείνη την μαιμού κάποια Δήμητρα Φαρμάκη, θα την βρίσκετε, να ψάχνει να βρεί στο Βερολίνο, το κρυσφήγετο του Αδόλφου. Ειδικά κάποιους Απόστολους, Αναστάσιους και Παναγιώτηδες [ποτέ επίθετα] να τραβάτε κουπί στις γαλέρες.. Συνεχίστε εσείς να μας λέτε απατεώνες και θα φάτε καλά. 73 βουλευτές θα βγάλουμε, γιατί καταλάβαμε έγκαιρα, την αγνότητα, ευπιστία, ηλιθιότητα του Ελληνικού λαού… Σα στραβοί θα μας ψηφίσουν. Γιατί λέτε κάνουν το παπί ντόπιοι και ξένοι,;;;; Υπάρχει σχέδιο.
Δήμητρα Φαρμάκη Αυτό φοβάμαι κ.Γιώργο ότι κάποιο σχέδιο υπάρχει! !Αλλιώς θα τον είχαν βάλει φυλακή!! Δεν ξέρω τι παίζεται!!τι άλλο θα δούμε Σ αυτή τη χώρα!!
-Αυτό λέω κι εγώ… Τι άλλο θα δούμε..
……
*Χθες πάντως μιλώντας στην «Ανοιχτή γραμμή» η Ελένη Κίτσου και στο ερώτημά μου γιατί η «Ελλήνων Συνέλευσης», άλλαξε γραφείο και από την Μιλτιάδου Γεωργίου μετακόμισε σε άγνωστη διεύθυνση…
Με απάντησε με απόλυτη σαφήνεια!
-Ρωτήστε τον εκεί Πρόεδρο, να σας απαντήσει…!
-Ψάχνε γύρευε δηλαδή..
……
*Και για να το κλείσω αυτό με τους Σωρρικούς και τους…αντιΣωρρικούς, στην Ανοιχτή γραμμή της Πέμπτης, τους «ξέσκισαν» οι Σερραίοι στο κράξιμο!
-Αντίθετα οι δικοί μας, μάλλον ακόμη το σκέπτονται, ή συμπαθούν πολύ την Ελένη Κίτσου για να την στεναχωρήσουν…
……
Με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ γνωστοποιήθηκε η έκδοση Προκήρυξης του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.
Για το ΠΓΝΕ προκηρύχθηκαν 18 θέσεις εργασίας.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 17 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΚΟΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
Δεν τον επισκέπτονται μόνο για να του πουν τα χρόνια πολλά του Δημάρχου, αλλά για να τους κόψει και τις…πίτες!
Διαβάζω για παράδειγμα στο δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης:
«Τα μέλη της Αρμενικής Κοινότητας Ξάνθης πιστά στις παραδόσεις, τήρησαν όπως κάθε χρόνο και φέτος το έθιμο και τραγούδησαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.
Η Αρμενική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως είναι γνωστό, γιορτάζει τα Χριστούγεννα στις 6 Ιανουαρίου.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και δημιουργικά σε όλους με υγεία και αγάπη, ενώ στη συνέχεια έκοψε τη Βασιλόπιτα στέλνοντας μήνυμα ελπίδας για την καινούργια χρονιά».
-Χρόνια πολλά στους Αρμένιους και στην Αρμένικη Εκκλησία….και ομολογώ ότι τέτοια αυθόρμητη αγάπη για τον κύριο Δημαρχόπουλο δεν την περίμενα…
Μικρά
Μικρά
*Το ξαναρωτάω στους Εισαγγελείς αλλά και στους αστυνομικούς διευθυντές…
Μπορούμε να διαθέτουμε όλοι ΑΣΥΡΜΑΤΟ στη συχνότητα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής;
Και περιμένω μια ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
….
*Αφελής απορία. Αν μπορεί ο Σωκράτης Ξάνθης με 27 χρόνια δικηγορίας να «κράζει» στο fb τους Εισαγγελείς Ξάνθης όπως τους…κράζει, γιατί κι εγώ με 35 και πλέον χρόνια μαχόμενης δημοσιογραφίας να μην μπορώ να κάνω το ίδιο;
….
*Στοιχήματα.  Επισκεπτόμενοι χθες οι τρεις βουλευτές του ΣΟΥΡΙΖΑ Ξάνθης τον Δήμαρχο, πήραν μαζί τους– όπως και την προηγούμενη φορά με την Υπουργό Αναπληρώτρια Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου- και τον Γραμματέα της Νομαρχιακής ή πήγαν…μόνοι;
….
*Και το ρωτάω γιατί και την προηγούμενη φορά, μπήκε η Υπουργός στο γραφείο του Δημάρχου, αλλά τον Γραμματέα τον άφησαν στον…προθάλαμο!

Συγκρούστηκε τρένο με ΙΧ στην Βύσσα Ορεστιάδας
Άλλο ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Τετάρτη το πρωί στον Έβρο.
Γύρω στις 10 το πρωί η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη -Δίκαια, προσέκρουσε για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους με ΙΧ αυτοκίνητο, στη σιδηροδρομική διάβαση της Βύσσας.
Από τη σύγκρουση δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ευτυχώς το "κακό" περιορίστηκε μόνο σε υλικές ζημιές.
Αμέσως, στο σημείο κατέφθασε και η αστυνομία.
29χρονος με άγνωστο συνεργό του διέρρηξαν σπίτι στην Ξάνθη
Συνελήφθη την Τρίτη 3-1-2017 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ 29χρονος ημεδαπός, διότι, μαζί με έναν συνεργό του, διέρρηξαν οικία στην πόλη της Ξάνθης, αφαιρώντας από το εσωτερικό της, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και 1 τσάντα, που περιείχε 2 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 1 ηλεκτρονική συσκευή, 1 ηλεκτρική συσκευή, 1 ρολόι χειρός, 3 κινητά τηλέφωνα και 2 πορτοφόλια.
Συγκεκριμένα, η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς, στη θέα των οποίων οι δράστες απέρριψαν την αφαιρεθείσα τσάντα με όλα τα παραπάνω αντικείμενα και τράπηκαν σε φυγή, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 29χρονο.
Στην κατοχή του και το όχημα που επέβαινε, εντόπισαν και κατέσχεσαν 300 ευρώ, 1 διαρρηκτικό εργαλείο και διάφορα κοσμήματα, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.
Όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους. 
2016, Η ΠΛΕΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Στα 14 χρόνια κυβερνήσεων του ΑΚΡ οι περισσότερες εργατικές δολοφονίες συνέβησαν το 2016!
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συμβουλίου Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας, στο διάστημα από 1/1 έως 30/12/2016 σκοτώθηκαν σε εργατικές δολοφονίες τουλάχιστον 1956 εργαζόμενοι. Στην Τουρκία στην οποία από το 2002 που ανέλαβε το ΑΚΡ έως τώρα σκοτώθηκαν πάνω από 17 χιλιάδες εργάτες, ενώ οι περισσότερες εργατικές δολοφονίες συνέβησαν το 2016. Σύμφωνα με την εικόνα που διαμορφώνεται από την μηνιαία αναφορά εργατικών δολοφονιών, το 2016 ήταν μια χρονιά στην οποία οι δολοφονίες αυξήθηκαν. Το 2016 σκοτώθηκαν τουλάχιστον 1956 εργαζόμενοι.
Από τον Νοέμβριο του2002 που ανέλαβε το ΑΚΡ, σκοτώθηκαν σε ατυχήματα περισσότεροι από 17 χιλιάδες εργαζόμενοι.
Στους τελευταίους δύο μήνες του 2002 σκοτώθηκαν τουλάχιστον 146 εργαζόμενοι
Το 2003 τουλάχιστον 811 εργαζόμενοι.
Το 2004 τουλάχιστον 843 εργαζόμενοι.
Το 2005 τουλάχιστον 1096 εργαζόμενοι.
Το 2006 τουλάχιστον 1601 εργαζόμενοι.
Το 2007 τουλάχιστον 1044 εργαζόμενοι.
Το 2008 τουλάχιστον 866 εργαζόμενοι.
Το 2009 τουλάχιστον 1171 εργαζόμενοι.
Το 2010 τουλάχιστον 1454 εργαζόμενοι.
Το 2011 τουλάχιστον 1710 εργαζόμενοι.
Το 2012 τουλάχιστον 878 εργαζόμενοι.
Το 2013 τουλάχιστον 1235 εργαζόμενοι.
Το 2014 τουλάχιστον 1886 εργαζόμενοι.
Το 2015 τουλάχιστον 1730 εργαζόμενοι.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »