*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Έτοιμη και η Έλσα Καρυώτη να.."γκρεμίσει" τον...τοίχο!

06 Ιανουαρίου
*«Παρέλαση» κάνουν τον τελευταίο καιρό στα talent shows ταλαντούχοι τραγουδιστές από την Ξάνθη, αναζητώντας λίγη… δημοφιλία και την αναγνώριση του ταλέντου τους από το φιλόμουσο τηλεοπτικό κοινό για να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο!
-Έτσι μετά την Ξανθιώτισσα Έλενα, Αρτενιάν και τον νεαρό Χρηστάκη από τα Κιμμέρια που συμμετείχαν στο «THE VOICE» του ΣΚΑΪ και τον Δημήτρη Χριστοδουλάκη του CITY Live που συμμετείχε στο «RISING STAR» του ΑΝΤ1, άλλη μια ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια, η Έλσα Καρυώτη θα επιχειρήσει αυτή την Κυριακή το βράδυ να… «σηκώσει» τον τοίχο του talent show του ΑΝΤ1!
-Καλή της επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι όλη η Ξάνθη θα την ψηφίσει για να περάσει στο επόμενο στάδιο!
……
*Έχει πάθει «παράκρουση» ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου, ο οποίος καθημερινά postάρει φωτογραφίες με την «αφεντιά» του και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου together!
-Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Μάκης το κάνει αυτό όχι για την «αυτοπροβολή» του αλλά για να κάνει κάποιες εδώ στην Ξάνθη να… ζηλέψουν!
……
*Συνεχίζω με το καθιερωμένο κουίζ!...
-Ποιος γνωστός νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής πουλάει την μοτοσικλέτα του και μάλιστα βάζοντας αγγελία σε γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών πανελλήνιας εμβέλιας;
-Κάποιοι λένε ότι η οικονομική κρίση ανάγκασε τον εν λόγο τραγουδιστή να βγάλει στο… «σφυρί» την αγαπημένη του μηχανή και κάποιοι άλλοι ότι την πουλάει για να αγοράσει αυτοκίνητο ώστε να μπορεί να μετακινείται στην Καβάλα όπου έκλεισε Live εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο!
……
*Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Καβάλας θα εμφανιστεί σήμερα Παρασκευή και ο επίσης Ξανθιώτης τραγουδιστής, Άγγελος Δήμου.
-Ερώτημα της στήλης…
-Θα πάνε οι Ξανθιώτες θαυμαστές να τον δούνε ή θα περιμένουν να τον ξαναφέρει ο Τάκης Αλεξούδας στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ;;;
-Διότι όταν τραγούδησε τον Νοέμβριο δυο συνεχόμενες βραδιές στο Ελληνάδικο είχε γίνει μεγάλος χαμός όπως θυμάστε!!!
……
*ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ… Και οι τρεις τους εργάστηκαν ο καθένας από το σπίτι του και ιδού το αποτέλεσμα με τη βοήθεια της τεχνολογιας και του Internet.
-Ο λόγος για τον Ξανθιώτη ταλαντούχο τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Αντώνη Χειμωνίδη, τον συνάδελφο και φίλο του, Θεσσαλονικιό τραγουδιστή, Νίκο Παπουτσή και τον μαέστρο – μουσικό Δημήτρη Μερντίκου απ’ την Άμφισσα οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις και το ταλέντο τους και εργαζόμενος ο καθένας απ’ το σπίτι του, κατάφεραν να διασκευάσουν το γνωστό τραγούδι «που να εξηγώ» του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή και μέσω ίντερνετ να δημιουργήσουν ένα καταπληκτικό videoclip το οποίο μπορείτε να το απολαύσετε μέσω «YOUTUBE».
-Συγχαρητήρια και στους τρεις!
……
*Και μη ξεχάσετε….
-Σήμερα Παρασκευή άλλη μια βραδιά με πιατοπόλεμο και λουλουδοπόλεμο στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ και DJ την νέα μεταγραφή του Τάκη, τον Γιώργο Ψαθά, έτοιμο να ανεβάσει στα ύψη το θερμόμετρο της διασκέδασης με τα χορευτικά ελληνικά τραγούδια που θα παίξει και το σπάσιμο πιάτων και τα λουλούδια να πάνε και να… έρχονται!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »